• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Süper Anneler - 2011

Kızlar acil cevap bekliyorum tahmini yum.günüme 3 gün var bugün 11.günüm cinsel perhiz için bu gece ilişki olsamı acaba ilişki olmayalı 3 gun oldu bu gece olmazsa 14.günü beklesem 6 gun olacak perhiz ne dersiniz eşim tv karşısında uyukluyor karAr vermem lazim

canım bence cok fazla olur 6 gün diye düşünüyorum tüp bebekte bile 3 gün diyorlardı öyle okumustum.gerci valla bende 3 gün olsun diye olmustu sonra yumurta erken catladı 2 gün perhizle yaptım 6 gün olmaktansa bence 2 yada 3 artık erken catlasa bile başka yorum yapan olur canım nacizane fikrim

canım bence cok fazla olur 6 gün diye düşünüyorum tüp bebekte bile 3 gün diyorlardı öyle okumustum.gerci valla bende 3 gün olsun diye olmustu sonra yumurta erken catladı 2 gün perhizle yaptım 6 gün olmaktansa bence 2 yada 3 artık erken catlasa bile başka yorum yapan olur canım nacizane fikrim
Sagol canım bende böyle düşündüm

Allah razi Oldun Kizler Burgund kontere gittim drum Herseyin Guzel gittigini
Basardigimi direncli bayan oldugumu Soledi
Siimdllik Ilac almiycam 11 Marta Kontrolum Var tiroit nasil calisiyor bakilacak
yetersizse Ilac alcam degilse almiycam
Bebek dusunursen ihtiyacin olur Ilac alirsin dedi:52:

Allah razi Oldun Kizler Burgund kontere gittim drum Herseyin Guzel gittigini
Basardigimi direncli bayan oldugumu Soledi
Siimdllik Ilac almiycam 11 Marta Kontrolum Var tiroit nasil calisiyor bakilacak
yetersizse Ilac alcam degilse almiycam
Bebek dusunursen ihtiyacin olur Ilac alirsin dedi:52:

Çok sevindim canım Rabbim daha beterinden saklasın

gijnij karbonatı toz halinde yutmanın mideye zarar verdiğni okumuştum normal su bile olmaz önce kaynar suda iyice eritmen lazım sonra bol suyla karıştır tadı azalır o zaman

Gittik yemeğimizi yedik geldik.canım bizim bugün nikah günümüz sadece sevgililer günü değil o yüzden.eşim türk restorantından yer ayırtmış güzeldi çocuklar için masamızın yanında oyun köşesi,ortada canlı müzikde vardı.

Afiyet olsun canım. Bu arada nice yıllara olsun. Sağlıkla neşeyle huzurla inşallah :)

gijnij karbonatı toz halinde yutmanın mideye zarar verdiğni okumuştum normal su bile olmaz önce kaynar suda iyice eritmen lazım sonra bol suyla karıştır tadı azalır o zaman

Ya ben içemiyorum o karbonatı çok kötü tadı var. Bende nette önce kaynar su ile çözün sonra soğuk su ile karıştırın için diye okumuştum birde öyle deneyeyim. Yoksa vaz geçicem midem kalkıyor.

öylemi diyorsun 3 günde az geldi bana yaaa

Canım bende nette 10 günlük cinsel perhiz olması lazım diye okumuştum hatta karar vermiştim öyle yapacaktım. Ama dr izin vermedi 7 günden fazlası zaten spermler ölüyor ozaman 6 gün olsun dedim ama benim yum geç çatlayınca Dr bu akşam olsun dedi bende ozaman 3 gün olur dedim bizim için daha iyi sperm hareketi düşüyor daha fazlasında zaten demişti. Benimki 3 gündü. Birde ben tüp bebek yaptığımda da 3 günden fazla ve az olmayacak demişlerdi çünkü fazla olunca sperm hareketi azalıyor azalıncada yumurtaları laboratuar ortamında döllemek zorlaşıyor çünkü spermi kontrol ettiklerinde hareketli spermleri alarak döllüyorlar. Yinede dediğim gibi son karar senin. Yapacaksan hemen git yap bekleme fazla.

ayyy çok utandım yaaaaa gidim bari kocanın yanına nette şunu buldum....cinsel perhiz süresi 2 günden az olmamalı ve 5 günü geçmiş olmamalıdır ( Kısa cinsel perhiz süresi sayının, uzun süre ise hareketliliğin azalmasına neden olur).bundan sonra siz ne derseniz oo çoooooooooooook teşekkürler kızlar ben kaçtım

ayyy çok utandım yaaaaa gidim bari kocanın yanına nette şunu buldum....cinsel perhiz süresi 2 günden az olmamalı ve 5 günü geçmiş olmamalıdır ( Kısa cinsel perhiz süresi sayının, uzun süre ise hareketliliğin azalmasına neden olur).bundan sonra siz ne derseniz oo çoooooooooooook teşekkürler kızlar ben kaçtım

Kaç kaç kolay gele. Bende çıkar daha namaz kılmadım keyifsizim ya böbreklerim ağırıyor ne oldu anlamadım. Yatmadan dua etmeyi unutmayın kızlar. Rabbim peygamber dili ile yapılmış niyeti ile kabul etsin.

Kaç kaç kolay gele. Bende çıkar daha namaz kılmadım keyifsizim ya böbreklerim ağırıyor ne oldu anlamadım. Yatmadan dua etmeyi unutmayın kızlar. Rabbim peygamber dili ile yapılmış niyeti ile kabul etsin.

ben yine geldim koca horul horul uyuyor ya olmadı sabah olur ne yapalım

Back