Süper Anneler - 2011

ben geldim :10::10::10: benide merak eden olmamış dorticiyim :63: evet hepimiz evde çocuklarla ugraşıyoruz bebek küçük oldugu için ben pek fazla giremiyorum.sizler nasılsınız prenses hamişmiş ALLAH tamamına erdirsin canım .bitanemi kızı vardı onun

allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.

dortim dün annemdeydim.kızımı uyuttuktan sonra en az 40 defa kontrol ettim sanki diken üstündeydim bir rahat oturamadım orda annem bana üzgün ve şaşkın gözlerle baktı aynen şu kelime bir doktora git sen iyi degisin dedi :1: panik atak her yerde peşimde :1:

Dogum gunun kutlu olsun canim.Allah yeni yaşında oglunu kucagına almayı nasip eder inşallah.Bende adet tarihimi bekliyorum bakalım hamiş kaldıkmı,gögüslerim cok acıyor sulu akıntım var.Ben hamile olduğumu düsünüyorum arkadaslar çarşamba gece12:30da ilişki olduya pazar gecesi saat 2:30da sağ tarafımda bir ağrıyla hafif uykuluydum pıt diye bir şey oldu rahime düştüğünü hissettim sanki böyle bir ağrıyı ilk defa hissettim kızımda hissetmemiştim hiç takip eden 2.3gün içinde o bölgede iş yaptikça ağrı oldu ve hala arada batmalar oluyor. Bakalım hissettiklerim psikolojikmi yoksa gerçekten bebişmi 8 ocak regl tarihimdi 27-28 günde bir olurum ondan 4-5 şubat gibi adet olmam lazım eczaneden test alsam çıkarmı hemen erken söyleyen testlerden burada yok normal hamilelik testinden alsam yarın diyorum çok heyecanlıyim erkek için uğraştımya ondanda merak ediyorum aslında tutturabildikmi diye insallah tutmuştur tutmazsada çok üzülmem yaaa bir prensesim daha olur
cnm ınşALLAH hamişsindir ve hayırlısıyla yuce rabbım hayırlı sağlıklı bır erkek evlat nasip eder ınşallah....
Bugün benim doğum günüm 31 oldum :)

cnm doğum gunun kutlu olsun ınşallah bır oğluşun olur seneye bu zamanda onlardan bahsederiz ınşallah...

dortim dün annemdeydim.kızımı uyuttuktan sonra en az 40 defa kontrol ettim sanki diken üstündeydim bir rahat oturamadım orda annem bana üzgün ve şaşkın gözlerle baktı aynen şu kelime bir doktora git sen iyi degisin dedi :1: panik atak her yerde peşimde :1:

ben tekrar hıpnoz cdlerını dınlemey baasladım.cok sıkıldım burda o tetıkledı benı zaten.yanlızlık sıkıntı evde kapalı kalma.bunlar bılıyosun panık atagı tetıklıyor ve azdırıyor ıste.esım trabzona goturdu cok sukur orda bıraz rahatladım.hava degısıklıgı ıyı geldı.ınsanların ıcıne gırdım.alısverısler yaptım.cok guzel gectı cok sukur.ıste su yanlızlık benı cok rahatsız edıyor.yanı komsu yok arkadas yok.dertlesecek kahve ıcecek bır kısı yok.cok sukur yıne cocuklarım var.ama yınede ınsan arkadas ıstıyor konusacak vakıt gecırecek bırırnı ıstıyor.allah baska dert vermesın.bunada sukur.mesela benım ıstanbulda ablam var bır dakka evde duramaz.bunalıyormus.komsuları arkadasları var.hıc evde durmuyolar.bırde orda gezecek gıdecek cok yer var tabi.erzıncanda yok gıdecek bır yer.kucuk bır yer burası.

mrb hanımlar ben gördüğüm bazı şeylerden ve yasadıklarımdan dolayı çocuk olayını kapattım dememe rahmen üçüncüyü düşünmeye basladım kısmetse önce allahın taktiri baska bir coçuk daha nasip edermi bilemem tabi ama bir kız evlat sart bir anneye bir tarftanda cok korkuyorum ve düşünüyorum yetebilirmiyim bakabilirmiyim diye yada oda erkek olursa psikolojim bozulurmu günaha girip isyan etmekte istemem küçükoğlum 8 ayını yeni bitirdi aslında çok küçük kıyamıyorum emiyor birde yasını doldursun diye düşünüyorum bir taraftanda inş hiç beklemediğim anda bir süpriz yapar bana minik bir prenses:16:

cnm ınşALLAH hamişsindir ve hayırlısıyla yuce rabbım hayırlı sağlıklı bır erkek evlat nasip eder ınşallah....

cnm doğum gunun kutlu olsun ınşallah bır oğluşun olur seneye bu zamanda onlardan bahsederiz ınşallah...

İnşallah canım çok sağol inşallah hepimizin olsunda buraya gelip hey gidi günler neler denemiştik deriz

hayırlısı olsun canım inşallah şubartta tutar ve gönlündekine kavuşursun :)
sagol canım ya olmadı geç kaldım herhalde test pozitif çıktıktan sonraki gece oldu tek ilişki bu ay pozitifi görür görmez deneyeceğim birde spiral vardı bende 8 sene onla korundum ondanda ilk ay olmadı kısmet bakalım

Back