Süper Anneler - 2011

Nasip herşey canım. Tutturana kadar uğraşıcaz. Bakalım bende bu ay ne olacak hiç kestiremiyorum.

evet doğru sen demiştin aslında ama eşim iş temposundan tek ilişki oldu sekiz gün perhiz olmuştu demiştimya ondanmı yoksa pozitif gördüğüm gece değilde ertesi gece oldu ondanmı bilemiyorum ben karbonatlı duş yapmıştım çok 3.4 gün önceden oda etkilemiş olabilir ama benim tahminim 21 ocak pozitif sonuç akşam sekiz gibi pik yapmıştı o gece hemen çatlama oldu ilişki olana kadarda yumurtada gitti tutmadı 14 gün sonrada saat akşam sekizde kanama başladı kısmet Allahtan hayırlı evlat inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız sen adet oldunmu düşükten sonra bekliyorsun değilmi

şimdi ben sil baştan başlayacağım hayatım sen bir fitil den bahsetmiştin kullandınmı mantar için neydi o sakıncası varmı muayene olmadan kullansam olurmu adı neydi adtim bitince kullanayım diyorum kremsi akıntım vardı buay ama kokulu değildi ama

Canım zaten kaç yıl ara vermişiz öyle hementutması zor bbiraz. Olsunda geç olsun sorun değil. Ben fitili dün kullandım birde acaba düştükten hemen sonra yumurta oluşurmu ki bilemedim ama fitili kullanmama rağmen uzayan akıntım oldu. Bir arkadaş demişti fitili kullanınca akıntı kontrol edilemez diye ama alakası yokmuş çünkü fitil beyaz ve pütürlü olarak akıyor ama akıntı ise şeffaf uzayarak akıyor. Birde fitili denemeden bir ay önce kullanmak lazımmış. Yazayım ben ismini sen kendini ona göre ayarla kullan. İçinde iki tane var birini birgün diğerinide 3 gün sonra kullanıyorsun. GYNO - LOMEXIN fitilini ismi.

Evet bekliyorum ne zaman hasta olurum hiçbir fikrim yok. Bu arada ben şu karbonatlı duşu Dr sormuştum kesinlikle tavsiye etmiyorum demişti. Yumurta yapısını bozabilir demişti. Ama kullanıpta oğlu olanlarda var. Tabiki bir kaç ayı buluyor hamile kalmak ama yinede tutturanda var. Birde deneme yapan arkadaşlar bizimle deneyimlerinizi paylaşın lütfen. Bizim içinde fikir olur.

evet karbonatlı duşun hamileliği geciktirdiğini bende duymuştum diğer denemelerimdede vajen duşunu karbonatla yapmıştım zaten onun için tutmadığını düşünüyorum tabi allah bilir ama ben sebebin o olduğunu düşünüyorum diğer hamileliklerimde kolay kalmıştım çünkü velhasıl bu hamileliğim de karbonatlı vajen duşuyla oldu ama görüşme olmadan 45 dakka önce falan yaptım tarifi şu 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatına yarım çay bardağı kaynar su koydum karbonat köpürüp tamamen eridi ve soğudu üzerine 1 su bardardağı soğuk su ilave ettim ve bu şekilde duş oldu duşu vajenin içine değil dışından günlük temizlik gibi yaptım
karbonatlı suda tükettim onun tarifinide eczacı şu şekilde yapabilirsin demişti hergün 3 defa 1 çay kaşığı in. karbonatı çok az kaynar su ile çözüp soğumasını bekliyorum soğuyan karışımı bir hamlede içip ardından normal su içiyorum bu şekilde ilaç gibi kullanmış oluyorsun inşallah faydalı olur bilgiler ( boş ilaç kapsüllerinin içine doldurup kullanılada bilirsin 2 tane ağzına atar su ile yutarsın :) eğer içmekte zorlanıyorsanki cidden tadı çok kötü benim üstte yazdıklarım sana kolaylık sağlayacaktır

kızlar annem çok hasta allah rızası için dua edermisiniz onun için sağlığına kavuşsun sıkıntılarından kurtulsun diye
manevi olarakta çökmüş durumda sıkıntıları var müminin mümine duası makbulüş dualarınızı esirgemeyin neolur

Bebeğin cinsiyetini belirlemek için uygulanan özel beslenme rejimi erkek bebek isteyenler için potasyum ve sodyumdan zengin gıdaların (muz, kuru fasulye, nohut, mercimek, kayısı ,ananas, her türlü et vb), kız bebek isteyenler için kalsiyum ve magnezyumdan zengin gıdaların ( süt ve süt ürünleri, yumurta, patates, hamur işleri, sütlü tatlılar vb, tuzsuz besinler) doktor kontrolünde uygulanması esasına dayanır. Beslenme rejimi yalnız kadınlar tarafından uygulanır, erkekler rejime dahil değildir.

Bu rejim üç ay yapıldıktan sonra doktor tarafından ilişki günü tesbit edilir ve gebe kaldığı kanıtlanıncaya kadar belirlenen beslenme rejimine devam edilir. İlişki gününe kadar erkek korunma yöntemine devam etmelidir.

Gebelik kesinleşince istenilen besin yenilebilir, rejime devam etmenin hiçbir anlamı kalmaz. Gebelik oluşmazsa beslenme rejimine altı aydan fazla devam edilmez. Alınmayan besinlere karşı vücutta bir takım eksiklikler ve devamlı yenilen besinlere bağlı olarak da bir takım kan değerleri artabilir ve çok önemli sağlık sorunları ortaya çıkabilir. Örneğin erkek çocuk diyetini kalp hastaları, böbrek hastaları, hipertansiyonlu olanlar asla kullanamaz.

Beslenme rejiminde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta da rejim süresince asla listede önerilen besinler dışına çıkılmamasıdır. Beslenme rejiminde başarı oranı, annenin sabırlı olmasına verilen listeyi uygulama durumuna bağlı olarak %80-%90 dır.

Duşun Etkisi

Erkek bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce karbonatlı su ile vajinal duş yapılması, erkek bebek isteyenlerin özellikle yumurtlama günü ilişkiye girmeleri önerilir. Bunun için piyasada bulunan ovulasyon kitlerini kullanabilirler veya doktora giderek yumurtlama gününü tesbit ettirebilirler.

Kız bebek isteyenler için cinsel ilişkiden önce sirkeli su ile vajinal duş yapmaları ve yumurtlamadan önceki günler yani adet kanamasından sonra sık cinsel ilişkiye girmeleri önerilir. Kız çocuk isteyenler için yumutlama takibine gerek yoktur.

Jinekolog
Op.Dr.Kutlugül Yüksel

kızlar biraz açık seçik oldu kusura bakmayın hamile kalmanızı kolaylaştırmak için araştırma yaptım bilmeyenler varmıdır bilmem affınıza sığınıp bu sayfayı size kopyala yapıştır yapcam umarım işinize yarar sırf yardımım dokunur belki diye uğraşım allah gönlünüze göre verir inşallah

Hamile kalmak için en uygun pozisyonlar

Uzmanlar, spermin vajina içinde en uzun süre kaldığı pozisyonların hamile kalmak için en uygun pozisyonlar olduğunu belirtiyor. Ayrıca kadınların da cinsel ilişki sonrası alacakları önlemlerle gebe kalma olasılığını artırabilirler…
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 Saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun.
Ayakta, oturarak veya kadının üstte olduğu pozisyonlar spermin vajina dışına akışını hızlandırdığı için gebe kalmak için uygun şekiller değildirler.
En alışılmış pozisyon; erkeğin üstte, kadınla yüz yüze olduğu pozisyondur. Kadınların çoğu bu pozisyonu yeğler. Bir çift, birleşmeye bu pozisyonla başlayabilir; erkeğin orgazmını geciktirmek amacıyla, birleşme sırasında pozisyon değiştirebilir ve daha sonra birlikte orgazm için en uygun pozisyon olan misyoner pozisyona dönülerek birleşmeye son verilebilir.
Gebe kalmak için en uygun pozisyonlar
Misyoner pozisyonu, öteki pozisyonların çoğundan daha elverişlidir. Birleşme daha az derin, uzun süreli ve duygusal ya da derin, kısa süreli ve sert olabilir.

Kadın, dizleriyle erkeğin omuzlarına dayanır. Bu, kilolu kadınlarda tam birleşmeye ve spermlerin rahim ağzının yakınında birikmesine yardım eder.

Diz çökmüş olarak yapılan arka yolla birleşme, eğer rahim retrovers (arkaya dönük) ise spermlerin rahim kanalına ulaşmasını sağlar.

Bebek sahibi olmak isteyen çiftlerin, yukarıdaki önerilere ek olarak Hamile kalmak için bunları yapın başlıklı yazımıza da göz atmalarını tavsiye ederiz.

Hamile kalmak için en uygun pozisyonlar
:44::44:

Hamile kalmak için bunları yapın

Uzmanlar, doğurganlık ve hamile kalmak için kadın ve erkeğin dikkat etmesi gerekenleri açıklıyor. İşte uzmanların gözüyle soru ve cevaplarla hamile kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
Her Gün ilişkiye girerlerse ne olur?
Hiçbir şey olmaz. Bazı bölgelerde her gün ilişkiye giriyorlar, Sağlıklı çocukları oluyor. Günlük ilişkiler her zaman sperm sayısını düşürmez. Ancak çok sık ilişkiye girildiği takdirde meninin Hacmi azalabilir.
Sekse çok ara vermek spermleri güçlendirir mi?
Çok ara vermek de sorun yaratır. İki hafta hiç ilişkiye girmedikten sonra gerçekleşen ilişkide, çıkan sperm sayıları yüksek olsa bile hareketlilik düşer. Ancak şu da unutulmamalıdır ki; Günü geliyor çok ender, hatta yılda bir kez ilişkiyle bile insanlar çocuk sahibi olabiliyorlar.
Ayın hangi dönemleri çiftler için şans artıyor?
28 Günde bir adet gören kadında 14. gün yumurtlama günüdür. Dolayısıyla 10. Günden itibaren gün aşırı ilişki olması, hamilelik şansını en çok artıran tempodur.
Sperm, kadının genital organlarında bir süre yaşar. 14. gün en riskli gün olarak söylense de bazen 20. günlere kadar gebelik riski sürer. Bu nedenle takvim metodu hiçbir zaman doğum kontrol yöntemi olarak işe yaramaz. Bu metodu kullananlar kazaya kurban giderler.
Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere önerilen pozisyonlar oluyor mu?
Bir kere kadının rahminin pozisyonu önemlidir. Kadının üstte olduğu pozisyonda hamile kalmak daha zordur. Hamilelik isteniyorsa kadının kalça altına yastık koyması bile önerilebilir.
Pozisyonlar da çok önemli değildir. Yalnızca ilişkiden sonra bizim toplumumuzda vajinal duş çok yaygın, bunu önermiyoruz. Enfeksiyona davetiye çıkarıyor.
Doğurganlığı artıran yiyecekler var mı?
Ooı tavsiye ediyorum. Yenilecek gıdalar iyi yıkanmalı, sigaradan uzak kalınmalı. Çünkü günde bir paket sigara içenlerin menopozu üç yıl erkene çekiliyor, iki paket içenlerin ise beş yıl.
Tek yönlü beslenmenin yumurtlama üzerinde kötü etkisi var. Vejetaryenlerde kısırlık oranı yüksektir. Hayvansal proteinlerden de alınması şart.
Kadın ve erkeğin ilişki öncesi yapmaması gereken birtakım şeyler var mı?
Çok Sıcak banyo sperm üretimini azaltır. Çünkü testis ısıya hassastır. Özellikle sperm sayısı sınırda olan kişilerde zararlıdır.
Alkolün spermler üzerinde toksit etkisi vardır. Vajinal duşu, özellikle hamilelik beklenen ilişkilerde önermiyoruz.
Çocuk isteyen çiftler ne sıklıkta ilişkiye girmeli?
Hamilelik için çiftlere haftada iki üç kere ilişkide bulunmalarını öneririz. Ama asla bir sınırlandırma da getiremeyiz, ilişki spontan olmalıdır. Sonuçta ilişki sıklığı anne baba olma şansını büyük ölçüde etkilemez.

Hamile kalmak için bunları yapın

canım ben pazartesi çatlama anından geri sayarsak 12. saatlerde denemem oldu ...acemilik işte tehlikeli bir saatmi...bol 5,6 santim uzayan ve bol akıntıyı görünce denemem oldu ..._12 buna diyorsunuz herhalde ...sence balim yanlışmı yaptım...

Bizler için araştırma yapmış sın sağol deneriz hepsini senin hamilelik nasıl gidiyor

canım inşanlah dr.dan fayda bulursun...tatlım allah yardımcın olsun ...ben olmadı yine olmadı _12 oldu çıldıracağım sabaha dönüyordu ,gündüzde imkanım olamazdı...gece 4 lerde tek atış....ve ve ve gündüz tek 4 lerde yum çatladı ...yani sulu akışkan olmayan akıntım ağrıyla geldi...

canım lenarin vermiş olduğun bilgiyle canım bol uzayan akıntı varken görüşme oldu ..ama kimi yazıdada erkek için yum çatladıkdan sonra yani uzamayan sulu akıntı zamanında deneme yapılmasını öneriyorlar ...canım sendeki bu bilgi denenmişmi erkek bebek için caaaaanım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…