- 2 Nisan 2012
- 1.025
- 81
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.401
Test için tam zamanı ama iğne olayını ben bilemiyorum bilenler yardımcı olur sana test kullanıp hamile kalan okadar çok kadın varki erkek sahibi olan arama motorunda ara kk de oku deneyenleriCanim ben 28 gunde bir duzenli adet olurum yarin 12. Gunum doktor ve igne icin gecmi kaldim yarin gidiyimmi doktora
İyiyiz canım bu halimizede şükür doktor bana kistin var dedi allah daha büyük dert vermesin sen nasılsın?
defnem yengemin yengesi de 35 yaşında ve 4 kisti varmış hemde sürekli, büyüyen ameliyat için ocak ayı gel bakalım demiş doktor o da geçen hafta doktora gitti kistler büyümüş ve 8 haftalık hamileymişİyiyiz canım bu halimizede şükür doktor bana kistin var dedi allah daha büyük dert vermesin sen nasılsın?
Aslında cokmus aynen bende perhiz yapacaz diye 8gün olmamıştı yumurtlamayi bekledim yavasliyormus spermler gijnij bana çok 4.5 gün çok güzelbende birdaha böyle hesaplayacagim bu gece korunmalı bir kez yap yarın 12.günüm diyorsun yumurtlama testi yaparsan tahminim 14.15.gün yumurtlama olabilir o zamana kadarda 3.4 olur tazelenir bence yap erkek için deniyordun galibaKızlar acil bisey yazin bana 7 gunluk cinsel perhiz çokmu yarin 12. Gunum doktora gidicem 14 15 gibi iliski olursa bu gece korunmali ikiski olsunmubeynim durdu suan bu gece korunmali olursa persembe 4 gun olucak cinsel perhiz azmi olur yoksa perhizi bozmayalimmi bisey deyin bacılar
Evet canım bir kızım var erkek için denicem. Ben bir yıldır çok ara§tırdım kendimi paraladım bu ay denemeye birden karar verdim. Fitil kullancaktim gecen ay kullanmadim esime takviye diyet falan hicbirsey yapmadim. Bari 4 gun adamı besiye çekeyim biraz :) keçi boynuzu kürü yapiyorum ona resetlendi beynim resmen bu ayi es mi gecsem bilemiyorum tevekkul ediyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallahAslında cokmus aynen bende perhiz yapacaz diye 8gün olmamıştı yumurtlamayi bekledim yavasliyormus spermler gijnij bana çok 4.5 gün çok güzelbende birdaha böyle hesaplayacagim bu gece korunmalı bir kez yap yarın 12.günüm diyorsun yumurtlama testi yaparsan tahminim 14.15.gün yumurtlama olabilir o zamana kadarda 3.4 olur tazelenir bence yap erkek için deniyordun galiba
Tabi doğru oglu olanlarin hepsi ph mış diyetmis duşmuş yaptılar sanki ablam da28 günde bir adet olur 14.güne kadar korunmadik diyor uyumdan önce birsürü deneme yapmış kız istiyordu o oglu oldu biz çok kafamıza takiyoruz aslında kaderimizde neyse o Allahtan bizim için hayırlısını dilemek Allah kulları için en güzelini verirmiş deneme yaptığın gecebir dua var erkek bebek isteyenlerin duası mutlaka onuda yapın esin okuyor bende birde onu deneyeceğim geçen sefer karbonatli duşta denedik tutmadı bende haftaya pazartesi yum.günüm 3 gün üst üste deneyeceğim inşallah birlikte aynı ay kalırız buradaki herkes hepberaber inşallahEvet canım bir kızım var erkek için denicem. Ben bir yıldır çok ara§tırdım kendimi paraladım bu ay denemeye birden karar verdim. Fitil kullancaktim gecen ay kullanmadim esime takviye diyet falan hicbirsey yapmadim. Bari 4 gun adamı besiye çekeyim biraz :) keçi boynuzu kürü yapiyorum ona resetlendi beynim resmen bu ayi es mi gecsem bilemiyorum tevekkul ediyorum rabbim hakkimizda hayirlisini versin inşallah((
İnşallah bacim allah gönlümüze gore versin bence duslar spermlere zarar veriyor bende yapmicam yarin gidiyorum doktora bakalim ne diyecek. Hakkimizda hayirlisi artik.Tabi doğru oglu olanlarin hepsi ph mış diyetmis duşmuş yaptılar sanki ablam da28 günde bir adet olur 14.güne kadar korunmadik diyor uyumdan önce birsürü deneme yapmış kız istiyordu o oglu oldu biz çok kafamıza takiyoruz aslında kaderimizde neyse o Allahtan bizim için hayırlısını dilemek Allah kulları için en güzelini verirmiş deneme yaptığın gecebir dua var erkek bebek isteyenlerin duası mutlaka onuda yapın esin okuyor bende birde onu deneyeceğim geçen sefer karbonatli duşta denedik tutmadı bende haftaya pazartesi yum.günüm 3 gün üst üste deneyeceğim inşallah birlikte aynı ay kalırız buradaki herkes hepberaber inşallah
İyiyiz canım bu halimizede şükür doktor bana kistin var dedi allah daha büyük dert vermesin sen nasılsın?
inş canım sıra sıra dizilsin hamişlerimiz:)))hadi gozun aydin, gonlundeki oldu. darisi buradaki herkesin basina.
@eylul hadi bakalim, bu ay herkes hamile kalsin.
Sağol canım çok teşekkür ederim. Rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Kızlar ben bu kürü yapmaya çalıştım ama yok tadı çok fena hele çörekotlarını diş ile çiğneme olayı baya bi sıkıntılı o yüzden bu kürden vazgeçtim
Fatoşcum hayırlı uğurlu olsun oğluşun sağlıkla al kucağına rabbim bizede nasip etsin inşallah. Ben senin bebişin ultrasyon fotosuna baktım yatışı nubu kemik yapısı alın yapısı hepsi erkeğe işaret ediyordu ki yanılmamışım senin adına çok sevindim canım benim girip bizimle paylaşıp haber verdiğin için sonsuzzz teşekkürler
ınşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın herşey cok guzel gecsın ınşalllah...hıcbır sorun cıkmaz allahın ıznıyle ıı haberlerini beklıyoruz cnm..şimdiden gecmiş olsun.....
cinsiyet bellı olunca alışveriş başlıyo takıı doğana kadar :) sağlıkla kucağına alırsın ınşallah...cnm bişey sorcam sana sen yumurtlama dönemıne göremı hamış kaldın...
canım ıyı olmana sevındım sen nasıl yapacaksın dogumu canım.sezeryanmıydı senınkıde.hayırlısıyla sende kucagına aal yavrunu canım
ah canım benim doktor hastane aramakla meşguldük.salı günü bitiyo hayırlısıyla.sabah 9-10 gibi bana dua etmeyi unutmayın ne olur arkadaşlar,dualarınıza ihtiyacım var.
Kızlar acil bisey yazin bana 7 gunluk cinsel perhiz çokmu yarin 12. Gunum doktora gidicem 14 15 gibi iliski olursa bu gece korunmali ikiski olsunmubeynim durdu suan bu gece korunmali olursa persembe 4 gun olucak cinsel perhiz azmi olur yoksa perhizi bozmayalimmi bisey deyin bacılar
Evet haklısın bugün akrabamizin mevludu vardı orada hala kızı(eşimin) hamile olduğunu söyledi ve ondada kist varmış hemde birden fazla dedi anlamadan hamile kaldım doktor kalamazsın demiş kalamam diye korun mamis 2 aylık hamile sakin takma kafana bebis haberlerini bekliyoruz tabi önce senin sağlığın
defnem yengemin yengesi de 35 yaşında ve 4 kisti varmış hemde sürekli, büyüyen ameliyat için ocak ayı gel bakalım demiş doktor o da geçen hafta doktora gitti kistler büyümüş ve 8 haftalık hamileymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?