- 8 Eylül 2008
- 1.332
- 206
- 163
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #47.001
Evet canım bir aksilik çıkmazsa çünkü düşünten sonra tekrar ne zaman hasta olurum yum olurmu hiç fikrim yok. Bu aydan bittide şubat gibi olur sanırım. Bende açıkçası emin değilim. Dr bir ay sonra yine hasta olursun demişti şuan beklemedeyim.
Canım benimde seninki gibi pazar gününe denk gelmişti dr bakmamıştı ama bir labaratuar ile anlaşmıştı iki gün üst üste tahlil yaptırdı yum çatlamışmı diye hem tahminimce pazar sabahı olacak demişti hemde tahlile göre aynen öyle çıkmıştı hatta sürekli pazar olmasına rağmen aradı görüştük denedinizmi ikinciyi mutlaka yapın diye vs. Ama bence sen kendi ultrason resimlerine bak benim dr hepsini bana vermişti mesela kaç günde bir dr gittin diyelim iki günde birmi iki günde kaç ml büyümüş onu tespit et. Mesela benim dr bana seninki iki günde bir 3 ml büyüyor demişti sende ordan yola çık. Ama cumartesi 16 ml ise pazartesi çatlar ama sabahmı akşammı bilemem. Mesela benimki dr dedi sabah 6 gibi çatlar sabah namazından hemen sonra yaptık. Sende ultrason kağıtlarını incele olmazsa dr ara
sekerim ajandanın fotoğrafını buraya da atar mısın? bu sayede bizimde elimizde kesin bilgiler olur.
uzayan akıntıyı gordüğünüz an görüşmelisiniz. o akıntıdan kaç saat sonra çatlama olduğu ise kişiye göre değişen bir şey. misal bende 10 saat sonra falan akıntı sıvıya dönüyor ve çatlama oluyor. takip yapmayan drla uğraşmayın derim ki sizin dr de bir gariplik var zaten. erkek istediğinizi söylemenize rağmen yumurta çatladıktan sonra git beraber ol demek pek doğru değil, ya da sık ilişki demesi.
velhasıl başka dr bulamıyorsanız ovulasyon testi alın, buradaki herkes yardımcı olur.
yumurta günde 1-1.5 mm büyür. sizinki acaba kaç mm büyüyor? yumurta genelde 21 mm civarında çatlıyor. bunun üzerinden hesabınızı yapabilirsiniz. 1.5 olsa 3 güne ihitiyacınız var. ancak salı günü çatlar gibi gözüküyor. ovulasyon testi alın, pazartesi-salı hemen yapın derim.
valla süper doktor seninki.. keşke bi kopyası da bursada olsa.
bu arada kaç mm olunca çatlayacağını nerden biliyor doktor? sabah 6 gibi kaç mm olacak? o saatte çatlayacağını, belli bi mm. hesabı yaparak söyledi heralde...
benim mesela eylülde baktığımda 20mm idi, o gece çatladı. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
aralık ayında baktığımda 23 mm idi, o gece çatladı sanırım. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
dolayısı ile, benim yumurtamın bi standardı yok mesela...
allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kafam yine karman çorman..
o uzayan akıntı, 'çatladı' demek midir? 'çatlayacak' demek midir?
ben bunu çözemedim, çözemicem sanırım :)))
Alkali diyet yapıyor musun??
valla süper doktor seninki.. keşke bi kopyası da bursada olsa.
bu arada kaç mm olunca çatlayacağını nerden biliyor doktor? sabah 6 gibi kaç mm olacak? o saatte çatlayacağını, belli bi mm. hesabı yaparak söyledi heralde...
benim mesela eylülde baktığımda 20mm idi, o gece çatladı. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
aralık ayında baktığımda 23 mm idi, o gece çatladı sanırım. kaç mm iken çatladığını bilemiyorum.
dolayısı ile, benim yumurtamın bi standardı yok mesela...
allahım yarabbim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay kafam yine karman çorman..
o uzayan akıntı, 'çatladı' demek midir? 'çatlayacak' demek midir?
ben bunu çözemedim, çözemicem sanırım :)))
Canım benimde seninki gibi pazar gününe denk gelmişti dr bakmamıştı ama bir labaratuar ile anlaşmıştı iki gün üst üste tahlil yaptırdı yum çatlamışmı diye hem tahminimce pazar sabahı olacak demişti hemde tahlile göre aynen öyle çıkmıştı hatta sürekli pazar olmasına rağmen aradı görüştük denedinizmi ikinciyi mutlaka yapın diye vs. Ama bence sen kendi ultrason resimlerine bak benim dr hepsini bana vermişti mesela kaç günde bir dr gittin diyelim iki günde birmi iki günde kaç ml büyümüş onu tespit et. Mesela benim dr bana seninki iki günde bir 3 ml büyüyor demişti sende ordan yola çık. Ama cumartesi 16 ml ise pazartesi çatlar ama sabahmı akşammı bilemem. Mesela benimki dr dedi sabah 6 gibi çatlar sabah namazından hemen sonra yaptık. Sende ultrason kağıtlarını incele olmazsa dr ara
canım monodoks cok agır dıyorlar onun yerıne cıproda kullanılabilir..ama su fıtıl konusunda kafam karışık elımde var bır tanede ismi sizin bahsettıklrınızden cok farklı :26::26::26::26:zaten yumurtlama döneminde kullanılmıyo ki fitil,regl biter bitmez diyelim 5. gün kullandın..3 gün sonra ikinciyi kullanıyorsun yani 8. gün...akıntıya pek etkisi olmaz diye düşünüyorum ama hoş bu ay fitil kullanmadımda noldu uzama falan göremedimmonodoksta kullanıcam...aslında keşke geçen ay eylülü dinleyip alsaydım
canım benim hamiş olduğum ay dediğin gibi akıntım vardı...hamişler....
size soruyorum şimdi :)
yumyumdan sonra, akıntınız nasıldı birkaç gün? hamiş kaldığınızda yani...
bende, 3-4 gündür, çok koyu kıvamlı (kesilmiş süt gibi, muhallebi gibi falan..) bir akıntı var. sürekli var. daha önce böyle bi durumum var mıydı bilemiyorum, ama rahatsız oldum. hasta masta mıyım acaba? bi doktora mı görünsem? normal midir?
bi fikri ve deneyimi olan var mı arkadaşlar?
Yapmaya çalışıyorum ama nasıl yapacağımı açıkçası bilmiyorum şuan soğuk yeşil çay içiyorum. Soda içiyorum. Karbonatlı su içemiyorum tadı çok kötü. Başka ne yapmalıyım yapanlar bilgi verin.
canım asitik ve alkali gıdakların listesini netten bulabşilirsin,yüksek alkali olanları tüketmeye çalış.Özellikle hurma,kayısı ve muz bol alkali gıdalar.BUNLARI bol tüketmeye çalışın.
canım senin dr ödüllük hayatım...erkekmi kadınmı??muayene ücreti nedir acep...benimki nankör çıktı özel hastaneya demekki aldığı maaş tatmin etmiyor onu resmen çamura yattı bıraktı beni...hamile kaldınmı gelirsin dedi...bu şehirde başkada dr şansım yok kuzum devletin hastahaneleri suratına bile bakmaz ...neyse kaderimi yaşıyacağım ...kızlar ben bu gece beklemedeyim kendimi takipteyim sizin verdiğiniz bilgilerle yol alıcam ... :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
denız nerdesın sen hıc gelmıyosun artık ne oldu nasılsın
tşkler, okuyup çıkıyorum, merak eden olmadığı için yazmak gelmiyor içimden, şuan 22+5 olduk, kızımı bekliyorum :)
ıyı olmana sevındım canım.evet benıde hıc soran yok bende arada bakıp cıkıyorum.hamılelık nasıl gıdıyor senın kacıncıydı ıkıncımıydı
Benim ikinci kızım Dorticim, ilk kızım 2,5 yaşında, sen nasılsın, neler yapıyorsun?
allah bagıslasın canım.normalmı dogum yapacaksın sezeryanmi.bende erzıncana alısmaya calısıyorum.panık atakla boıgusuyorum.rabbım hastalık vermesın saglımızı bozmasın.hersey saglıkla oluyor.
tşkler, okuyup çıkıyorum, merak eden olmadığı için yazmak gelmiyor içimden, şuan 22+5 olduk, kızımı bekliyorum :)
ıyı olmana sevındım canım.evet benıde hıc soran yok bende arada bakıp cıkıyorum.hamılelık nasıl gıdıyor senın kacıncıydı ıkıncımıydı
Dorti kız sordum ben seni ankaraya gitmiş yarıyıl tatili için dediler
kızlar aşk olsun size ne demek merak eden yok üzdünüz beni...herkes ara tatilde coluk cocuk evdeler eminim ancak yetişiyorlar.bana gelince 1 haftadır bende yoktum zaten tatilde temizlik filan yaptım,ee calısırken gıdemedıgım gezmelerıme gidiyorum....herkesin telaşı vardır kızlarhepiniz her zaman aklımızdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?