• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Canlarim ben 25 aralik persembe gunune randevu aldim dualarinizi esirgemeyin sabirla beklicem insaAllah gonlumdekine kavuşurum kavuşuruz
bak şimdi ben de heyecanlandım ya,canım Allahım gönlünün muradını versin....inşaalah sağlıklı bir erkek haberini verirsin..dualarımdasın canım...

Canlarim ben 25 aralik persembe gunune randevu aldim dualarinizi esirgemeyin sabirla beklicem insaAllah gonlumdekine kavuşurum kavuşuruz

İnşallah Allahım gönlündekini nasip etsin. Hayırlı sağlıklı bir oğlun olur inşallah.aynı duyguları yaşayınca çok iyi anlıyorum sizleri.

kızlar adet oldum yani tutmadı dr adetin 3 günü gel hormon testi yapalım ve yumurta takibi yapcaz dedi
size şunu sormak istiyom aralk ayı çin takvimi kız gösteriyo yeni yıl ocak ayı erkek ne dersiniz 1 ay bekliyeyimmi

Kızlar yardım lütfen bilenler varsa yazsın benim bugün netten aldığım ov testim geldi bende yum günüm geçmiştir ama yinede bir deneyim dedim 10.15 de yaptım test t çizgisi nerdeyse control çizgizisi kadar belirgindi bugun reglimin 17. günü acaba 1 yıldır dogum kontrol içiyordum yeni geçen ay bıraktım bu ay geçmi yummurtlama oluyor pko da var . reglinin 11.günüde dr a gittim bir yum var 14 gibi çatlar demişti akıntı falan çok yok kuruyum sanki ..

Son düzenleme:
İnşaAllah canım kavuşursun oğluna bende tüm isteyenlerde arkadaşların çogunun erkek galiba burda bu yıl erkek senesi galiba okudukça seviniyorum içime bir umut doğuyor..

Hanzade bacım eylülde deneme yaptık ama olmadı ekimdede bende kist çıktı o yüzden ara verdim. Kasımda deneme yAptık gün aşırı yAptık hiçbir yöntem denemedim. Ne yAparsam yapayım nasibimde olan olacaksa boşuna stres yapmak istemedim. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler

aynen öyle sağlıkla gelsinler diğer şeyler kolay hallolur...:KK49::KK49::KK46::KK46::KK46:
daha öğrenmedinmi cinsiyetini
Konuştuk ya kuzum, daha kesin değil.
canım çok sevindim hadi bakalım inşallah rabbim ihtimali gerçeğe çevirsin inşaalah gönlüne göre versin...sonrada burda dileyen hepimize inşallah...
İnşaAllah canım.
Canim gozun aydin insallah sonuc degismez oglunu kucagina alirsin cok sevindim senin icin bizede dua et. sen neler yapmistin erkek bebek icin??
Teşekkürler. Dualarım hep cümlemize. Benim hikaye bayağı uzun ama kazaya kurban gittim diyebilirim, ya da eşimin değimiyle hiç bir şey yapmadan oluruna bırakınca kısmet oldu gebelik. Mart ayında bir kaybım oldu. Sonrasında doktor takibinde de bulundum, ovulasyon testi de kullandım. Ov. testlerinde tam çift çizgi olmadı. Doktor takibi aylarda da zamanlama olmadı. Hiçbir şey denemediğim ayda da olmadı. Bir sıkıntı mı var diye başka doktora gittim. O da enfeksiyon kaptığımı söyleyip vaj. fitil verdi. Bir hafta sonra kullan dedi. Perşembe günüydü doktor görüşmem. Pazartesinden önce yumurta çatlamaz dedi. Ctesi günü sadece yorgun olduğumu hatırlıyorum. Pazartesi ve sonrası denemede yapmadım fitil de kullanmadım. Sonra doktorla görüşüp tedavimi oldum. İşte ben o ctesi günü hamile kalmışım. O ay deneme yapmak için tereddütlerim vardı. Tam temizleneyim deyip, ov. kitlerini yeni sipariş etmiştim. Kısmet. En etkili yöntem DUA.
Canim gözün aydın çokkkk sevindim bacim ,değişmez ins alırsın kucağına artık yegenimizi....ee ismine karar verdinmi annesi.?valla bebek kokusunu bende çok özlemişim burnumda tütüyor darısı başıma ve isteyen herkesin basina
İnşaAllah değişmez canım. Vakti zamanı geldiğinde, hayırlısı ile kardeşinin düğünü atlattıktan sonra, sana da yakışıklı bir oğulcuk nasip olur inşallah. Belki de o sırada oğulcuğunda anne karnında oynar, belli mi olur! Kızım daha doğmadan önce isim belirlemiştik. Rabbim nasip ederse onu koyarız inşaAllah.

İnşaAllah. Annemden dün çok kötü fırça yedim. Kan tahlillerini de yaptırmayacağım. Bende biraz daha bekleyeceğim tekrar doktora gitmek için. "İki üç hafta bekle, daha kaç gün oldu hamile kalalın, elbet öğrenirsin" dedi anacım. Ne yapayım büyük sözü dinleyecem artıkın. Sen ikili, ve üçlü test yaptırmadın demi?
kızlar adet oldum yani tutmadı dr adetin 3 günü gel hormon testi yapalım ve yumurta takibi yapcaz dedi
size şunu sormak istiyom aralk ayı çin takvimi kız gösteriyo yeni yıl ocak ayı erkek ne dersiniz 1 ay bekliyeyimmi
Ben takvimlere inanmıyorum canım. Zaten yüzde elli ihtimal var. kiminde denk geliyor, kiminde denk gelmiyor. Doğum tarihi de ölüm tarihi de şaşmıyor.
Kızlar yardım lütfen bilenler varsa yazsın benim bugün netten aldığım ov testim geldi bende yum günüm geçmiştir ama yinede bir deneyim dedim 10.15 de yaptım test t çizgisi nerdeyse control çizgizisi kadar belirgindi bugun reglimin 17. günü acaba 1 yıldır dogum kontrol içiyordum yeni geçen ay bıraktım bu ay geçmi yummurtlama oluyor pko da var . reglinin 11.günüde dr a gittim bir yum var 14 gibi çatlar demişti akıntı falan çok yok kuruyum sanki ..
Kesin garanti olsun diyorsan ve imkanın varsa hemen bir doktora git. Dün çatladıysa bile rahimdeki sıvıdan anlaşılabiliyor. Geç yumurtlama bir çok kişinin başına gelebiliyor. İşte ne kadar uğraşırsak uğraşalım, araştırırsak araştıralım. Rabbimin dilediği zamanda oluyor.
Hanzade bacım eylülde deneme yaptık ama olmadı ekimdede bende kist çıktı o yüzden ara verdim. Kasımda deneme yAptık gün aşırı yAptık hiçbir yöntem denemedim. Ne yAparsam yapayım nasibimde olan olacaksa boşuna stres yapmak istemedim. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Canım kalp atışını gördün ve bir sıkıntı yok sanırım. Hadi bakalım hayırlısı.

İlaç hormonları etkiliyor diye biliyorum.istersen bu ay bekle.tabi sen bilirsin.kaç gunde bir regl oluyorsun ona da bağlı.testin çoksa adetten hemen sonra başlarsan koyu çizginin saatini de yakalayabilirsin.kolay gelsin şimdiden. Herşey gönlüne göre olsun inşallah.hepimizin:)

Hayırlı sonuçlarla dönersin inşallah. Evet öncelik sağlıklı sıhhatli olması. Cenabı Hak sana, daha iyisini, güzelini, yakışıklısını versin, şöyle tosuncuk, maviş miviş giyip gezen Salihlerden bir evlat olsun. .Amin.
canım gözünaydın çok sevindim drunun söylediklerine.... inşallah bir dahaki aya net olduğu haberini alırsın.... sağlıkla kucağına al bebişini canım....

canım gözünaydın çok sevindim drunun söylediklerine.... inşallah bir dahaki aya net olduğu haberini alırsın.... sağlıkla kucağına al bebişini canım....
Bademim fıstığım, sağ olasın. Bacım ben biraz erken sevindim ve galeyana geldim galiba, doktor yüzde altmış ihtimal vermişti. Eşim "kendini çok kaptırma, sonra çok üzülürsün" dedi. Annem "acele etme" dedi.
Senin de benim de isminin sahibi gelir bulur inşallah, vakti zamanı gelince canım. Kuzunu göbüşünden benim yerime de öp. Sağlıklı sıhhatli, akıllı, uslu olur inşallah. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin.

kızlar kimlerin erkek listelesenize biriniz ben çok giremiyorum geçmişisde bazen okuyamıyorum sanki bir ande erkek çoğaldı rabbim bu topikteki ve isteyen herkekese sağlıklı erkek evlat nasip etsin

Ben takvimlere inanmıyorum canım. Zaten yüzde elli ihtimal var. kiminde denk geliyor, kiminde denk gelmiyor. Doğum tarihi de ölüm tarihi de şaşmıyor.
riseboz canım inşallah değişmez erkek olur sağlıkla kucağına alırsın....ben şunu merak ediyorum yumurtladığı zamanmı ilşki yoksa çatladığı zamanı olmalı ilişki diyelim dün yumurtladı yarın çatlar oo gece tek ilşki daha garnti olmamı benim dr yumurta takibi yapacak ama erkek çocuk demedim çekindim oyüzden ne soracağımı şaşırdım

Kesin garanti olsun diyorsan ve imkanın varsa hemen bir doktora git. Dün çatladıysa bile rahimdeki sıvıdan anlaşılabiliyor. Geç yumurtlama bir çok kişinin başına gelebiliyor. İşte ne kadar uğraşırsak uğraşalım, araştırırsak araştıralım. Rabbimin dilediği zamanda oluyor.
evet canım haklısın ben bu ay düşünmüyorum zaten kullandığım ilacın etkiside olabilirmi bilmiyorum ben heralde normalde de geç yumurtluyorum.3 4 ay kendimi takip edeceğim doktorada gitmeyi düşünüyorum ama burda takip yapan doktor çok yok birine söyledim zorla ikna oldu fakat ne kadar ilgilenir benle ...

İlaç hormonları etkiliyor diye biliyorum.istersen bu ay bekle.tabi sen bilirsin.kaç gunde bir regl oluyorsun ona da bağlı.testin çoksa adetten hemen sonra başlarsan koyu çizginin saatini de yakalayabilirsin.kolay gelsin şimdiden. Herşey gönlüne göre olsun inşallah.hepimizin:)
Amin canım evet ilaçtanda olabilir ama benim kafamı karışıtıran izmir ben 1 yıldır ilaç içiyorum peki nasıl yum oluşuyor hemen daha yeni 20 gün falan oldu bırakalı 11. günü yum var dedi dr koyu çizginin saati derken kaç saat sonra ilişki olması lazım ben 3 4 ay takip yapmayı düşünüyorum ...

Amin canım evet ilaçtanda olabilir ama benim kafamı karışıtıran izmir ben 1 yıldır ilaç içiyorum peki nasıl yum oluşuyor hemen daha yeni 20 gün falan oldu bırakalı 11. günü yum var dedi dr koyu çizginin saati derken kaç saat sonra ilişki olması lazım ben 3 4 ay takip yapmayı düşünüyorum ...

Merhaba canım.benim bir akrabam 2.çizgi koyulaştıktan 12 saat sonra ilişki oldu dedi.oğlu olacak inşallah. Ama kk da başka topiklerde yum.günü hatta çatlatma iğnesinin 30.saatlerinde deneme yapmışlar kızları olan da çok.her yöntemi deniyoruz tabi.yum.çatlamışsa doğrudur.inşallah rahatsızlığın düzelmiştir. Her ay farklı günlerde yum.çatlayan da var.benim duyduğum 2.çizgi koyu olacak 12 saat sonra tekrar yapılıp çizgi silikleşince deneme olacak. Hayırlısıyla gönlümüzdekine kavuşuruz inşallah.

Merhaba canım.benim bir akrabam 2.çizgi koyulaştıktan 12 saat sonra ilişki oldu dedi.oğlu olacak inşallah. Ama kk da başka topiklerde yum.günü hatta çatlatma iğnesinin 30.saatlerinde deneme yapmışlar kızları olan da çok.her yöntemi deniyoruz tabi.yum.çatlamışsa doğrudur.inşallah rahatsızlığın düzelmiştir. Her ay farklı günlerde yum.çatlayan da var.benim duyduğum 2.çizgi koyu olacak 12 saat sonra tekrar yapılıp çizgi silikleşince deneme olacak. Hayırlısıyla gönlümüzdekine kavuşuruz inşallah.
ÖĞLEN 3 DE yaptım daha silik çıktı ama sulu şeyler içtim şimdi yine yaptım test koyu olmasada var çizgi belirgin akıntım çoğaldı top top geliyor koyu kıvamda galiba yum oldu sanki kasık ağrılarım var şuan yazarken bile sancım oluyor ...

ÖĞLEN 3 DE yaptım daha silik çıktı ama sulu şeyler içtim şimdi yine yaptım test koyu olmasada var çizgi belirgin akıntım çoğaldı top top geliyor koyu kıvamda galiba yum oldu sanki kasık ağrılarım var şuan yazarken bile sancım oluyor ...

Ben de tam bilemiyorumki. Akintıdan hiç anlamıyorum. Daha tecrübeli arkadaşların anlattıklarını okusaydın keşke. Bir de takvim olayları var.onlara baktın mı? Çizginin silik olması yum.yaklaşmış demek sanırım.zaten çizgi kaybolunca yum.çatlamış demek oluyor.Yani geç kalınmış oluyor.
Hayırlısı canım.hacet namazını unutma inşallah.ayrı duası da var. Allahım gönlüne göre versin.

Ben de tam bilemiyorumki. Akintıdan hiç anlamıyorum. Daha tecrübeli arkadaşların anlattıklarını okusaydın keşke. Bir de takvim olayları var.onlara baktın mı? Çizginin silik olması yum.yaklaşmış demek sanırım.zaten çizgi kaybolunca yum.çatlamış demek oluyor.Yani geç kalınmış oluyor.
Hayırlısı canım.hacet namazını unutma inşallah.ayrı duası da var. Allahım gönlüne göre versin.
Amin canım hepimizin gönlündeki muradı verir ALLAHIM.hangi takvim canım çinmi ??

Back