Süper Anneler - 2011

Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelim
bende sadece namaz ve dua ile ogullarima kavustum cok sukur birde kizim var Allahim isteyenin hakkinda hayirlis olanini nasip etsin[/QUOTE

amin canım cümlemize
zaten senin yazını okumuştum, eskiden çok takip ediyordum senin etkin büyük yani
Allah sendende razı olsun :nazar:

Allahim saglicakla kavusmani nasip etsin guzelim
bende sadece namaz ve dua ile ogullarima kavustum cok sukur birde kizim var Allahim isteyenin hakkinda hayirlis olanini nasip etsin[/QUOTE

amin canım cümlemize
zaten senin yazını okumuştum, eskiden çok takip ediyordum senin etkin büyük yani
Allah sendende razı olsun :nazar:
su aciz kula dua etde :)
yeniden anne olmak nasip olsun...
bizler vesileyiz yardimci olabildi isem ne mutlu bana..
istemek bizim en tabi hakkimiz...
Allah cc tövbe hasa acizmiki biz isteyince veremeyecek hazinesi bol Rabbimin herkese yeter....
biz isteyecegiz oda bize hakkimizda hayirli olani nasip edecek...
olmadigi zaman da isyan etmeyecegiz...
Allahin izni ile gercekten samimiyetimle söyluyorum yurekten edilen dua yalvararak yapilan dua geri donmuyor....
sunu da belirteyim bir sey istenildigi zaman hakkimda hayirlisi ise bana nasip et Allahim demek gerekir hayirsiz olduktan sonra oglun veyankizin olsa ne farkeder Allahim bizi tur serlerden uzak eylesin insAllah

kız bebek için mutlaka ovulasyondan 3-4 gün önceki günleri deneyin....
bizzat komşumda denenmiştir:)))))) veeeeeeeeeeeeeeeeee yarın kıznı kucağına alıyor hayırlısıyla......

ahh ne güsel allah analı babalı büyütsün darısı başıma:nazar:benim adetim daha yeni düzene girdi yumurtlama gününü tam tespit etmem gerekiyo doğumdan önce 28 günde birdi sonra 29 ile 31 gün arasında oluyodu allaha şükür 3 aydır 28 e indi. bir müddet daha bekleyip emin olmak istiyorum düzeldiğinden öyle daha kesin olur.

Komşum bugün sezeryan oluyor sabah saatlerde sanıyorum

2 oğlu vardı ve oda çok korkardı yine erkek olur diye....
Biraz tüyo verdim :KK28::KK9::KK9::KK9::26: veeeeeee baya bir denemeden sonra hamile kaldı :KK49::KK49:
Rabbim de nasip etmiş.....kızı olacak inşallahhhh...bugün kavuşacak kızına.....

Sizlerde dua edin...Hayırlısıyla alsın bebeğini inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Rabbim tüm isteyenlerin gönlündekileri versin

bernurcum verdiğin tüyolar burda paylaştığımız bilgilerdendı demi harıcı varsa yaz anacım lazım banada :KK49:

hayırlı cumalar arkadaşlar nasıl sevindim burada bu topici görünce artık çekinmeden girip herşeyimi sorup yazabileceğim bir yer var herkeste burada çok şükür hayırlı olsun hepimize . gurbet ablam sen beni hatırlarmısın bilmem ama bana çok moral olmuştun zamanında çok severim ben seni...

arkadaşlar benim önemli bi sorum olacak şimdi size eşimde prostatit prostat iltihabı çıktı iki aydır antibiyotik kullanıyo acaba spermlere kötü bi etkisi olmuşmudurki deneme yapmak için erkek bebk için beklemelimiyim

bernurcum verdiğin tüyolar burda paylaştığımız bilgilerdendı demi harıcı varsa yaz anacım lazım banada :KK49:

canım bildik şeyler...
arkadaşım 28-29 günde bir adet olan bir bayandı
adet başlangıç gününden itibaren saymasını ve 8-9-10. günlerde denemesini söyledim
7-8 ay denedi ama bazen hiç deneyememiş, bazen tek gün felan denemiş...
ilk üç günüde denediği ay hamile kaldı zaten :))))

az önce konuştum....bebek doğmuş....güzel bir kızımız olmuş....
anne de bebek te sağlıklı şükürler olsun....
darısı tüm isteyenlerin başına olsun......

Gurbetim bende anlamadım ki???
İltihap olduğundan doktorların sağlıklısın diye ilaç yazmadığından bahsettim
ama ben rica edince fitil yazdırdığımı anlattım....

ama mesajım ertesi günü yok olmuş :SSSSSS
bende anlam veremedim neden silindi

herşeyin başı duadır...
oğlumda da ben çok dua ettim...
namaz kılmadım bilmiyordum o zamanlar ama rabbimden hayırlı bir erkek evladım olmasını istedim hep...sonra uyguladığım yöntem çıktı karşıma....herşey bir vesile....Rabbim ol derse herşey olur....nasipte varsa ne yaparsak boş....

gulyhascım ben senden bı konuda bılgı almak ıstıyorum.bu baby choıce takvımınden bende almayı dusunuyorum ama tek endısem yum. gunumu nasıl denk getırıcem.ınternetten arastırdım adet gecıktırılıyo falan ama sen bu yontemı denemıs bırı olarak ne kullandın ılac olarak ve nasıl bı yol takıp ettın?daha detaylı bilgilendırırsen sevınırım.denk getıremezsem dıe endıselenıyorum.

canım ben o dönem 300 küsür lira vermiştim yanlış hatırlamıyorsam, primolout-N diye bir hap içiyorsun adetini o döneme denk getirmek için aşağı yukarı tahmin edersin kaç gün önce veya sonra olsun diye ona göre içersin sabah akşam, ayrıca takvim alırken sana söylüyorlar tarif ediyorlar

ama bana sorarsan bu kadar para verip alma bu takvimi tutmayanda çok, onun yerine yorumcuya üye ol hem daha az ödersin hemde hemen hemen onunla aynı günleri veriyor. Hem jonas methodu hem yum zamanını hemde babychoice takvimini birleştirip daha güzel ve bence tutan bir takvim veriyor.

internete babaychoice takvimi diye yazın ne kadar mağduru var okukun derim....
Ücret ne alıyorlar bilmiyorum çokta dedikleri gibi değil doğruluk oranları....yine de siz bilirsiniz tabiiii
Babychoicenin takvimini çözen bir arkadaşımız vardı sanıyorum...birebir aynı günleri çıkarıyordu...kimdi şuan hatırlayamadım

samira yapıyordu canım hemde aynısını :))

ii geceler kızlar.yatmadan bi uğrayım dedim...
bugün ikinci defa maydanoz buharı yaptım.gerçektende resmen iltahabı akıtıyır..dr bana itahabın yok demişti.ama buhar faydalı bence.zaten phı yüksek suyu kaynatıyorum. oda ii olur belki:)
son küre yani yarınki kürede karbonat koycam.hem karbonat hemde maydanoz kaynamış buhara oturcam...
bu ay hamiş kaırsam anlayınki faydası var.çünkü ben maalesef zor hamile kalıyorum..inşallah bu sefer fazla uzun sürmez.içimde sürmez diye geçiyor.yada öle inanıyorum.kısmet artık bakaım
az önce yine yaptım test yine çıkmadı gülenyüz:KK43:
sabah yine yapıcam.üç çubuk harcadım bugün....
yarın sadece sabah akşam bakarım...ilk gülenyüzü bi yakalasam işim dahada kolay olcek inşallah....

yaaa ciddimisin iltihabın aktığını görebildinmi? valla bende çok merak attim deneyeceğim şu adet dönemim geçsin , bebek yapmak için değil tabiikiiiiiii:))

inşallah görürsün gülen yüzünü ve denemelere başlarsınız allah kolaylık versin sorunsuz atlatırsınız inşallah canım, bütün Y lerrrrrrrrr hücummmmmmmmm

aslında ilişkiden sonra hep düşün beyninde canlandır Y ler varmış gibi sadece ve onlar önde giderek yumurtayı döllediğini canlandır gözünde:))

mimoza nasıl yaptığını tekrar yazsana maydanoz kürünü

gurbetin yazdıklarından hangisi denedin...bu arada gurbet cim çok sağol cnm bilgiler için

Kızlar aranızda ATEŞ ÖLÇME yöntemiyle hamiş kalan varmı..? Varsa ovulasyondan ne kadar sonra ve ne kadar yükseliyor..?:97:

hayırlı cumalar arkadaşlar nasıl sevindim burada bu topici görünce artık çekinmeden girip herşeyimi sorup yazabileceğim bir yer var herkeste burada çok şükür hayırlı olsun hepimize . gurbet ablam sen beni hatırlarmısın bilmem ama bana çok moral olmuştun zamanında çok severim ben seni...
hatirladim guzelim seni evet neler yaptin gorusmeyeli ne zamn istiyorsun denemeyi

arkadaşlar benim önemli bi sorum olacak şimdi size eşimde prostatit prostat iltihabı çıktı iki aydır antibiyotik kullanıyo acaba spermlere kötü bi etkisi olmuşmudurki deneme yapmak için erkek bebk için beklemelimiyim

canim ilaci kulandiktan yanibittikten 40 gun sonra denemelere baslayabilirsin... vucud disaridan aldigi seyleri 40 gun sonra atiyor vucuddan sorun olmaz o zaman
Gurbetim bende anlamadım ki???
İltihap olduğundan doktorların sağlıklısın diye ilaç yazmadığından bahsettim
ama ben rica edince fitil yazdırdığımı anlattım....

ama mesajım ertesi günü yok olmuş :SSSSSS
bende anlam veremedim neden silindi
:KK53:

Kızlar aranızda ATEŞ ÖLÇME yöntemiyle hamiş kalan varmı..? Varsa ovulasyondan ne kadar sonra ve ne kadar yükseliyor..?:97:
canim taf diye arkadasimiz yapioyrdu o hamile kaldi bu yontemel bend ebasladim fakat ramazan ya unutuyorum olcmeyi :KK59:

biliyorsunuz
folibol ,balikyagi hapi,pekmez iciyorum bide

ben bu gun incir li havuclu kure baslayacagim 21 gun bir sonraki adete kadar
cörek otu tarcin ve balida hazir ettim....
adetli ikende bunlari yesem sakincasi olurmu acaba
ondan sonra yumurtlamada deneme yapicam kismetse

çok teşekkürler gurbet ablam cevabın için GNC megamen kullanıyo ayrıca dediğin gibi yaparım o zaman 10 gün sonra bitecek hapı inşallah yeter artık kavuşayım oğluma inşallah ,hepimiz kavuşalım inşallah dilediklerimize.Allah yardımcımız olsun.

adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yeniyor. karışımı ise göz kararı yapabılırsınız biraz balı kaseye koyup çörekotunu iyice ezip daha sonra da tarçın karıştırın bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyor. dolayısıyla daha kolay hamile kalınıyor

çok teşekkürler gurbet ablam cevabın için GNC megamen kullanıyo ayrıca dediğin gibi yaparım o zaman 10 gün sonra bitecek hapı inşallah yeter artık kavuşayım oğluma inşallah ,hepimiz kavuşalım inşallah dilediklerimize.Allah yardımcımız olsun.
sende takviyelri almaya basla bence ben basladim iki haftadir yavstan gidiyorum bakalim denemeye var 6 hafta kismetse insAllah
benim su an yaptiklarim
folibol
balikyagi hapi
müsli sütle
pekmez
muz
hurma bugün itibariyle incirede basliyorum insAllah
adet oluncada
cörekotu tarcin ve bal üclüsü ne baslayacagim yumurtami bu ay bakacam kacinci gun catliyor

X