- 17 Mayıs 2013
- 696
- 329
- 133
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.581
Kızlar şimdi eczaneden geldim galenik ıngiliz karbonatı ve neo-penotran forte L fitil aldım fitili aralıkta kullanmistim dün adetim bitti bu gece yatmadan başlayacağım reçete sinde ne için kullanılır kısmında bakteri parazit ve mantar hastalıklarına etkili yazıyor kaşıntı yanma anormal akıntı şişme ve kızarma gibi belirtilerde kullanılır mış 5 -6 gün kullanacağım geçen ay krem gibi akintim olmustuya neyse ıngiliz karbonatı da aldım ama nasıl kullanılacak yazmıyor bir bardak suya ne kadar yum.günümebir hafta var ayrıntılı bilen varsa anlatsın ne olurmonodoks 100 mg bacısı...karbonatta ingiliz olursa süper olurmuş,eczanede satılandan...ben ingiltereden sipariş edicem,organik olsun
Sahsultan bide çişli sütlü bir test vardı bacım onu da dene bakalim hehhehh:))
Kızlar şimdi eczaneden geldim galenik ıngiliz karbonatı ve neo-penotran forte L fitil aldım fitili aralıkta kullanmistim dün adetim bitti bu gece yatmadan başlayacağım reçete sinde ne için kullanılır kısmında bakteri parazit ve mantar hastalıklarına etkili yazıyor kaşıntı yanma anormal akıntı şişme ve kızarma gibi belirtilerde kullanılır mış 5 -6 gün kullanacağım geçen ay krem gibi akintim olmustuya neyse ıngiliz karbonatı da aldım ama nasıl kullanılacak yazmıyor bir bardak suya ne kadar yum.günümebir hafta var ayrıntılı bilen varsa anlatsın ne olur
gijnij yapmak istersen saraçoğlunun 3 günlüktü galiba bir kürü vardı maydanozu kaynatıp buharına oturuyosun
Tamam zaman akşam içerim yatmadanBen netten okumuştum bir litre suya bir tatlı kaşığı bunu sabah akşam bölecen aç karna içeceksin
Tamam zaman akşam içerim yatmadan
Ben onu çok önce Dr sormuştum hiç tavsiye etmiyorum sıcak yumlara Rahime zarar veriyor demişti. Eskidende hep duyardım nenem derdi hamam eskiden çok modaydı çok giden kadınların çocuğu zor olurmuş derlerdi. Of ya yeminle ne yapacağımı şaşırdım
Eskiler bilirler ne diyim hepimiz şaşkın
Bende diyomki acaba ovulasyon testimi yapsam pazar gunune denk gelirse ultrason yaptiramam
Bence ovulasyon testini en az 3 ay önceden başlamak lazımki yumurta tam olarak nr zaman çatlıyor ne zaman akıntı geliyor çizgiler vs bunu çözmek için. Sen hiç yaptınmı önceden yaptıysan ve bilip değerlendirebiliyorsan yap.
Daha once bir ay yaptım ama cift cizgiyi yakaliyamadim
Bu ay denesem gelecek ay uygulasam nasil olur
Olur ozaman burayada at resimleri arkadaşlar yorumlasın birde face kullanıyorsan oradada bir sayfa var bakıyorlar teste yorum yapıyorlar yardımcı oluyorlar.
Buraya resim atmasini bilmiyom
Face kullaniyom ama nereye gircem
Bana özel mesaj at
Amin hepimizin inşallah ogluslari olur hepberaber büyütürüzŞifa olsun inşallah. Oğlun hayırlı olarak gelsin inşallah.
Bana özel mesaj at
Amin hepimizin inşallah ogluslari olur hepberaber büyütürüz
Şifa olsun inşallah. Oğlun hayırlı olarak gelsin inşallah.
Hangi günlerde yaptın testi adetlerin düzenlimi canım hergün mutlaka yapacaksın sıvı alımına dikkat ettinmi saat kaçta yaptın testleri birde amma sordum bende geçen ay yaptım da 14.gün yoğun pozitif ciktida püf noktalarını bilmek lazım önceOlur ozaman burayada at resimleri arkadaşlar yorumlasın birde face kullanıyorsan oradada bir sayfa var bakıyorlar teste yorum yapıyorlar yardımcı oluyorlar.
Gelmiş gördüm Sağol
Hangi günlerde yaptın testi adetlerin düzenlimi canım hergün mutlaka yapacaksın sıvı alımına dikkat ettinmi saat kaçta yaptın testleri birde amma sordum bende geçen ay yaptım da 14.gün yoğun pozitif ciktida püf noktalarını bilmek lazım önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?