Süper Anneler - 2011

geçmiş olsun canım,bu nedir canım yaa herkese bi hastalık,Allah nazarlardan korusun :nazar: yok dimi senin bi daha bulantın kusman falan

aynı canım bi gelişme yok...benim denemeler aynen devam...yumdan hiç haberim yok ne akıntı oldu ne de sancı,ama kafam rahat en azından,stres yok...tutsa da tutmasa da hiiiççç umrum değil bu ay :51:

tesekkür ederim canim kizlarda ates bogaz agrisi öksürük hepsi var:37:ben sabahlari bazen bir posta kusuyorum daha dogrusu sabah mide bos oldugu icin ögürüyorum:52:
senin bu ayki halin beni sasirtiyo zaten.:51:

a.s canım 2.kzınıda tez zamanda kucaklarsın inş analı babalı büyütsün... benimde 2 kızım var arkadaş oldular birbirlerine büyük 7 küçük 2 yaşında aralarında biraz yaş farkı var ama yinede son zamanlarda artık beraber oynuyorlar büyük kızım tek başına büyüdü gurbetteyim kimsek yok kızım çok bunaldı çok bir yerede çıkaramazdım 2 .yapmamın en büyük nedeni kızımın yalnız olmasıydı yoksa ben hemen düşünmezdim çünkü gözüm kesmiyodu oldu ve Rabbimde kız evlat verdi üzüldümde bazen çok şanslıyım iki kızım olacak şanslı annelerin kızı olurmuş diyede düşündüm gerçekten öyle benim annemde benim gibi 2 kızı olmuş önce sonra erkek kardeşim olmuş şimdi bana akrabalarım sen annene çekdin 3.de erkek olacak inş diyolar 2.zor düşünen ben şimdi 3.çocugun derdine düştüm büyükmü konuştum dediğimde oluyor..peygamberimizin ogulları olmuş ama küçük yaşlarda vefat etmişler hepsi onunda sebebini Allah biliyor çünkü eğer yaşasalardı belki sorunlar çıkacakdı pegamberimiz vefat edince olmadıkları halde müslümanlar kaç parçaya bölündüler biliyosun.dediğin gibi erkek çocuk doğurup hiç kızı olmayanlarda marifet zannediyo erkek doğurdum diye ama çevremde öyle 2 oğlu olupda şimdi yapayalnız kalanları çok görüyorum yaşlılıklarında kayınvaldemin eltisinin iki oğlu var kadın beyin kanaması geçirdi gelipde gelinin biri bakmadı el alem baktı en sonunda bakıcı tuttular yinede Rabbim kızında oğlanında hayırlı evlat olanını nasip etsin.ben 2.kızıma hamileyken kaynanamın iğnelemelirni laf sokmalarını duydum sanki bende olmuyormuş gibi konuşması çok zoruma gitti onlarda oğlan çok bizdede oğlan az hoş ben bütün ailemin çok şanslı oldugunu düşünüyorum hepsinde oğlan bir tane sorun yok elti derdi laf söz yok bütün gelinler el üstünde bende hep derim tek oğlan olması herzaman daha iyidir diye inş nasip eder rabbim banada ve tüm isteyenlere...

nerdesin bacımm. kayboldun :ssz:

günaydın arkadaşlar bugün henüz kimseler yazmamış ben yazayım dedim.dünden beri meraktan çatlıyorum yarın adet günüm, olacak mıyım olmayacak mıyım hamile miyim değil miyim derken evdeki testi yapmaya karar verdim dayanamadım.ama sonuç:sıfıra sıfır elde var sıfır yani sonuç geçersiz çıktı :( iki çizgi göreceğimi hayal ederken, hatta hamile değilsem tek çizgi görecekmişim derken hiç çizgi göremedim test geçersiz oldu ....yanlış mı yaptım acaba.insan hayatında başına ilk defa gelen veya ilk deneyimlediği şeylerde ne kadar da şaşkın ve toy değil mi ?çok ilginç.... ben şimdi sabah sabah nerde gidip eczaneden yeni test alacağım ki....yine işim beklemeye kaldı.öğleden sonra çıkıp alırım ama bu kez yarını bekleyeceğim yapmak için

nerdesinizzzzzzz

benım dun aksam denemem oldu .yum catladıgı zman denedım tek ilşki oldu sağa dönüp yattım..eşim keçi boynuzu özü içiyordu bende bu ay soğan suyu içimiştim günde 1 kez.onun dışında bir şey denemedimm...
dualarınız eksik etmeyin..

cnm hayırlısı olur hamış olursun ve ınşallah oğluşun olur cnm...bırde soğan suyunu nasıl yaptın...

cnm hayırlısı olur hamış olursun ve ınşallah oğluşun olur cnm...bırde soğan suyunu nasıl yaptın...

sagol canım duana amın dıyorummm.soganı söyle yaptım canım ;2 su bardağı klorsuz suyu kaynattım 1 tane orta boy yemelkik soganın sadece en dıstaki kabugunu soydum 4 e böldüm kaynayan suya ilave ettim ağzını kapatıp ateşi kıstım5 dk kaynattım.ilıyana kadar bekledim süzüp sabahları ac karnına içtim.normalde sabah akşam ac karnına içiliyor ama ben sadece 1 kez içtim canım o da bazen sabah bazen akşam....inş işe yarar

canım inş senin içinde benim içinde bu ay güzel haber gelir ve beraber hamiş olup ogluslarımız birlikte biyitürüz.o kadr beklemenein sonunda bu nasip olur inşşş rabbimin izniyle..

kızlar annem çok hasta allah rızası için dua edermisiniz onun için sağlığına kavuşsun sıkıntılarından kurtulsun diye
manevi olarakta çökmüş durumda sıkıntıları var müminin mümine duası makbulüş dualarınızı esirgemeyin neolur

Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah. Ben okurum ona şifa ayeti

Naber kızlar nasılsınız bir değişiklik varmı adet olan olmayan deneme yapan meraktayım yaa hamiş olanlar bebekler nasıl iyimi

Arkadaşım 13 şubat umreye gidiyor hepimiz için okunmuş buğday okuduk çevresindekilre arafat dağına yolluycam dualarımız kabul etsin RABBİM. Birde kızlar gerçek isimlerinizi ve duanızı özelime yazarsanız hepinizin duasını yazıp arkadaşa vericem kabede okusun. İsteyen olursa yazsın. Kimin duası kimin vesilesi ile kabul olunur bilinmez.

Arkadaşım 13 şubat umreye gidiyor hepimiz için okunmuş buğday okuduk çevresindekilre arafat dağına yolluycam dualarımız kabul etsin RABBİM. Birde kızlar gerçek isimlerinizi ve duanızı özelime yazarsanız hepinizin duasını yazıp arkadaşa vericem kabede okusun. İsteyen olursa yazsın. Kimin duası kimin vesilesi ile kabul olunur bilinmez.

Ben gönderdim Allah razı olsun senden ve arkadaşından

Ben gönderdim Allah razı olsun senden ve arkadaşından
Ben yine yöntemlere daldım çin takvimine bakıyorumda bende artı bir eklemeden tutuyor kızımda ablamda ekleyince tutuyor arkadaşimda eklemeyince tam 30 yaşındaydı aralikta kaldi erkek ekleyince kız olyorama oğlu var istatistiklerde ekleyince tutanmı fazla eklemeyincemi anlamadım gitti bioritmde yumurtlamam17 şubat ama ritimde o tarih kiz cıkiyor bun
lara kafam takildi yaa sizin baktığınız takvimler varmı başka

allah sizden razı olsun çok duygulandım...

sagol canım duana amın dıyorummm.soganı söyle yaptım canım ;2 su bardağı klorsuz suyu kaynattım 1 tane orta boy yemelkik soganın sadece en dıstaki kabugunu soydum 4 e böldüm kaynayan suya ilave ettim ağzını kapatıp ateşi kıstım5 dk kaynattım.ilıyana kadar bekledim süzüp sabahları ac karnına içtim.normalde sabah akşam ac karnına içiliyor ama ben sadece 1 kez içtim canım o da bazen sabah bazen akşam....inş işe yarar
tmm cnm cok tşk ederim...
çok tşkler allah senden razı olsun ınşallah hepımızın duaları kabul olur...

Kizlar merhabalar... nasilsiniz... ben iyiyim sukur sadece bel agrilarim basladi gece zor yatiyorum... baska bi sorunumuz yok cok sukur... bide artik 2013 temmuz annelerini okuyorum cunku gecen sene dogurmuslar ee simdi kuzulari 7 aylik falan.. neler yapmislar ne giydirmisler ne yediriyolar merak ettim okuyorum arada iyi oluyo... cunku alisveris yapmam lazim... kizimin esyalarini hic atmamistim belki kiz olur diye... iyikide atmamisim bebek esyalari ates pahasi valla... en ucuzu citcitli bady bile 10 lira valla... ama yine lazim bikac bisey... tamda hatirlamiyorum temmuzda ne giydirmistim... kisa kollu bady bide alt ayakli pijama sanirim.. bizde boyle... optum sizleri kendinize iyi bakin..

slm kizlar.benim yarin kontrolüm var ama benden pek haber beklemeyin.sabah esime dedim doktoru arayalim yarin tahlil yapacaklarmi acmi gitcem tokmu bi soralim dedim.esim aradi ac gelmesine gerek yok zaten yarin normal kontrol var ultrason da yok dediler:53: anliycaniz yarin pek birsey ögrenemeden gelecem.:50:

Back