Süper Anneler - 2011

canım emziriyosan bebeğin küçüktür muhtemelen bence ertele en 1sene daha çocukların arasında 4 yaş olsun acele etme
3 yaş çok tehlikeli kıskançlık açısından aklınızda bulunsun
ve hamile olduğunuzu çocuğuna 7 aylık olana kadar söyleme

ses bir ki deneme püfffff deneme
herkese selam anacım çocuktan fırsatmı var okudum bi de tüm yazdıklarınızı
bebişim iyi çok şükür
ben şu anda uzun vadede çocuk düşünmüyorum bi eserse belki fikrim değişir
bazen ben de 4 çocuk olsun diyorum
bazen de delimisin napcın 4 çocuğu 2 tane neyine yetmiyi diyorum

hadi bakalım kızlar rastgele
canım 4 çocuk bence çok harika...
neden diyecek olursan bak avrupanın nufusu 2040lı yıkllarda tamamen bitme noktasına gelecek.bunu hesapla çok kesin bi şekilde bilebiliyorlar.çünkü çoğu aile ya hiç çocuğu yok yada tek çocuklu.bu durumda ileriye yönelik yapılan hesaplamalarda nufusun ne zaman biteceği toplum mühendisleri tarafından hesaplanmış durumda....türkiye içinde aynı tehlike söz konusu..başbakan demiyormu en az 3 çocuk..bunuda dikkatli düşünen herkes anlar neden dediğini....bende en az 3 4de olabilir ama ikinciyi çıkaramadım henüz orası başka:KK9:

gulyhas.....................klomen + iğne+36.saar deneme+namaz+ dua
tombilubu...................klomen +iğne+34.saat deneme+namaz+dua
fiona.........................testte pozitifin ikinci günü denemetek deneme....bio kızdaydı
mutluelif....................testte gülenyüzün çıktığı gün değil ertesi akşam tek deneme
matematik..................ov mikroskopunda yoğun eğreti otunun ikinci günü deneme +yüksek ph diyeti

akıma gelnler bunlar.bunlar oğluşu bulan arkadaşlar.hatırlayın yazıyım kızlar...
ayrıca erkek bebek için yapılanarı yapıpta kızı olanlarda var...

onlarıda hatırarsanız eklerim

merhaba ben de tarihlerimi versem bu ay için erkek ve kız günlerini söyleyebilir misiniz??

eşim 21.07.1983
ben 18.07.1986

şimdiden tşk ederimmm...

mrb arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu klübe üyeyim bebek cinsiyetiyle ilgili bir çok arkadaşın topiğinde paylaştığı bilgileri okudum kimi zamanda fikir aldım ama bir türlü ikinci çocuğa cesaret edemedim yada şartlar uymadı erteledim oğlum şuan 2,5 yaşında bazen kardeş için uygun zaman olduğunu düşünüyorum bazende 1 sene daha beklesem mi diyorum yaş ilerledikçede zorlanıcak mısım gibi geliyo ufff yaa çok zor bide kızım olsun çok istiyorum yaa olmazsa 3.cüye hiç cesaret edemem.kızım olmaz gibi geliyo çünki eşimin ailesinde kız çocuk yok denecek kadar az eşim 3 erkek kardeş kardeşlerinin birinin kızı var sadece diğerleri hep erkek inanır mısınız geçen sene kuzenlerinin çocukları oldu 3 üde erkek o kadar erkek çocuk baskın yani kiminiz bana ah ne güsel keşke bizimde oğlumuz olsa diyo belki ama işte herkes kendinde olmayanı istiyo.kesin çözümüde var bunun kıbrısta ama işte malum maliyeti çok pahalı ona bütçe ayıramam ne yazık ki cesaretimi toplayıp kesin karar verdiğimde burda paylaştığınız ve deneyimlediğiniz şeyleri uygulayıp gerisini allahın taktirine bırakmayı düşünüyorum hanımlar iyiki böyle bir paylaşım yeri var kızlar ve mimoza sanada çok teşekkürler ilk olarak sen cevap vermiştin bana kız bebekle ilgili yöntemleri sorduğum da :)şimdi de yeni bilgileri paylaşımları bekliyorum senden ve diğer arkadaşlardan .inş allah hepimizin gönlüne göre verir bende minik kızıma kavuşurum en hayırlı olduğu zamanda...

bilemiyorum ama benim eşim tarafında da hep erkek var fakat bizim kızımız oldu şu an 2.5 yaşında canım.amca çocuklarının hala çocuklarının teyzelerin falan erkek cocukları ama oluyo demek ki bak bende kız var.bana da cok derlerdi bu tip seyler senın kesın oglun olur die.allahım uzun hayırlı ömürler versin dünya güzeli kız bebişim oldu.2. bebek için zamanıdır diyorum ben de senın gibi bazen de sabrım yeter mi diyorum ama ben gözumu kararttım bu aralar.inşallah Allahım bana bi erkek sana da bi kız bebek nasip etsin.gönlünün istediği gibi olur inşallah hersey.yani o konuya fazla takılma bence.cunku bana da hep artık kızım olurmus gibi gelıyo.psikolojık galıba.

Arkadaslar bugun benim dogum gunum.Benim icin bu mukaddes ayda bol bol dua edin olurmu.Ins hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.

bilemiyorum ama benim eşim tarafında da hep erkek var fakat bizim kızımız oldu şu an 2.5 yaşında canım.amca çocuklarının hala çocuklarının teyzelerin falan erkek cocukları ama oluyo demek ki bak bende kız var.bana da cok derlerdi bu tip seyler senın kesın oglun olur die.allahım uzun hayırlı ömürler versin dünya güzeli kız bebişim oldu.2. bebek için zamanıdır diyorum ben de senın gibi bazen de sabrım yeter mi diyorum ama ben gözumu kararttım bu aralar.inşallah Allahım bana bi erkek sana da bi kız bebek nasip etsin.gönlünün istediği gibi olur inşallah hersey.yani o konuya fazla takılma bence.cunku bana da hep artık kızım olurmus gibi gelıyo.psikolojık galıba.[
:26: bende umutlanıyorum bazen çünki eltimin birinin kızı var .banada hep derlerdi senin kesin oğlum olur kız ihtimali az diye hatta büyük eltim gıcıklığına senin ilk çocuğun kesin erkek olur ama ben ikinciyi doğurursam kız olur derdi benim oğlum oldu ama onunda ikincisi erkek oldu:) büyük konuşmamak lazım.belkide bizi birazda takıntılı yapan başkalarının sözleri.gerçi ben hep bir kızım olsun isterdim bekarlığımdan beri allah hayırlısını sağlıklısını versin stres yapmamak lazım.benim oğlum çok yaramaz sabır taşı olsa çatlar yani o derece 3 yaşını doldurunca yuvaya veririm yarım gün diyorum ondan sonra ikinciyi doğururum çünki ilgilenemem bebekle ikisinede yazık olur .

evet canım çokta fazla tutmayabiliyor gibi gözüküyor ama çoğunluk tek ilişki değil vede tahmini yum tarihi....
o sebepten tutmuyor gibime geldi.ama tabiki tutmamasıda normal...

fiona normal satılan dijital olmayan testerden kullandı.pozitiften sonraki gün tekrar bakmıştı ve tekrar kopkyu ikinci çizgiyi ikinci defa gördü o akşama oldu diye hatırlıyorum.....

canım sen kararını ver.diyetle victoriya bekım varya şu futbolcunun karısı üç oğlandan sonra kızı oldu.haberi kopy yapmıştım.okumadınmı...seninde olur.kararını ver dua et inşallah olur

evet okudum o diyeti diğer yöntemleride okudum. kararımı verince deniycem bende.bence onlar cinsiyet seçme yöntemiyle yapmışta olabilirler çünki ingilterede yapıyolar cinsiyet seçme yöntemini her neyse öyle yada böyle azmedince oluyo demek ki 4 cüde bile olsa:)

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz:KK71:[/QUOTE

merhaba kızlar demiştim ya benim 2 oğlum var.allahım onların sağlığını bozmasın kötü günlerini göstermesin herkesin evladına iyi günler göstersin.ama bide kızım olsun çokkk istiyorum.bunun için bi tablo duymuştum ama doğru olmadığını duydum babychoıce hiç deneyeniniz varmı yüzde 99 falan diyolar doğruluğu.off ya bişeyi çok istemekte ii değil galiba şu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun herkesin gönlündekini nasip etsin inş.
aslında ben 4 hamilelik yaşadım ilk ini eşim istemediği için ve dahada önemlisi işe yeni girdiğim ve iznim olmaması sebebiyle ve bakacak kimse olmaması sebebiyle aldırdım günlerce gözyaşı döktüm.keşke o ana geri dönebilsem.2. bebeğimin karnımda kalbi durdu aylarca kendime gelemedim.ve nur topu gibi 2 evladım var çok şükür ama bide kızım olsa ah ahhhh.kayınvalidem yaparsan aklın yok diyo ee malum çocuklara o bakıyo o yüzden bakmam demek istiyo sanırım.

ben et fazla yemem limon ve ekşi şeyleri çok severim.tatlıdan pek hoşlanmam yeşil çay içerim adet döngüm çok düzensiz o yüzden yumurta olayı oldumu ilişki ne zamana rastladı bilemiyorum ama 2 sindede de ilişki sıklığımız aydıydı.yani nadir oluyodu .bunlar erkek bebek için ne kadar etkili bilmem ama 2 de 2 oldu.

şu babychoıce la ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilirmi kızlar tşk:26:

evet canım çokta fazla tutmayabiliyor gibi gözüküyor ama çoğunluk tek ilişki değil vede tahmini yum tarihi....

fiona normal satılan dijital olmayan testerden kullandı.pozitiften sonraki gün tekrar bakmıştı ve tekrar kopkyu ikinci çizgiyi ikinci defa gördü o akşama oldu diye hatırlıyorum.....

canım sen kararını ver.diyetle victoriya bekım varya şu futbolcunun karısı üç oğlandan sonra kızı oldu.haberi kopy yapmıştım.okumadınmı...seninde olur.kararını ver dua et inşallah olur

rica etsem bana da yollarmısın ltffff.

rica etsem bana da yollarmısın ltffff.

gulyhas.....................klomen + iğne+36.saar deneme+namaz+ dua
tombilubu...................klomen +iğne+34.saat deneme+namaz+dua
fiona.........................testte pozitifin ikinci günü denemetek deneme....bio kızdaydı
mutluelif....................testte gülenyüzün çıktığı gün değil ertesi akşam tek deneme
matematik..................ov mikroskopunda yoğun eğreti otunun ikinci günü deneme +yüksek ph diyeti

akıma gelnler bunlar.bunlar oğluşu bulan arkadaşlar.hatırlayın yazıyım kızlar...
ayrıca erkek bebek için yapılanarı yapıpta kızı olanlarda var...

onlarıda hatırarsanız eklerim
karabiber var
adanadana var
tali_tan var
ilkim var
var da var bunlarin ogullari var:KK69:

gurbet guzzeli been ticker yapmayi bilmiyorum
yapan varsa yapiversin bi zahmet linki yollayin ben yapistirayim
iste son satim bugun

Arkadaslar bugun benim dogum gunum.Benim icin bu mukaddes ayda bol bol dua edin olurmu.Ins hepimiz icin herseyin en hayirlisi olsun.

nice yaşlara prenseslerin ve doğacak olan prensinle beraber
mutlu huzurlu yılların olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
en kısa zamanda paşanı kucağına alman dileğimleeeeeeeeee:)

kızlar benim ilşki 38. saatte oldu
yumoş sağdaydı
eşim keçiboynuzu kürü kullandı
bu nu özellikle yazdım çünki etkisinin olduğunu düşünüyorum
yanlış hatırlamıyosam karabiberde kullanmıştı sperm sayısını arttırıyo ve kalitesi yükseliyo
derin ilişkiii:)))

doğum günün kutlu olsun canım nice güzl yaşlara inşsallah, seneyede oğluşun kucağında kutlarsın belki bellimi olur:))

yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz:KK71:[/QUOTE

merhaba kızlar demiştim ya benim 2 oğlum var.allahım onların sağlığını bozmasın kötü günlerini göstermesin herkesin evladına iyi günler göstersin.ama bide kızım olsun çokkk istiyorum.bunun için bi tablo duymuştum ama doğru olmadığını duydum babychoıce hiç deneyeniniz varmı yüzde 99 falan diyolar doğruluğu.off ya bişeyi çok istemekte ii değil galiba şu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun herkesin gönlündekini nasip etsin inş.
aslında ben 4 hamilelik yaşadım ilk ini eşim istemediği için ve dahada önemlisi işe yeni girdiğim ve iznim olmaması sebebiyle ve bakacak kimse olmaması sebebiyle aldırdım günlerce gözyaşı döktüm.keşke o ana geri dönebilsem.2. bebeğimin karnımda kalbi durdu aylarca kendime gelemedim.ve nur topu gibi 2 evladım var çok şükür ama bide kızım olsa ah ahhhh.kayınvalidem yaparsan aklın yok diyo ee malum çocuklara o bakıyo o yüzden bakmam demek istiyo sanırım.

ben et fazla yemem limon ve ekşi şeyleri çok severim.tatlıdan pek hoşlanmam yeşil çay içerim adet döngüm çok düzensiz o yüzden yumurta olayı oldumu ilişki ne zamana rastladı bilemiyorum ama 2 sindede de ilişki sıklığımız aydıydı.yani nadir oluyodu .bunlar erkek bebek için ne kadar etkili bilmem ama 2 de 2 oldu.

şu babychoıce la ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilirmi kızlar tşk:26:

slm canım ben aldım bu takvimi 4 aylık, ona denk getirmek için erkek günlerine yumurtlama zamanımı yani,bir hap kullandım adet geciktirici bu sebeple 1 ay adet görmeden erteledim:)) Bende tuttu takvim bir arkadaşlım var ondada tuttu takvim ama tutmayanlarda olmuş baya

merhaba arkadaslarrr
bugun regl oldum yani sikluslarim 29 ben yum gunum tahminen hangi gun acabaa ama ben hep dengesiz yumurtluyorumyani bazen reglden sonraki hafta bazen regle bir hafta kala oyle yani olmaz demeyin oluyo inan ki

bende bugün oldum canım geçen ay 16 temmuzda olmuştum bu ay 11 ağustosda oldum, ya canım bu adet düzenine fazla takılmayın önemli olan yum zamanını ve çatlama zamanını bilmeniz yoksa 27 günde olmuşsun 30 günde olmuşsun ne önemi varki

bejnubal, sol yumurtalık erkek değil genelde kız olduğu söyelnir. ben bir yayın okudum ama hayvanlar üzerinde yapılmış:) sağ taraftan bariz bir farkla erkek olmuş. tabiki iki taraftandan da ikisi var ama sayısal olarak sağ tarafta erkek daha çok.

kızlar maydanoz buharı sadece hamile kalmak için mi erkek bebeğe bir katkısı varmı.

bir de özlem bay'ın oğlu olmuştu değil mi?

yine arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmış herkesin emeğine sağlık,

maydonoz buharı iltihap akıtıcı özelliğe sahip olduğu için hamileliği kolaylaştırıyor yoksa erkek veya kız bebek için değil canım

canim adetlrin duzenli ise bir ticker ap takip edelim seni uyaralim akini ile ilgile soru soralim ne dersin

maydonaz kolay hamis kalmak icin canimmm
he glyhas canim benim ilk erkek olacagi haberinide mekkedeyken vermisti alemde seni aramistim ne guzel hey gidi gunler hey Allahim aglattin beni simdik sen:KK43: bizim sitemiz baskaydi yine birlesegiz zaman lazim toparlaniyoruz yavas yavas herkessin bebegi oldu girememeleri normal dimi ama

canımm hatırladın demi ayy ne heyecanla beklemiştik sonuçları, birde benimki allahtan erkekn gösterdi 11. haftada öğrendik cinsiyetimizi

arkadaşlar aklıma takılan bişi var, yumurtlama dönemi diet falan tamamda, bioritm ve dolunay olayına takıldım, bunlar denk gelmezse erkek olmama olasılığı yüksekmi, siz nelere ağırlık veriyosunuz,

ben jonas methoduna inanıyorum aslında yoksa herkes aynı anda dakikada yapıyor ama farklı cinsiyet olabiliyor, herkesin doğum tarihi saati de önemlibence, henüz ispatlanmasada bence var bir bildikleri

ben bütün yöntemleri denedim bütünnnn takvimlere denk getirdim , doktor kontrolünde yum takibi yaptırdım,geriye dönüp baktığımda aa şunu eksik yaptım şunu unuttum demedim hiç, ama hiçbiri beni yinede tatmin etmiyordu,allahıma sığındım ondan diledim ondan istedim çok şükür rabbime

X