Süper Anneler - 2011

teşekkür ederim canım. inşallah öyledir ama çikolata kisti dedi yani ilaçla geçmeyen cinsten. evet canım kesinlikle stresten senelerdir hiç bir şeyim yoktu bebek düşünmeye başladım bu çıktı ( yum neden oluşmadı canım incir kürü denesene sen

sezeryan mı oldu canım eğer öyleyse iki gün tutmaması yada annenin sütü gelmemesi normal benim öyle olmuştu

gijnij orkdm bebek nezaman düşünüyor.

Bilmiyorum canım öyle bir muhabbet geçtimi hatırlamıyorum. Ama benim fikrimi sorarsanız bende 3 kızdan sonra illa 4. De olacaktı ama hep ya yine kız olursa diye korkudan cesaret edemedim m baktımki kaçış yok 8 yıl geçmiş şimdide ara verdiğim için stresten kilo aldım bunlar hep şimdi sorun oluyor. Si siz olun gerçekten karar verdikten sonra bebeğiniz yaşını doldurduğuggibi deneyin zaten tekrar tutturana kadar cartı curtu derken iki yılı geçiyor. Benden tavsiye ben çok pişman oldum siz olmayın

büyük şok :)). esim eve geldiğinde dedi gittinme dra neden kanaman oluyomus ne cıktı ultrasonda dedi. bebegın resmini verdim eline al bu cıktı dedim en büyük şoku o yaşadı :))))))))

defnem cok gecmıs olsun lutfen uzulme herseyın caresı var cok sukur.ınsallah ıyı olacaksın canım.

Gijnij sen bildiklerini bir toparlayıp anlatsana bana iyice karıştı kafam senin dok.neler anlattı ve öğrendiklerini çatlama iğnesi ile degil ben dogal deneyeceğim teşekkürler

Canım bende zaten geçen olanını doğal denedim. Gittim dr durumu anlattım adetin 5. Günüydü yum baktı sağda bir tane var dedi bakalım devam edecekmi dedi. Adetin 9. Günü birdaha gittim yum baya büyümüştü. Pazartesi gitmiştim cumaya çatlar demişti perşembe yine gel bakalım dedi gittim baktı senin yum geç büyüyor 14. Gün çatlamaz sanırım dedi. Yarın bir daha gel dedi gittim evet dedi yanılmamışım pazar günü çatlar dedi. Git şimdi tahlil yap bakalım değerin kaç dedi saat 2 gibi gittim kan verdim onlar sonucu Dr yollamış aradı daha çatlamamış dedi yarın yine git kan ver dedi birde yarında olmasa pazar günü kan verebileceğin bir yer varmı dedi bende burada hastaneye sordum yapıyoruz dedi neyse cumartesi gittim 3 gibi kan verdim Dr 5 gibi aradı beni yükselmiş değerin 20 olmuş dedi dün kaçta kan verdin dedi saati söyledim hesap yaptı yarın yani pazar sabah namadan sonra 7 gibi en geç olsun dedi birde öğlen 1 gibi olsun biz sabah denedik ama ne olduysa canım çok acıdı hatta o gün okula gittim zorla dayandım okulda Dr aradım canım çok acıyor öğlen yapamam dedi zorla kendini mutlaka yap dedi amaç rahmi sperm doldurmak ve erkek sperm sayısını artırmak dedi. Eve geldim koca yok başsağlığına gitmiş. Yine aradım Dr adam yok dedim olsun en geç 5 r kadar yapabilirsin dedi sonrası olmaz adam geldi ama canım çok yandığından yapmadık Dr aradı hatta tekrar yaptınızmı diye evet dedimyalan ssöyledim. Ama gerçekten canım çok yanıyordu. Dr bana mutlaka ilişki öncesi orgazm ol hatta yapabilirsen 2 defa üst üste ol sonra başlayın diye de hiçbir planım tutmadı. Ha ikinci defa yapmadık ama yinede tuttu ama düştü alakası varmı bilemem. Ona göre ayarla sende kendini

Bende nette 10 gün cinsel perhiz çok iyidir diye duymuştum hatta öyle yapacaktım Dr izin vermedi 7 günden fazlası zararlı spermler ölüyor demişti en fazla 3-4 gün olsun yeter hem çok cinsel perhizde spermlerin hızını düşürüyor tembelleştiriyor. Bizim içinde hızlı sperm lazım. Ben tüp bebek yaptığımdada 4 günden fazlası kabul etmediler. Hatta ikinci denemede 3 günlük cinsel perhiz vardı yeter demişlerdi

Defnem bizim akraba kistlerinden dolayı ameliyat oldu bir ay sonra dr kontrole gitti Dr 3 aylık hamilesin dedi nasıl olur bir ay önce ameliyat oldum kistler alındı dedi mucize işte Rahime temizledikleri halde bebeğe hiçbirşey olmamış. Şok olduk bizde bir kızı oldu. Yani RABBİM isterse onun için hiçbirşey zor değil

kızlar bebeğimi kaybettim galiba
dün aşırı kanamayla saat 2.30 gibi acile gittim keseyi gördüler sağdan oluşmuş yatış verdiler eğer düşük yaparsan kürtaj olacaksın dediler anastazi uzmanları yokmuş bayıltmadan yapıyorlarmış bana keğıt falan imzalatıyorlardıkı korktum o hastaneden kaçıp eve geldim
bugünde başka bi hastaneye gittim kanamam durmadığı için bana gebelik kesesinin görünmediğini düşük yapmış olabileceğimi veya dış gebelik olacağını bunun için yatış yapmam gerektiğini tekrar söylediler burdada bayıltmıyorlarmış kürtaj için burdanda kaçtım korkup bu hastanelerin 2 side ssk
son umut özele gittim özeldede bebeğin kesesini görmedi düşük yapmışsın dedi dış gebelik olduğunu sanmıyorum takip gerekiyor dedi yarın yine gidicem
kan testi sonucun yani beta hcg sürekli yükseliyor ama
ilk test 1000 ikincisi 3868 yarından itibaren devam edecek thliller tkipteyim yükselirse dış gebelik düşerse düşükmüş yapmışım
bide kanama esnasında benden parça geldi ben düştü çocuk dedim
morelim çok bozuk

düşünüyorum aslında bakalım...bıde ben fitil kullandım ondan olmasın....gyno olandan..

çok gecmiş olsun...dıkkat et kendıne ...herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:

Bu doktorun ne tahlili istiyor kanda neye bakıyor birde neden ağrın oldu çatlama ağrısı mıydıki ben doktora gidemem eşim için cinsiyetfarketmiyor kız olsun erkek olsun farketmez o sadece bebegimiz olsun diyor e kız büyüdü yani tam çatlama olması lazım catlamayi başka yöntemlerle anlayamazmiyiz ki ısıyı deneyeceğim sabah 6 ya saatimi kurup hergün yaparim akıntı catladigi gün nasıl olmalı bazısı uzayan diyor bazısı su gibi hangisi doğru

Canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun. Canım bak sakın kürtaj olma benimki gibi zaten çok küçük olduğu için kendisi düşer benim dr izin vermedi kürtaj olmama saten beta değerin düşünceye kadar kanaman devam edecek sonra herşey normale dönecek üzülme belki sakat olacaktı özürlü olacaktı Rabbim bize acıdıda aldı diye düşün yine olur inşallah

Benim ağrım yum çatladığı için değildi üşüttüm sanırım Rahimim ağrıyordu ondan ikinciyi deneyemedik. Birde bana göre Akıntıda kişiden kişiye değişiyor benim hiç dua gibi akıntım olmadı sadece deneme yapacağımız zaman dikkat etmiştim baya uzayan akıntı vardı ondan anladım çatladığını

yok normal doğum oldu ve cok zorlu bır doğum 3 gun hastanede yattı ve 20 dikişle kötü oturup kalkamıyo ustunede bebek emmıyo ıyıce kahrolduk

Canım olur normaldir bir iki güne düzelir bebek çok aç kalırsa hafif ara ara şerbet damlattın ağzına başka birşey yedirmeyin hepten memeden olur. Çok geçmiş olsun bebeği hayırlı olsun

Canım olur normaldir bir iki güne düzelir bebek çok aç kalırsa hafif ara ara şerbet damlattın ağzına başka birşey yedirmeyin hepten memeden olur. Çok geçmiş olsun bebeği hayırlı olsun

sağol cnm benım tşkler oyle yapıyolar ağlıyo dvmlı yeter mama vercem dıyo yarın gıdıcem yanına yardımcı olurum belkı ılk cocuk acemılıkte var ınşallah tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…