- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
- 198
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.981
Canım senin kullandığın fitilin ismi neydi? Benim aldığım içinde 2 tane var apranaxxın söylediği yanlışmı aldım ne oldu?
eşim evicap, l-arginine,kore ginseng,çinko,ve gnc aRGİNMAX( özellikle çok faydalkı diye düşünüyorum)kullandı birde hiç peynir yoğurt süt tüketmedi tam 3ay bende öyle bol bol soda %100 meyve suları özellikle kırmızı et çok tükjetti saka sudan başka birşey içmedik bolbol fındık ceviz incir kayısı kuş üzümü lokumu bal limonata domates vs vs birçok şey bunalrı çok tüketti ben ilişkiden iki ay öncesi, gyno ile başlayan bir fitil var mantar için mantarım falan yok ama gene de kullandım sonra ilişkiden bir ay önceside monodoks kullandım ylere ortam hazırladığını duymuştum teravette kullanmıştı eylülede birde 2 ay fatma anamızın eli otu var kabeden getiriyorlar onu yaptım içine dualar okudum ve içtim bu su hamileliği kolaylaştırıyormuş diye duymuştum ve duyduğum bişşey daha vardı içenlerin genelde erkekmiş bebekleri :) sormak istediğiniz bişey varsa daha yazarım :) aklıma gelenler çok dua ettim ben gecxe gündüz duaden secdeden kalkmadım allah kabul etti şüküğrler olsun rabbime dualarınızın kabul olması dileğiytle çok şüjür ve dua edin inşallah
canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın
gijnijcim benim dediğim daha önceki kızların kullandığı fitil,yanlış değil...önümüzdeki ay ben de kullanacağım...diğerini ben hiç duymadım ama senin aldığını burda yatutarsa3 kullandı oğlu oldu,egem 2011 kullandı oğlu oldu,bikaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...bir oğlum olsun grubunda başlara bak,ecrin var orda onun yazısı,eskilerden orkidem falan var
Canım
fitil ben de kullancaktım kullanmadım,fitil kullanırsan akınmtını yani uzayan akıntını tespit edemiyorsun,akıp gidiyor.Ki uzayan akıntıyı takip etmek önemli...Teravet vardı o da kullanmamıştı takip edemem diye.Gerçekten kullandığım ay karma karışık oldu,fitil akıyor içinden ve şeffaf akıntıda onla beraber,anlayamayabilirsin.Yine de sen bilirsin.Onun yerine cipro antibiyotik kullandım,monodoksla aynı etkide.
tamam, hemen alıyorum pazartesi günü.YALELCİM İNGİLİZ KARBONATI SAF KARBONAT,eczanelerde bulabilirsin,diğer karbonat işlenmiş oluyor,İngiliz karbonatı kullansanız daha iyi oluyor tatlım.
kısmetmiş aybala, kızının alacağı nefesi varmş, diğerinin yokmuş... diyip yoluna devam et.. vardır Allahın bir bildiği....Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı
canım geldim yaa.kızı istemiyorlarda benim 3 gün sporum var o günlerde bir şey yapamıyorum cok fazla geri kalan günlerde tamamladım cok şükür.bende özledim sizi...
canım ya kızın kac yasında?
benımkısı 3.5 yasında kesme yapıştırma yapıyoruz,ben değerler eğitimi ile ilgili hikayeler okuyorum ona anlattırıyorum sonra,sulu boya çalışması filan yapıyoruz...
canım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın
Bir tatlı kaşığı çok gibi ama bende icmistim alışır sın sonra ph için ilişki öncesi yarım saat önce karbonat li duş yeterli bence o bir süre yükseltiyor ph şını ben keşke kalsamda erkek olsada sizde denerdiniz benim yaptıklarımı belki hepimiz aynı zamanlarda kalacağız ve ogullarimiz olacak ne güzel olur
gijnijcim benim dediğim daha önceki kızların kullandığı fitil,yanlış değil...önümüzdeki ay ben de kullanacağım...diğerini ben hiç duymadım ama senin aldığını burda yatutarsa3 kullandı oğlu oldu,egem 2011 kullandı oğlu oldu,bikaç kişi daha vardı ama hatırlayamadım şimdi...bir oğlum olsun grubunda başlara bak,ecrin var orda onun yazısı,eskilerden orkidem falan var
gijnij canım kendine bi ajanda tut ve herşeyi detaylı yaz...ben hem başarıya ulaşanları hem de ulaşamayanları kaydettim isim isim...mesela şunun gibi
teravet; çatlama iğnesi olmuş,ph ölçmüş turnusolla,34. saat deneme olmuş tek deneme,monodok vs kulanmamış eşinin sperm hareket sorunu olduğu için vs vs vs..regli kaçgün sürmüş yum kaçıncı gün olmuş....
tombilibu;şunu şunu yapmış
gülyas,eylüle falan filan...
benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...sonra aralarındaki ortak noktaları bul...biri kullanmamıştır ama sebebi vardır,diğeri kullanmıştır...eğer yöntem denemek istiyorsan bu şekilde olmaz,kafan çorbaya döner,çünkü herkes kendi okuduğu şeyi söyler,burda hiçbirimizin oğlu yok ki yöntem şunu denedik bu oldu desin,hep kulaktan duyma bilgiler...en kısa zamanda detaylı notlar al
anaaaaaaa
ağzım açık kaldı kız apranax...
pes ve tebrikler.....
ben bu kadar profesyonel çalışamam açıkçası.. :) amatör takılıyorum. beslenme ve zamanlama teorisi üzerinde çabalıyorum sadece. daha detaylı olaylara girmedim. giremicem de :) uğraşamam valla apranax.
ama azmine tebrik koyuyorum :)
gijnij canım kendine bi ajanda tut ve herşeyi detaylı yaz...ben hem başarıya ulaşanları hem de ulaşamayanları kaydettim isim isim...mesela şunun gibi
teravet; çatlama iğnesi olmuş,ph ölçmüş turnusolla,34. saat deneme olmuş tek deneme,monodok vs kulanmamış eşinin sperm hareket sorunu olduğu için vs vs vs..regli kaçgün sürmüş yum kaçıncı gün olmuş....
benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...sonra aralarındaki ortak noktaları bul...biri kullanmamıştır ama sebebi vardır,diğeri kullanmıştır...eğer yöntem denemek istiyorsan bu şekilde olmaz,kafan çorbaya döner,çünkü herkes kendi okuduğu şeyi söyler,burda hiçbirimizin oğlu yok ki yöntem şunu denedik bu oldu desin,hep kulaktan duyma bilgiler...en kısa zamanda detaylı notlar al
Canım benim çok haklısın ama zamanım çok az kaldı nasıl yetiştiricemki. Senin notları resim olarak face üzerinden bana yollama imkanın varmı?
ederim tabiki canım.
Senin bioritimin: 1-15 erkeğe yatkın, 16 ve sonrası kıza yatkın canım, eşinin 1-10 arası kıza yatkın,11-20 kıza yatkın 20 ve sonrası erkeğe yatkın canım. ama önemli olan senin neye yatkın olduğun babanın bioritmi girince sonuç doğru çıkmıyor.
Çin takvimine görede baktım canım ona görede erkek çıkıyor.
Peki ilişki yumurtlama günü mü oldu?
Sen bu ay mı deneyeceksin canım??
Canım benimde seninki gibi pazar gününe denk gelmişti dr bakmamıştı ama bir labaratuar ile anlaşmıştı iki gün üst üste tahlil yaptırdı yum çatlamışmı diye hem tahminimce pazar sabahı olacak demişti hemde tahlile göre aynen öyle çıkmıştı hatta sürekli pazar olmasına rağmen aradı görüştük denedinizmi ikinciyi mutlaka yapın diye vs. Ama bence sen kendi ultrason resimlerine bak benim dr hepsini bana vermişti mesela kaç günde bir dr gittin diyelim iki günde birmi iki günde kaç ml büyümüş onu tespit et. Mesela benim dr bana seninki iki günde bir 3 ml büyüyor demişti sende ordan yola çık. Ama cumartesi 16 ml ise pazartesi çatlar ama sabahmı akşammı bilemem. Mesela benimki dr dedi sabah 6 gibi çatlar sabah namazından hemen sonra yaptık. Sende ultrason kağıtlarını incele olmazsa dr arakızlar şize ihtiyacım var...bilenlersorularımı cevaplasın lütfeeeeeen......... benim dr. bu gün gittim yarın pazar dr hanım yoksunuz bugünde yumu kontrol edermisiniz dedim ....dr resmen çamura yattı...bakmama gerek yok sen testlerle yumunu takip et...cart curt ....ben ısrar ettim zorla bakim dedi..tam olgunlaşmamış dedi pazartesi ve sonrası gün aşırı ilişkiyle devam et dedi...birdahada gelmene gerek yok dedi...çıldırdım resmen bana sizden fayda var kızlar sizler drdan dahada bilgilisiniz...hafif hafif uzayan akıntılar gelmeye başladı ,,,gecen ay uzayan akıntım bollaşdı ve sonrasındaakışkanlık kesildi ve sıvılaştıdan sonra dr gittim cat lamış dedi ...12 saattir sıvıya dönmüşdü akıntımki görüşmem oldu ...allahdan tutmadı sanki içimden kız zamanı diye geçiyordu ,yine bu topikden öğrendiklerimden yola çıkarak ....ballarım beniiiim.... akıntının hangi zamanında görüşmeliyim sizce ne dersiniz.... test alsam anlarmıyım acaba nedersiniz ...bugün yumurtanın ölçümünden 16 diye bahsetti...bugün öyleyse pazartesiyi beklemez yarın gece çatlar patlar bu yum.....:)
benim ajandamda hepsi bir sayfada ve onlarla ilgili bulduğum her bilgi,kim ne demiş kim ne yapmış hepsiniz yazdım...
kızlar şize ihtiyacım var...bilenlersorularımı cevaplasın lütfeeeeeen......... benim dr. bu gün gittim yarın pazar dr hanım yoksunuz bugünde yumu kontrol edermisiniz dedim ....dr resmen çamura yattı...bakmama gerek yok sen testlerle yumunu takip et...cart curt ....ben ısrar ettim zorla bakim dedi..tam olgunlaşmamış dedi pazartesi ve sonrası gün aşırı ilişkiyle devam et dedi...birdahada gelmene gerek yok dedi...çıldırdım resmen bana sizden fayda var kızlar sizler drdan dahada bilgilisiniz...hafif hafif uzayan akıntılar gelmeye başladı ,,,gecen ay uzayan akıntım bollaşdı ve sonrasındaakışkanlık kesildi ve sıvılaştıdan sonra dr gittim cat lamış dedi ...12 saattir sıvıya dönmüşdü akıntımki görüşmem oldu ...allahdan tutmadı sanki içimden kız zamanı diye geçiyordu ,yine bu topikden öğrendiklerimden yola çıkarak ....ballarım beniiiim.... akıntının hangi zamanında görüşmeliyim sizce ne dersiniz.... test alsam anlarmıyım acaba nedersiniz ...bugün yumurtanın ölçümünden 16 diye bahsetti...bugün öyleyse pazartesiyi beklemez yarın gece çatlar patlar bu yum.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?