- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.741
Kızlar burdayım ama yazamadım kaynana kayınbaba gece bendeydi kahvaltı vs şimdi gittiler. Arkadaşta oğlunu getiricek bugün ona bakıcam. Çok şirin bir görseniz. Ya ben çok seviyorum bebekleri. Bu arada dünkü randevum bugüne alındı 12 gibi ürolojiye gitcem adama hala ne dicem bilemiyorum. Bu arada ben gülen yüz ve lobougik test aynı anda kullanıcam birde dr birde ateş ölçme ya çokmu abartmış olurum? Bir fikir verin.
Kız sana dedim kaç gündür gelmiyorsun sınıfta kalacaksın diye ondan atıyorlar seni :))
Tatlım aşk olsun ben sabah baktım kimse yoktu kapattim. Testi yaptim hicbisey cikmadi morelim bozuldu birde siz eskisiniz birbiribizi taniyorsunuz ben birsey sordugumda sen reyhan ve gijnij disinda kimse cvp vermiyo bir gruplasma var gibi geldi bana o yuzden cokta soru sorup sıkmak istemiyorum kimseyi bacımsın.
neyse olan olmuş ama tessi yanlış yapmışşsın idrarda sonra 1 bardak su içeceksin sonra sıvı alımını kesip 4 saat sonra testi yapacaksın en iyi sonuç böyle alınıyor...
ben laboquıck kullandım canım 7 aydır bazen sılık cızgı fılan cıktı ama genel olarak memnundum...sen al bız yardım ederiz
ben gülen yuz almk istiyorum bu ay tutmazsa ama bakalım....
1 saat arayla yapmadım sabahki idrarla degil bir saat sonraki idrarla yaptim canim ama cizgi falan yoksimdi tekrar yapiyimmi? Sabah cisimi yaptiktan sonra karbonatli su falan icmistim onun etkisi olabilirmi acaba
evet, ben de böyle anladım.
öğleden sonra yapmak da faydalı.
saat 18:00 civarı en iyiymiş.
ben bu ay, 14'de çiş yapıcam. 1 bardak su içicem. 4 saat bekleyip, çiş yapıcam... testimi 18:00 gibi yapmış olucam.
Ben kendi adima konusayim 1 yildir arastiriyorum fakat bu isi deneyip, deneyim kazananlarin fikri benim icin çok önemli. Daha önce övu test kullanmadîgîm icin bunu size sormak istedim. Yoksa bende araştırmıyo degilim armut piş ağzima düş olmuyor tabi bu isler bende yüreğimi koydum herkes gibi canım.kız ben vardım,ben seni gördüm yaa...gruplaşma yok canım niye olsun,hepimiz damdan düşer gibi pat diye girdik topiğe ama ben yine kızım sna söylüyorum,gelinim sen anla yapayım sana yazayım;
o grup dediğin insanlar buraya gelirken okuyarak geldiler ve hepsi bişeyler araştırdılar,uğraşıp didindiler...şimdi bakıyorum yeni gelenlere,3-5 mesajı var,geçmişi hiç okumamış giriyo,huu kızlar 1 kızım var bi de oğlum olsun,ben ne yapayım
gel de delirme...e bizde insanız yahu,bi cevap iki cevap derken sıkılıyoruz doğal olarak,1 kişi değilki çoğu aynı şeyi yapıyo...gerçekten bu işe gönül veren arkadaşlara da haksızlık oluyo bu sefer...arada onlarda kaynıyo,cevapsız kalıyo...
bi de mesela diyelim ben birne cevap yazdım,diğer kızlar yazmıyo çünkü hepimizin vereceği cevap aynı,bi yerde eksik ya da hatalı yazsam kızlar o zaman müdahale ederler...ben mesela atıyorum eylül cevap yazmış,ee doğru kızın yazdığı,aynı şeyi ben niye bi daha yazayım ki...durum bu,sende bacımsın...
sana yazdım ama uzun zamandır yazmak istediğim bişeydi bu...direk üzerine alınma...ben senin gibi test yapıp,ciddi denem yapanlara yardım etmekten sıkılmam ama nisanda deniycem,haziranda deniycem napim diyenlere deli oluyorum,oku kardeşim okuuuuuuuuuu
Valla ben grup murup bilmem kader arkadaşı can yoldaşıyız hepimizde. Gerekirse zorla konuşurum herkesle :))
Kizlar bende dun gece laboquick 50li aldim ggdan.. Benimkiler bozuk cikarsa napacagimm iptal mi ettirsem
yok bacım bence en iyisini yaparsın,laboyla başla,ne zaman çizgi koyulmaya başaldı o gün yap gülen yüzü..ateşte ölç ne kaybedersin,en garantisi bu bide sen dr kontrolü yapmıcan mı kız,Kızlar burdayım ama yazamadım kaynana kayınbaba gece bendeydi kahvaltı vs şimdi gittiler. Arkadaşta oğlunu getiricek bugün ona bakıcam. Çok şirin bir görseniz. Ya ben çok seviyorum bebekleri. Bu arada dünkü randevum bugüne alındı 12 gibi ürolojiye gitcem adama hala ne dicem bilemiyorum. Bu arada ben gülen yüz ve lobougik test aynı anda kullanıcam birde dr birde ateş ölçme ya çokmu abartmış olurum? Bir fikir verin.
hahhahaha atsınlar onu sınıftanKız sana dedim kaç gündür gelmiyorsun sınıfta kalacaksın diye ondan atıyorlar seni :))
Canım ben telden girdigim icin kim var kim yok göremiyorum fotoda atamiyorum baktim en son ileti gece yazilmis kimse yok diye dusundum canim.
gülenyüz çok pahalı ya...
aslında her ay 20li alıyoruz, zaten verdik dünyanın parasını. bir kere gülenyüz alsaydık daha iyi olurmuş :)
neyse.. ben bi 20li alıyım bari... ya nasip bakalım. olmazsa öbür ay, gülenyüz alıcam ben de.
ben de geçen ay, 'her gün deneme' metodunu deniyordum. tam yumyum günümden önceki gün burda uyardınız.. hergün olursa, oğluş gelmez diye. kestim aktiviteyi hemen.
en son ovulasyondan 30 saat evvel olmuştu ilişki... 'aman ya hamiş kalırsam' diye tırstım bugüne kadar.
sayenizde yanlıştan döndüm :))) aklımı çeldiniz iyiki :)
sen ne zaman regl oldun, bitti kız? aynı günlerde değil miydik biz?
evet, ben de böyle anladım.
öğleden sonra yapmak da faydalı.
saat 18:00 civarı en iyiymiş.
ben bu ay, 14'de çiş yapıcam. 1 bardak su içicem. 4 saat bekleyip, çiş yapıcam... testimi 18:00 gibi yapmış olucam.
kız ben vardım,ben seni gördüm yaa...gruplaşma yok canım niye olsun,hepimiz damdan düşer gibi pat diye girdik topiğe ama ben yine kızım sna söylüyorum,gelinim sen anla yapayım sana yazayım;
o grup dediğin insanlar buraya gelirken okuyarak geldiler ve hepsi bişeyler araştırdılar,uğraşıp didindiler...şimdi bakıyorum yeni gelenlere,3-5 mesajı var,geçmişi hiç okumamış giriyo,huu kızlar 1 kızım var bi de oğlum olsun,ben ne yapayım
gel de delirme...e bizde insanız yahu,bi cevap iki cevap derken sıkılıyoruz doğal olarak,1 kişi değilki çoğu aynı şeyi yapıyo...gerçekten bu işe gönül veren arkadaşlara da haksızlık oluyo bu sefer...arada onlarda kaynıyo,cevapsız kalıyo...
bi de mesela diyelim ben birne cevap yazdım,diğer kızlar yazmıyo çünkü hepimizin vereceği cevap aynı,bi yerde eksik ya da hatalı yazsam kızlar o zaman müdahale ederler...ben mesela atıyorum eylül cevap yazmış,ee doğru kızın yazdığı,aynı şeyi ben niye bi daha yazayım ki...durum bu,sende bacımsın...
sana yazdım ama uzun zamandır yazmak istediğim bişeydi bu...direk üzerine alınma...ben senin gibi test yapıp,ciddi denem yapanlara yardım etmekten sıkılmam ama nisanda deniycem,haziranda deniycem napim diyenlere deli oluyorum,oku kardeşim okuuuuuuuuuu
1 saat arayla yapmadım sabahki idrarla degil bir saat sonraki idrarla yaptim canim ama cizgi falan yoksimdi tekrar yapiyimmi? Sabah cisimi yaptiktan sonra karbonatli su falan icmistim onun etkisi olabilirmi acaba
ben laboquıck kullandım canım 7 aydır bazen sılık cızgı fılan cıktı ama genel olarak memnundum...sen al bız yardım ederiz
ben gülen yuz almk istiyorum bu ay tutmazsa ama bakalım....
iyi haturlattın arkadaşım.
bu ay ateş de ölçücem. ne zaman başlıyorum?
daha regl olamadım ben, bekliyorum bugün, en gweç yarın heralde. dün olmalıydım aslında, bi terslik var ama.. anlamadım.
hemen yarın sabah başlıyorum ateş ölçmeye. sabah yataktan kalkmadan ölçüyoruz, di mi?
ürolojide napçan sen?
Kizlar bende dun gece laboquick 50li aldim ggdan.. Benimkiler bozuk cikarsa napacagimm iptal mi ettirsem
ya sen hamile olmadığından emin misin,neden geciktin acaba :26:
ohoooo ben oldum da bitti bile,erken oldum bu ay klomenden herhalde..
bak test konusunu hala yanlış biliyosun,ne 18 i kızzzzzzz,ay bayılazooommmm....yum gününe yakın günde yeri gelicek 5 tane test yapıcaz...sabah öğlen akşam kuşluk
:) apranax... haklısın. hakkatten okumadan anlamadan gelip, napıyım ben diyenlere ben de uyuz oluyorum.
kırk bin tane topik var bu konuda şu forumda. 2 gün ayırıp okumak lazım bi önce... fikir edinip, sonra anlamadığını sorup soruşturmak lazım.
emeğe saygı yani.
en azından şu topiğin ilk 1000 sayfasını okusa biri kabaca, prof. olur :)
ama bişeyi gözden kaçırıyorsun :)
hiçbirimiz senin kadar detaylı bilgi toplayıcı olamadık şurda. ajandan var bacım, gün gün yazıyorsun kim ne yaptı, kim ne etti.. nelerden faya gördü.. sana hangileri uyuyor... hangileri uygulamaya değer... analiz sentez yapıyorsun.
ben böyle çalışamam, bünyeme ağır gelir :)
reglın ılk gunu ölçmeye başla bacım hergün aynı saatte yataktan kalkmadan ölçüyorsun..sabah 10 da kalkıyom 10 da yapım yok erken yapacan bacım ok.ben mesela ölçtüğümde 6.30 ölçüyorum ayarla sende kendine bir saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?