yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz guzel paylasimlarinizi bekliyoruzz
yeni guzel bilgileriniz varsa bu konu hakkinda paylasirsaniz sevinirizz
[/QUOTE
merhaba kızlar demiştim ya benim 2 oğlum var.allahım onların sağlığını bozmasın kötü günlerini göstermesin herkesin evladına iyi günler göstersin.ama bide kızım olsun çokkk istiyorum.bunun için bi tablo duymuştum ama doğru olmadığını duydum babychoıce hiç deneyeniniz varmı yüzde 99 falan diyolar doğruluğu.off ya bişeyi çok istemekte ii değil galiba şu mübarek günlerde allahım sesimizi duysun herkesin gönlündekini nasip etsin inş.
aslında ben 4 hamilelik yaşadım ilk ini eşim istemediği için ve dahada önemlisi işe yeni girdiğim ve iznim olmaması sebebiyle ve bakacak kimse olmaması sebebiyle aldırdım günlerce gözyaşı döktüm.keşke o ana geri dönebilsem.2. bebeğimin karnımda kalbi durdu aylarca kendime gelemedim.ve nur topu gibi 2 evladım var çok şükür ama bide kızım olsa ah ahhhh.kayınvalidem yaparsan aklın yok diyo ee malum çocuklara o bakıyo o yüzden bakmam demek istiyo sanırım.
ben et fazla yemem limon ve ekşi şeyleri çok severim.tatlıdan pek hoşlanmam yeşil çay içerim adet döngüm çok düzensiz o yüzden yumurta olayı oldumu ilişki ne zamana rastladı bilemiyorum ama 2 sindede de ilişki sıklığımız aydıydı.yani nadir oluyodu .bunlar erkek bebek için ne kadar etkili bilmem ama 2 de 2 oldu.
şu babychoıce la ilgili deneyimi olanlar varsa yazabilirmi kızlar tşk:26:
slm canım ben aldım bu takvimi 4 aylık, ona denk getirmek için erkek günlerine yumurtlama zamanımı yani,bir hap kullandım adet geciktirici bu sebeple 1 ay adet görmeden erteledim:)) Bende tuttu takvim bir arkadaşlım var ondada tuttu takvim ama tutmayanlarda olmuş baya
merhaba arkadaslarrr
bugun regl oldum yani sikluslarim 29 ben yum gunum tahminen hangi gun acabaa ama ben hep dengesiz yumurtluyorumyani bazen reglden sonraki hafta bazen regle bir hafta kala oyle yani olmaz demeyin oluyo inan ki
bende bugün oldum canım geçen ay 16 temmuzda olmuştum bu ay 11 ağustosda oldum, ya canım bu adet düzenine fazla takılmayın önemli olan yum zamanını ve çatlama zamanını bilmeniz yoksa 27 günde olmuşsun 30 günde olmuşsun ne önemi varki
bejnubal, sol yumurtalık erkek değil genelde kız olduğu söyelnir. ben bir yayın okudum ama hayvanlar üzerinde yapılmış:) sağ taraftan bariz bir farkla erkek olmuş. tabiki iki taraftandan da ikisi var ama sayısal olarak sağ tarafta erkek daha çok.
kızlar maydanoz buharı sadece hamile kalmak için mi erkek bebeğe bir katkısı varmı.
bir de özlem bay'ın oğlu olmuştu değil mi?
yine arkadaşlar güzel bilgiler paylaşmış herkesin emeğine sağlık,
maydonoz buharı iltihap akıtıcı özelliğe sahip olduğu için hamileliği kolaylaştırıyor yoksa erkek veya kız bebek için değil canım
canim adetlrin duzenli ise bir ticker ap takip edelim seni uyaralim akini ile ilgile soru soralim ne dersin
maydonaz kolay hamis kalmak icin canimmm
he glyhas canim benim ilk erkek olacagi haberinide mekkedeyken vermisti alemde seni aramistim ne guzel hey gidi gunler hey Allahim aglattin beni simdik sen
bizim sitemiz baskaydi yine birlesegiz zaman lazim toparlaniyoruz yavas yavas herkessin bebegi oldu girememeleri normal dimi ama
canımm hatırladın demi ayy ne heyecanla beklemiştik sonuçları, birde benimki allahtan erkekn gösterdi 11. haftada öğrendik cinsiyetimizi
arkadaşlar aklıma takılan bişi var, yumurtlama dönemi diet falan tamamda, bioritm ve dolunay olayına takıldım, bunlar denk gelmezse erkek olmama olasılığı yüksekmi, siz nelere ağırlık veriyosunuz,
ben jonas methoduna inanıyorum aslında yoksa herkes aynı anda dakikada yapıyor ama farklı cinsiyet olabiliyor, herkesin doğum tarihi saati de önemlibence, henüz ispatlanmasada bence var bir bildikleri
ben bütün yöntemleri denedim bütünnnn takvimlere denk getirdim , doktor kontrolünde yum takibi yaptırdım,geriye dönüp baktığımda aa şunu eksik yaptım şunu unuttum demedim hiç, ama hiçbiri beni yinede tatmin etmiyordu,allahıma sığındım ondan diledim ondan istedim çok şükür rabbime