Süper Anneler - 2011

Kız yeşil pasaport hakkını kazandıysan epey memuriyetin var demekki.gel valla bebeleri gezdiririz.

ya bu yatkınlıga bende ınanmıyorum daha öncede yazmıstım benım kayınpederın ılk esınden 7 oglu 1 kızı var
esı ölünce kayınvalıdemle evlenmıs 3 oglu var
eltılerımın hepsınde kızda oglanda var ama benım bır buyugum olan eltımle bende ıkıser kız var:)
yanı sülale erkek dolu ama bızde ıkıser kız benım annemınde ıkı oğlu ıkı kızı var
ama benım evlendıgımden berı mantar problemım cook var heray oluyorum nerdeyse
ıkıncı kızımda spıralı cıkarttırdım doktor mantar ılacları verdı ama ben kullanmaya baslamadan hemen hamıle kaldım,
oyuzden rahımın temızolması için fitil olayı bence cook mantıklı spıralımı cıkartmadan rahımımı temızlıycem busefer garantı olsun
2 3 aydırda karbonatlı su içiyorum zaten ama bebek için oldugunu bılmıyodum saglıklı dıye baslamıstım ınsallah faydasıda olur

Kız yeşil pasaport hakkını kazandıysan epey memuriyetin var demekki.gel valla bebeleri gezdiririz.

Var canım 10 yıllık memur olmak gerekiyor en az.İşallah canım.Hayırlısıyla hami,le kalıp doğuralım da,Rabbim gönlümüzdekileri versin aminnn

kkzlar adet dönemmi unutmamak için telime bir program indirdim firsttime ismi neyse bygün kurcaladım erkek ve kız günlerinide gösteriyor siz biliyormusunuz böyle bir uygulama

Hangi sayfa ne yazısı niye ağlıyoruz ?

Apranaxx bir oğlum olsuna yazmış kopya yapamadım. Bende ağladım ağladım o sırada annem aradı ne oldu diye telaş yaptı sana çok ihtiyacım var diyebildim sadece. Yarın hastaneden çıkıp gelecekmiş. Kadın benim yüzünden tedavisi kalacak. Ama tutamadım kendimi. 3. Kızım doğduğunda ameliyata giderken kaynanam bana üzülme 40 günün dolsun yine hamile kalırsın demişti tabiki öncedende okadar çok baskı vardıki doğumda bile bir umut belki erkek doğar diye beklemiştim. Kendime geldiğimde bebeğim nerde diye sordum dr kızın yukarı gitti senide oraya yolluyorum dedi ve dünyam sanki başıma yıkılmıştı. Bebeği getirdiler emzir diye hayır istemiyorum dedim. Ağrım var almadım kucağıma. Taki diğer güne kadar. Sonra çocuk dr geldi bebeğiniz sağlığı çok iyi ama çözemediğimiz bir inlemesi var sebebini bulamıyoruz. Büyük bir insan gibi inliyor. Tam o sırada geldi kucağıma zorla verdiler o küçücük canın bir suçu yoktuki okadar pişman oldumki saatlerce göz yaşlarımı tutamadım ağladım ağladım. Benim çocukları okadar seven insan yedi yabancı olsun çocuk gördüğümde seven insan kendi kızımı sevmekten kaçmıştım. Hala içimde büyük bir yaradır. Bu insanlar beni ben olmaktan aldılar. Şuan psikolojim hiç iyi değil. Allah sonumu hayra yorsun.

aynen katılıyorum sedacım.senin kız için uğraşmalarına ben şahidim.

kkzlar adet dönemmi unutmamak için telime bir program indirdim firsttime ismi neyse bygün kurcaladım erkek ve kız günlerinide gösteriyor siz biliyormusunuz böyle bir uygulama

o program bende tuıtmuyor canım,yumurtam erken çat oluyor benim,o program adeti 28 günde olanlar için.

hamileysen oğlun olur senin bacım.ph üzzerine ve zamanlamaya çok sıkı çalışmışsın.hadi bakalım inşallah.

hamileysen oğlun olur senin bacım.ph üzzerine ve zamanlamaya çok sıkı çalışmışsın.hadi bakalım inşallah.

Rabbim ağzından duysun nasib etsin gülüm.Rabbim isteyen tüm arkadaşlarıma ve bu aciz kuluna nasib eylesin,hepiniz kendim gibi dualarımdasınız.Hamile kalırsam tek tek yazcam yaptıklarımı canım işallah.

Bende öyle yaptım doktorlar çift çizgi çıktıktan sonra ertesi gün olsun demişler çarşamba gece 12:30da ilişki oldu pazar gecesi sağ kasığım da 5 dk.kadar ağrı oldu yumurta ve sperm birleşmesinden 3.5 gün arası rahime düşme olurmuş burada yazılanların çoğunu yaptım ve hamile kaldıysam erkekte olursa sizin için örnek olabilirim en erken test ne zaman yapılır 8 ocak son regl tarihim di 1. 2 şubatta test yapsam çıkar mı

çıkar canım inşallah hamiş kalmışsındır
bende 16 ocakta kırmızı 2 çizgiyi görünce kaygan akıntımın olduğu ilk saatlerde deneme yaptım 1 hafta sonra kadar öksürürken sol kasığımda bıçak saplantısına benzeyen batmalar oluştu ( feci grip olmuştum öksürüyordum test yapmıştım negatif çıkmıştı ml çok yüksek antabiyotikte kullandım ) adetten 1 gün önce baş dönmesi ve idrar rengi değişikliğinden şüphelenip bir test daha yaptım bide ne görim 2 net çizgi ağrı kesici ve antabiyotik gebeliğimi etkilermi hiç bilmiyorum solda ki ağrılarda endişelendiriyor beni,

ben bunuda çok araştırdım canım kk de herkes farklı yorumlar yazmış kesin bilgi yok yani ama hamileliğin ilk haftalarında yapılan idrar tahlillerinde bir değer varmış hcli bir şeydi ona göre önceden tahmin etmek kolay oluyormuş onu araştırırız benim hamilelik henüz kesin değil ama sağ tarafımda damarlar çekiliyor sanki tuhaf bir ağrı var

kız benide ağlattın yüce rabbim banada sanada burda ve nerde varsa isteyen herkezede mutluluk gözyaşları dökmeyide nasip etsin merhametiyle muamele etsin inşallah

kız benide ağlattın yüce rabbim banada sanada burda ve nerde varsa isteyen herkezede mutluluk gözyaşları dökmeyide nasip etsin merhametiyle muamele etsin inşallah

Allah razı olsun canım inşallah Rabbim bizede nasip etsin bu eski yazıları okuyunca gülelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…