Süper Anneler - 2011

Alkali diyet yapıyor musun??

valla süper doktor seninki.. keşke bi kopyası da bursada olsa.
bu arada kaç mm olunca çatlayacağını nerden biliyor doktor? sabah 6 gibi kaç mm olacak? o saatte çatlayacağını, belli bi mm. hesabı yaparak söyledi heralde...

benim mesela eylülde baktığımda 20mm idi, o gece çatladı. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
aralık ayında baktığımda 23 mm idi, o gece çatladı sanırım. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
dolayısı ile, benim yumurtamın bi standardı yok mesela...

allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kafam yine karman çorman..
o uzayan akıntı, 'çatladı' demek midir? 'çatlayacak' demek midir?
ben bunu çözemedim, çözemicem sanırım :)))

Uzayan akıntı çatlamaya başladığını gösterir canım,arkadan 1-2 saat için de su gibi afedersin çiş yapmış gibi sıvı bir akıntı gelir ve artık çatlamanın tamamlandığını serbest sıvının rahime aktığını gösterir yani uzayan akıntıyla aşırı ıslaklık arasını iyi değerlendirmek lazım.Zaten uzayan akıntının ve soraki su gibi akıntının ph ını ölçtüğünüzde en az 8 ve üzeri olduğunu görürsünüz bu da en uygun alkali ortamdır.zaten bol sıvı akıntıdan bir kaç saat sonra kuruduğunuzu ve akıntınızın kremsiye dönüştüğünü m görürsünüz ki bu ortamın asitikleştiğini gösterir.Yumurta çoktan atılmışitır...kremsi akıntının ph ını ölçtüğünüzde 6 civarı olduğunu ve ortamın asitikleştiğini görebilirsiniz.

Doğal olarak yum 22-23 de çatlar demişti ama iğne ile 19 iken iğne oluyor ve 22 de çatlıyor. Dr zaten tahlil yaparak tam saatini bulmaya çalışmıştı.

Bu arada benim vajinada ağrı var hemde idrar yaparken üşüttümmu ne oldu anlamadım. Ben şimdi ne yapayım ilaç alırsam yumu etkilermi? Of ya kafayı yiyicem en son.

canım senin dr ödüllük hayatım...erkekmi kadınmı??muayene ücreti nedir acep...benimki nankör çıktı özel hastaneya demekki aldığı maaş tatmin etmiyor onu resmen çamura yattı bıraktı beni...hamile kaldınmı gelirsin dedi...bu şehirde başkada dr şansım yok kuzum devletin hastahaneleri suratına bile bakmaz ...neyse kaderimi yaşıyacağım ...kızlar ben bu gece beklemedeyim kendimi takipteyim sizin verdiğiniz bilgilerle yol alıcam ...:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım monodoks cok agır dıyorlar onun yerıne cıproda kullanılabilir..ama su fıtıl konusunda kafam karışık elımde var bır tanede ismi sizin bahsettıklrınızden cok farklı :26::26::26::26:
canım benim hamiş olduğum ay dediğin gibi akıntım vardı...

canım asitik ve alkali gıdakların listesini netten bulabşilirsin,yüksek alkali olanları tüketmeye çalış.Özellikle hurma,kayısı ve muz bol alkali gıdalar.BUNLARI bol tüketmeye çalışın.

canım asitik ve alkali gıdakların listesini netten bulabşilirsin,yüksek alkali olanları tüketmeye çalış.Özellikle hurma,kayısı ve muz bol alkali gıdalar.BUNLARI bol tüketmeye çalışın.

Sağol canım bakıcam netten inşallah. Bu arada deneme yapanlar neler yaptığını anlatsa bizim içinde fikir olur

Benim dr bayan. Yeri bahçelievlerde muayene ücreti 280 tl ilk gidişte sonra 100 tl alıyor yum takibi boyunca en fazla 3 defa görüyor. En önemlisi istediğin zaman arayıpşistediğini sorabiliyorsan bilmediği birkonu bile vvarsa başka yerleri arıyor. Mesela bizim eski dr siz eşinle akrabasınız sizin birde düşük ölü bebek derken erkek bebek olma şansınız çok düşük demişti. Ben bunu sordum şimdiki dr hayır öyle birşey diyebilmeniz için önce bebek olacak Canlı ve genetik olarak incelenmesi lazım demişti yine emin olmak için çapa'nın genetik Dr aramıştı oda aynı şeyi söylemişti.

tşkler, okuyup çıkıyorum, merak eden olmadığı için yazmak gelmiyor içimden, şuan 22+5 olduk, kızımı bekliyorum :)

ıyı olmana sevındım canım.evet benıde hıc soran yok bende arada bakıp cıkıyorum.hamılelık nasıl gıdıyor senın kacıncıydı ıkıncımıydı

Benim ikinci kızım Dorticim, ilk kızım 2,5 yaşında, sen nasılsın, neler yapıyorsun?

allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.

allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.

Dorti kız sordum ben seni ankaraya gitmiş yarıyıl tatili için dediler

tşkler, okuyup çıkıyorum, merak eden olmadığı için yazmak gelmiyor içimden, şuan 22+5 olduk, kızımı bekliyorum :)

ıyı olmana sevındım canım.evet benıde hıc soran yok bende arada bakıp cıkıyorum.hamılelık nasıl gıdıyor senın kacıncıydı ıkıncımıydı

kızlar aşk olsun size ne demek merak eden yok üzdünüz beni...herkes ara tatilde coluk cocuk evdeler eminim ancak yetişiyorlar.bana gelince 1 haftadır bende yoktum zaten tatilde temizlik filan yaptım,ee calısırken gıdemedıgım gezmelerıme gidiyorum....herkesin telaşı vardır kızlarhepiniz her zaman aklımızdasınız

saol canım allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…