Süper Anneler - 2011

Ne yazıkki kızlar hasta oldum tutmadı şubatta ikigün ilişki deneyeceğim Ovulasyon testi yapacam tekrar
hayırlısı olsun...bende uzayan akıntıyı beklıyorum bakalım hayırlısı...
kızlar annem çok hasta allah rızası için dua edermisiniz onun için sağlığına kavuşsun sıkıntılarından kurtulsun diye
manevi olarakta çökmüş durumda sıkıntıları var müminin mümine duası makbulüş dualarınızı esirgemeyin neolur

cnm cok gecmış olsun allah annene acıl şifalar versın....onunla konuşup sıkıntıdan kurtulmasını sağlayın stres sıkıntı oldukça ıyileşemıyoruz malesef...:(

hayırlısı olsun...bende uzayan akıntıyı beklıyorum bakalım hayırlısı...

cnm cok gecmış olsun allah annene acıl şifalar versın....onunla konuşup sıkıntıdan kurtulmasını sağlayın stres sıkıntı oldukça ıyileşemıyoruz malesef...:(

prensesim anneciğine allah acil şifalar versin....

kızlar annem çok hasta allah rızası için dua edermisiniz onun için sağlığına kavuşsun sıkıntılarından kurtulsun diye
manevi olarakta çökmüş durumda sıkıntıları var müminin mümine duası makbulüş dualarınızı esirgemeyin neolur

geçmiş olsun canım rabbım sifa versin inş

benım dun aksam denemem oldu .yum catladıgı zman denedım tek ilşki oldu sağa dönüp yattım..eşim keçi boynuzu özü içiyordu bende bu ay soğan suyu içimiştim günde 1 kez.onun dışında bir şey denemedimm...
dualarınız eksik etmeyin..

benım dun aksam denemem oldu .yum catladıgı zman denedım tek ilşki oldu sağa dönüp yattım..eşim keçi boynuzu özü içiyordu bende bu ay soğan suyu içimiştim günde 1 kez.onun dışında bir şey denemedimm...
Ay hadi hayırlısı inşallah kalırsınız hamiş bir erkek bebek yoldamı acaba inşallah gönlündekine kavusursun canım

canim denemen hayirli olsun insallah saglikla gönlündeki olur.

tşkler, okuyup çıkıyorum, merak eden olmadığı için yazmak gelmiyor içimden, şuan 22+5 olduk, kızımı bekliyorum :)

canim gecmisi okursan herkesi merak ediyoruz kac defa listemizdekilerden haber yok diye yazdik.kimse haber vermeyince bizde bilmiyoruz ne oldugunu.buarada cinsiyet belli olmus hayirli olsun saglikla al kucagina insallah kizini.

Son düzenleme:
Ay hadi hayırlısı inşallah kalırsınız hamiş bir erkek bebek yoldamı acaba inşallah gönlündekine kavusursun canım
amın canım inş
canim denemen hayirli olsun insallah saglikla gönlündeki olur.
tşkr ederım sulatanım ıns canım
bacim evdeyim benim kizlar hasta krese gitmiyolar kac gündür evdeler onlarla ugrasmaktan birseye bakamiyorum.kontrole gitmedim daha gidersem haber veririm mutlaka.
gecmıs olsun kızlarıma :(((
sabırsızlıkla bekliyorum inan
yanlis hatirlamiyorsam gurbetim bugün ameliyat olacakti.insallah iyi gecer sagligina kavusur biran önce.kizlar dua edelim gurbetime.:nazar:

dun yazıştım gurbetle bugun amelıyatı canım.sağ salim döner evine inş

apranakx canım gelmedi inşanlah kırmızılar ...
yok yavrum daha yaa dur 1 hafta var :131:

:46: hatırlı uğurlu olsun eylülüm,son olsun,göbüşün oğlunla dolsun inşallah :nazar:

bacim evdeyim benim kizlar hasta krese gitmiyolar kac gündür evdeler onlarla ugrasmaktan birseye bakamiyorum.kontrole gitmedim daha gidersem haber veririm mutlaka.
geçmiş olsun canım,bu nedir canım yaa herkese bi hastalık,Allah nazarlardan korusun :nazar: yok dimi senin bi daha bulantın kusman falan

askolsun kizlar bu ne sitem herkesi merak ediyoruz.dorticim senden haber gelmeyince yariyil tatili icin ankara gittin sandik hatta yazdik buraya.

ya valla bu kızlar çocuk gibi hee,ay beni soran yok ay beni soran yok...burası altın günü mü ayol,para mı eksik çıktı küçük altın mı..ne diye tek tek herkes birbirini sorsun dursun...canı isteyen yazıyo zaten :19:

canim nerdesin iyimisin kizin,esin nasil oldu?sende durumlar nedir?

aynı canım bi gelişme yok...benim denemeler aynen devam...yumdan hiç haberim yok ne akıntı oldu ne de sancı,ama kafam rahat en azından,stres yok...tutsa da tutmasa da hiiiççç umrum değil bu ay :51:

Back