• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

kızlar bilen varsa bana yardımcı olur mu?ben spiral kürtajı oldum sonra rahimde kalınlaşma var demişti tekrar kürtaj olmuştum hatırlayanınız olmuştur..dr.progesteron hapı verdi 30 tane vardı günde 3 içtim 10 gün sonra iter adet olursun dedi dr.ama hala bişey yok ilaçbitti ama adet olmadım ve belirtisi de yok...inşallah olumsuz bişey olmamıştır değilmi?çok canım sıkkın....birkaç gün daha bekleyip dr.mı gitsem ne dersiniz...
evet canım biraz daha bekle ama olumsuz birşey oldugunu sanmıyorum

canım an tahlili 3-4 gün önceki bile olsa çıkıyor.benim 2.kızda 4 gün önce olmuştu kanda yeni oluşmaya başlamış demişti dr.bence üzülme dur bakalım belki beraber hamiş kalırız canım...paşalarımızı inşallah beraber kucağa alırız.....bol bol dua canım...sen bir erkek çocuk duasından bahsetmiştin yazabilirmisin...bende de var aynı mı acaba...aynı değilse bende bendeki duayı yazarım inşallah....

Sağol canım.hamile değilsem tekrar dener miyim bilmem:) çok çok uzun düsünmem lazim. Internette olan sanırım aynıdır.bir de hacet namazı kılıyorum bazen onun da hacet duası var ayrıca. Duaya sarılalım inşallah

kızlar bilen varsa bana yardımcı olur mu?ben spiral kürtajı oldum sonra rahimde kalınlaşma var demişti tekrar kürtaj olmuştum hatırlayanınız olmuştur..dr.progesteron hapı verdi 30 tane vardı günde 3 içtim 10 gün sonra iter adet olursun dedi dr.ama hala bişey yok ilaçbitti ama adet olmadım ve belirtisi de yok...inşallah olumsuz bişey olmamıştır değilmi?çok canım sıkkın....birkaç gün daha bekleyip dr.mı gitsem ne dersiniz...
Canım telaş yapma olursun rahim kalınlığı halamdada vardı tedavi oldu 2.çocuna hamile kaldı bende kızıma hamileyken progestan içimişti aynı ilaçmı acaba
Sağol canım.hamile değilsem tekrar dener miyim bilmem:) çok çok uzun düsünmem lazim. Internette olan sanırım aynıdır.bir de hacet namazı kılıyorum bazen onun da hacet duası var ayrıca. Duaya sarılalım inşallah
Hayırlısı biraz daha bekle izmir olmasa günün geçtimi .sen hangi takvimleri diyosun bio yorumcu falanmı bilyorsan bir bak canım bana hacet namazını nasıl kılıyorsun sen??

Canım telaş yapma olursun rahim kalınlığı halamdada vardı tedavi oldu 2.çocuna hamile kaldı bende kızıma hamileyken progestan içimişti aynı ilaçmı acaba
Hayırlısı biraz daha bekle izmir olmasa günün geçtimi .sen hangi takvimleri diyosun bio yorumcu falanmı bilyorsan bir bak canım bana hacet namazını nasıl kılıyorsun sen??

Günüme daha 6 gün var. Zaten kararsızdım hayırlısı artık.Hacet namazı 2 rekat.1.rekatı kısa sure olarak 3 ayetel kürsi 2.rekatında kısa surelerde ihlas felak nas.yatsıdan sonra kılıyorum.sonra da ayrı duası var.
İnşallah kabul olur dualarımız.
Bir de abdestli yatınca görülen rüyalar sahih oluyormuş Allahın izniyle.

Takvime bakmıyorum ben canım.yorumcu da üyelik istiyor üye değilim.zaten takvim falan boş.kaderimizde ne varsa artık.yalnızca dualar etki edermiş kaza ve kadere.

Canım benim 3 kız var Son ikisi kulaktan dolma bilgilerle oldu ozaman bende net yoktu çokda araştırma şansım yoktu 2.yi bana sen hareketsiz isteksiz sadece eşin tatmin olsun demişlerdi bende uyguladım. Şimdi bulduğum bilgilerde bu bir kız çocuğu taktiği velhasıl 3.yü adetten bir hafta sonra çinsel perhiz ve ve çift taraflı tatmin ve oğlum oldu 2009 yılında ne yazıkki gebeliğimde başından 4 aya kadar zaman zaman kanama oldum ve paşamı kaybettim sonra 2010 da nette yazan bir bilgiye dayanarak güya hadis varmış adet bitiminden 5 gün içinde deneme olursa erkek zamanıymış uyguladım ve üçüncü meleğim dünyaya geldi, ben ozaman yum takibi falan bilmiyorum ben çok düzenli adet olurum meğerse 13. Günümde yum çat oluyor demek ben erken denemeyle 3 gün rahimde bekleyen spermler çatlayan yumu bulunca döllenme oluyor tam bir kız çocuk taktiği... Ve ve 3.kızımın doğumunda durum bana bir diyetten bahsetti bu diyeti kime verdiysem 4 kızdan sonra bile erkeği bulanlar oldu dedi, hep o hafızamın bir kenarında kaldı minik kızım 4 yaşına gelince dr shettles in kitabıda elime geçti okudum araştırma yaparken bu topikde kendimi buldum heveslendim dr uma gittim 2 ay boyunca hani hiç süt yoğurt tüketmdik falan filan diyeti yaptık bütün ne öğrendiysem taktikleri yaptık ve tek ilişki ben zaten hemen hamile kalırım geçen sene Şubat ayında hamile kaldım laboratuvar daki sekreter kız bana ablacım ilk gebelik herhalde demişti sevincimi belli etmiştim evde bir bayram havası. Tarif bile edememiştim kendimi kimselere tam nisan başı bir kanama yla bebeğimi düşündüm... Perhizide bozmuş duk moralim çok bozuldu kendimi o moda bir daha sokamadım... yum anımı bile anlardım uzayan akıntım çok bol gelirdi ağrıyla hep 13 günü yumum çatlardı ne hikmetse düşükden sonra akıntımın şekli bile değişti uzayan akıntılarım maziye karıştı. Belkide şartlar paşam gelmicek diyor bana. Ama benim içimde hep bir hüzün var yaşama sevincim bile yok. Ara ara sizleri takip ederek mutlu oluyorum... Rabbim gönlünüze göre versin... Eskiler beni bilir şimdide gijnijimi heyecanla bekliyorum güzel haberlerini İnşanlahhh paşamız yoldadır... Canm çokmu uzun oldu ne Neyapalım bende hikaye çok
Canım üzülme benim bi arkadaşım 7 erkek 1 kız kardeşler o kız nası oldu en sonda elvette olur bak oğluşa hamile kalmışsın ne güzel demekki oluomuş dua et kalbini ferah tut

Günüme daha 6 gün var. Zaten kararsızdım hayırlısı artık.Hacet namazı 2 rekat.1.rekatı kısa sure olarak 3 ayetel kürsi 2.rekatında kısa surelerde ihlas felak nas.yatsıdan sonra kılıyorum.sonra da ayrı duası var.

Takvime bakmıyorum ben canım.yorumcu da üyelik istiyor üye değilim.zaten takvim falan boş.kaderimizde ne varsa artık.yalnızca dualar etki edermiş kaza ve kadere.
İzmir izmirdemi oturuyosun ben izmirliyim istanbulda oturuyorum da

Kızlar ovulasyon testi gg dan kaç günde gelir ilk defa alcamda geç yumurtlama var sanırım 15.güne kadar hiç tutturamadım bi de kaç tanelik alayım sizce

İnşallah canım birde seher vaktinde yapılan dualar kabul olurmuş nette seher vakti hangi saate geliyor bakabilirsin gecenin 3 de 1 ine denk geliyodu tam hatırlamıyorum yanlış söylemeyeyim o saatte hamileyken yusuf suresıni okuyup oğlu olan arkadaşım var....

Ben geçen hafta almıştım 1 haftada anca geldi marka surelap..ama gülen yüzmü alsam diyorum şimdide o daha iyiymiş...
Ben laboquick alcam çok tavsiye ediolar gerçi onun tam idrar tahlilini beğenmiyorum ben almıyorum işyerinde ama bakalım 10.gün başlıcağıma göre 1.gün sipariş vercem artık stresten gecikti hala gelmedi adet zaten

İzmir deyince içimde bişiler kopuyo anlatamam o hissi yaşamak lazım

Doğrudur ya izmir başka:) olsun istanbulda çok güzel. Önemli olan huzurlu olmak.

Kızlar bu arada ben laboquik kullandım ovu.testi. bence hassas bir test. Ben da adetten hemen sonra başladım.ama hala bu yöntemler doğru mu bilmiyorum.topikleri okuyuncu her türlüsü var:) birbirimize dua edelim inşallah.

Doğrudur ya izmir başka:) olsun istanbulda çok güzel. Önemli olan huzurlu olmak.

Kızlar bu arada ben laboquik kullandım ovu.testi. bence hassas bir test. Ben da adetten hemen sonra başladım.ama hala bu yöntemler doğru mu bilmiyorum.topikleri okuyuncu her türlüsü var:) birbirimize dua edelim inşallah.
evet haklısın herkes bi marka öneriyor Allah yardımcımız olsun Allahım işimizde kolaylık versin o yol göstersin..

o marka güvenilir degil diye okumuştum ..
Evet ovulasyon testi çok iyiymiş ben gebelere asm de tit yani tam idrar tahlili yapıyorum o markada hep enfeksiyon varmış gibi gösteriodu artık ben onu kullanmıyorum ama ovulasyon kiti çok iyiymiş sadece benim o markaya antipatim oluşmuştu eskiden gelen

Evet ovulasyon testi çok iyiymiş ben gebelere asm de tit yani tam idrar tahlili yapıyorum o markada hep enfeksiyon varmış gibi gösteriodu artık ben onu kullanmıyorum ama ovulasyon kiti çok iyiymiş sadece benim o markaya antipatim oluşmuştu eskiden gelen
labojuik iyi değil demi ? surelap ilgili bi fikrin varmı?

Back