Canım benim 3 kız var Son ikisi kulaktan dolma bilgilerle oldu ozaman bende net yoktu çokda araştırma şansım yoktu 2.yi bana sen hareketsiz isteksiz sadece eşin tatmin olsun demişlerdi bende uyguladım. Şimdi bulduğum bilgilerde bu bir kız çocuğu taktiği velhasıl 3.yü adetten bir hafta sonra çinsel perhiz ve ve çift taraflı tatmin ve oğlum oldu 2009 yılında ne yazıkki gebeliğimde başından 4 aya kadar zaman zaman kanama oldum ve paşamı kaybettim sonra 2010 da nette yazan bir bilgiye dayanarak güya hadis varmış adet bitiminden 5 gün içinde deneme olursa erkek zamanıymış uyguladım ve üçüncü meleğim dünyaya geldi, ben ozaman yum takibi falan bilmiyorum ben çok düzenli adet olurum meğerse 13. Günümde yum çat oluyor demek ben erken denemeyle 3 gün rahimde bekleyen spermler çatlayan yumu bulunca döllenme oluyor tam bir kız çocuk taktiği... Ve ve 3.kızımın doğumunda durum bana bir diyetten bahsetti bu diyeti kime verdiysem 4 kızdan sonra bile erkeği bulanlar oldu dedi, hep o hafızamın bir kenarında kaldı minik kızım 4 yaşına gelince dr shettles in kitabıda elime geçti okudum araştırma yaparken bu topikde kendimi buldum heveslendim dr uma gittim 2 ay boyunca hani hiç süt yoğurt tüketmdik falan filan diyeti yaptık bütün ne öğrendiysem taktikleri yaptık ve tek ilişki ben zaten hemen hamile kalırım geçen sene Şubat ayında hamile kaldım laboratuvar daki sekreter kız bana ablacım ilk gebelik herhalde demişti sevincimi belli etmiştim evde bir bayram havası. Tarif bile edememiştim kendimi kimselere tam nisan başı bir kanama yla bebeğimi düşündüm... Perhizide bozmuş duk moralim çok bozuldu kendimi o moda bir daha sokamadım... yum anımı bile anlardım uzayan akıntım çok bol gelirdi ağrıyla hep 13 günü yumum çatlardı ne hikmetse düşükden sonra akıntımın şekli bile değişti uzayan akıntılarım maziye karıştı. Belkide şartlar paşam gelmicek diyor bana. Ama benim içimde hep bir hüzün var yaşama sevincim bile yok. Ara ara sizleri takip ederek mutlu oluyorum... Rabbim gönlünüze göre versin... Eskiler beni bilir şimdide gijnijimi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini İnşanlahhh paşamız yoldadır... Canm çokmu uzun oldu ne Neyapalım bende hikaye çok