- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.961
canım benim patolojilik bi düşüğüm olmadı hiç.
4-5-6 haftalık düşüyor bebeklerim.. elime geliveriyor, bi minik pıhtı şeklinde yani.
o sebeple, patolojik inceleme yaptıramadık hiç. ama aklımda açıkçası epeydir.
inşallah tekrarı olmaz da, yaptırmak gerekmez canım ya.
ben o grubu bulamadım hiç.
sağol canım allah razı olsun. Dualarınızı eksik etmeyin inşallah bu mubarek gün hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin
canım benim patolojilik bi düşüğüm olmadı hiç.
4-5-6 haftalık düşüyor bebeklerim.. elime geliveriyor, bi minik pıhtı şeklinde yani.
o sebeple, patolojik inceleme yaptıramadık hiç. ama aklımda açıkçası epeydir.
inşallah tekrarı olmaz da, yaptırmak gerekmez canım ya.
ben o grubu bulamadım hiç.
o program bende tuıtmuyor canım,yumurtam erken çat oluyor benim,o program adeti 28 günde olanlar için.
Benim kızımın ikizi de o şekilde düşmüştü.Ama benim kan pıhtılaşmam var iğneyle beraber coraspin de kullanmam gerekiyordu,coraspini kesmiştim bilmiyorum dünyada yiyecek ekmeği yokm uş kuzumun.Ayrı yumurta ikizleriydi ve cinsiyetleri belli değildi,10 haftalıklardı.Tıpta çok az rastlanan bir olay biri düştü,kızım kaldı
canım kulun kula duası,gıyabında yapılan dua çok makbulmüş,bol dua edelim birbirimize...
canım geldim yaa.kızı istemiyorlarda benim 3 gün sporum var o günlerde bir şey yapamıyorum cok fazla geri kalan günlerde tamamladım cok şükür.bende özledim sizi...kız beni de ağlattınbenim her yazdığıma takılma sen,kimbilir ne doluydum onları yazarken..aaah ah canıma yetti
bu oğlan sevdası....
kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolarne uzun sürdü yahu
özledim
sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadım
bacısı senin kullandığın test hangi markaydı...laboquikse silikleşince çatlama oluyo,yani senin için 18. gün gözüküyo...eğr galenik kullanıyorsan iki çizgi eşitlenince çatlama oluyo...o zaman da 16. gün oluyo çatlama...
canım ya kızın kac yasında?herkes nerede?
bugün Begüm bi uyandı sabah, avaz avaz ağlıyor.. saat 7:30... Begüm benim yanıma gelmiş, avazı çıktığı kadar bağırarak ağlıyor ve burnu akmış, ve kusmaya müsait bi durumda.
uyku sersemi ne yapacağımı şaşırdım. aldım kucağıma, öptüm kokladım, durumu anlamaya çalıştım.
'karnım ağrıyor' diyor, bacaklarını gösteriyor...
ağlamaktan kösüldü birkaç dakikada.
zaten birkaç gündür yeniden kırıklık başlamıştı, nezleye dönmüştü hali.. öksürük yeniden peydah olmuştu. bronşit için kulandığımız nebulatörü kullanıyoruz sürekli.. sabah-öğlen-akşam...
saatin 8:30 olmasını bekledim, hemen giyinip apar topar doktora götürdüm.
doktorumuz da gelmiş erkenden sağolsun. yoldan aramıştım, hastahaneye götürüyorum diye.
baktı, kontrol etti orasını burasını.
grip dedi.
grip geri gelmiş bize yani.
vücudunun ağrıması normal, ateş olabilir, öksürük muhakkak olur, burun akacak muhakkak, kulakları takip edelim...
ilaçlarımızı yazdı. aldık, geldik. evdeyiz kızımla.
pazartesi-salı da göndermeyeceğim okula, öğretmenimiz izinli 2 gün. başka öğretmen takılacak bizim sınıfla. benimki takılmaz zaten başkasıyla. zaten götürmeyecektim, hastalık da bahane oldu. 5 gün evdeyiz kızımla.
aktivite önerim kızlar bize!
Tek ilişkimi oldu canım pozitif leri gördükçe devam ettimi hem kaç gün pozitif çıktı ki öyle bence zamanlaman doğrudur hemen kalmissin cunki yumurtlamadan 12 saat öncesi de erkek diyorlar
yani senin ilişki 16.gün mü oldu? ikinci çizgi tam koyulaşmadan öyle mi? peki uzayan yumurta akı kıvamlı akıntı ne zaman geldi? İyi düşün bu 3 günden hangisinde,beraber olduğun 16 sında mı,17 sinde mi,18 inde mi o çok önemli.Bir deilişki öncesi ph ını ölçtün mü kaç çıkmıştı??
kız beni de ağlattınbenim her yazdığıma takılma sen,kimbilir ne doluydum onları yazarken..aaah ah canıma yetti
bu oğlan sevdası....
kız ne temizliği bu kadar kızı istemeye mi geliyolarne uzun sürdü yahu
özledim
sanırım geçmişe dönmüyo canım,2014 ocakta takılmış,bende açamadım
bacısı senin kullandığın test hangi markaydı...laboquikse silikleşince çatlama oluyo,yani senin için 18. gün gözüküyo...eğr galenik kullanıyorsan iki çizgi eşitlenince çatlama oluyo...o zaman da 16. gün oluyo çatlama...
Kızlar Rabbim hepınızın yardımcısı olsun
Tosun gıbı çifter çifter oğlanlar versin
Rahat olun üzmeyin kendinizi
Stres hem sizi hem eşinizi etkiler
benim ilşki 16. gün oldu
ph ölmedim fakat karbonatlı vajen duşu yapmışım ilşki öncesi
ilşki olmadan 3 4 saat önceside yumurta akı gibi olan akıntıyı baya derinlerden bulmuş çıkarmıştım
kalbini temiz tut canım.uzayan şeffaf akıntıyı bulduysan güzel.peki akıntın bol muydu,yani afedersin altına çiş kaçırmış gibi bol muydu,iç çamaşırını ıslatacak derecede.bir de akıntının ph ını ölçtün mü?? Kaçtı ph ı?
Bizim arıtma suyu ph si 5 onu içmiyorum artık. Yeşil çay hiç içemiyorum tadı bana çok kötü geliyor. Soğukmu içsek daha iyi? Birde karbonatlı su içmeyin dedim o dahada kötü birşeydi şimdi ph si yüksek hazır su bulmamlazım. Saka baya yyüksekmiş dedilerde hangi markette var acaba?
Neo-penotran canım 7 tane var içindeCanım senin kullandığın fitilin ismi neydi? Benim aldığım içinde 2 tane var apranaxxın söylediği yanlışmı aldım ne oldu?
Bir tatlı kaşığı çok gibi ama bende icmistim alışır sın sonra ph için ilişki öncesi yarım saat önce karbonat li duş yeterli bence o bir süre yükseltiyor ph şını ben keşke kalsamda erkek olsada sizde denerdiniz benim yaptıklarımı belki hepimiz aynı zamanlarda kalacağız ve ogullarimiz olacak ne güzel olurcanım benimde halvet pazartesi bugün karbonatlı su içeyim dedim rezalet bişeydi akşama kadar öğrdüm ...zaten elli kiloyum midesiz bişeyim berbattı...1 su bardağına 1tatlı kaşığı karbonat koydum acaba çokmu koydum...bilen neolur yazsın bana yapılışını oğlumun gelme ihtimaline dayanamam ben içerim o zehir suyu napalım...ah gijnijim ne hallere düşdük....çok heyecanlandım ben yine halvet yakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?