- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.721
Canım senin doktor orgazm diyor ama bakalım senin salgıladığın sıvı vajinayı alkali yapıyor mu? bende ph kağıdı al ölç eğer alkali değilse hiç zevk almamaya bak.
kafam karıştı benim yaa :44: nasıl bugün çatladı senin yumoş?canım, ben pozitifi yakalayamadım.
öylesine bi yaptım, kasıklarım ağrıyınca.. bakıyım nolcak dedim.
ilk çizgi kadar koyu değildi, ama epeyce bi koyuydu. saat 18:00'de.
acaba koyulaşacak mı.. yoksa silinecek mi diye bekledim, 3 saat sonra bi daha yaptım.
eğer doğru uygulayabilmişsem.... ikinci testte, ikinci çizgi daha açık renkti.
burdan yola çıkarak, pik yaptığı durumun, saat 18:00'den 3-4 saat evvel olduğu fikrini edindim.
yani, tahminime göre, dün saat 14:00-15:00 gibi pik yaptı benim lh hormonum.
ama işte, buna göre de... 24 saat beklemeden, bugün 12:00 gibi çatladı yumyum.
ben bu gece ilişki yapmalı mıyım? yapmamalı mıyım?
bilmem miiiiiicanim illa simdi iliski yapmak istiyorsan cagir esini kizinada bilgisayari ac ver eline.ben öyle yapmak zorunda kalmistim apranxx bilir
önümüzdeki ay,
detaylıca ortaya dökücem.. test mest... ne varsa elimde dökücem burda.
foto moto her bişeyleri koyucam.
'şimdi dur yalel, perhize gir hemen'
'şimdi başla yalel, ilişki olsun'
şeklinde komut bekliyorum sizden.
tamam mı kızlar? söz mü?
Canım benim şimdi adetim bitti gibi Dr dediğine göre şubatın sonunda yani 1 ay sonra tekrar adet olucam. Martın başı gibide çalışma olacak. Benim yumurta benim regl 8 gün sürüyor bittikten 8 gün sonrada yum oluyor yani 16. Gün. Bu arada şu mantar için olan ilacı arkadaşa sordum Dr verdiği kapsül şeklinde çok güzel bir ilaçtı hatta adetliykende kullanmış taki adeti bitmiş yumurtaya yakında içmiş Dr demiş vücudun iyice temizlensin bitene kadar kullan demiş. Birde glofor vermişti onuda baya kullandı. Şimdi sence hangisi daha iyi? Bu arada ph yi ne zaman ölçecemki zaten yumurta oluşacağı zaman ölcersem deneme olacak zaten. Ya kafam iyice karıştı
uludğ sodanın ph değeri, kızılayın ph değerinden daha düşükmüş.. ben bunu biliyorum.
kızılay soda tüketmekte fayda görüyorum defnem
gurbetçim, nerelerdesin? nasılsın? geçmiş olsun, ne ameliyatı?
16 ocak sat'lılardan biri benim, diğeri apranax.
3 kişi, 16 ocak itibari ile, saldık :)
ben bunu dakika makika bilemiyorum ama...
yaşadığım, bizzat farkettiğim... şudur... kızıma hamile kaldığım zaman,
öğlen 13:00 gibi uzayan akıntım oldu. gece 23:00 gibi ilişki oldu. ertesi gün, 11:00 gibi.... yumurta ile sperm birleşti. eminim, net eminim. hissettim.
saatlere bakınca.... çatlamadan 10 saat sonra ilişki, ilişkiden 12 saat sonra döllenme oldu bende.
ve 3 gün sonra da rahmime düştüğünden eminim. hissettim. tak diye düştü.
ama o zaman çok acemiydim, bu işlerle ilgili hiçbir fikrim yoktu, hissettiklerimi teeeee şimdilerde ancak yorumlayabiliyorum.
Canım bana fitilinismini yazarmısın? Birde ben az önce ölçtüm hiç renk değişmedi acaba yeni temizlendim ondanmı? Birde ben birkaç kez affedersin eşimin spermini ölçtüm o baya alkalıydı ekstradan yine ona şurup ve ph yüksek su içersemmi?O zaman sen simdi fitile basla canim simdi dusuk gibi birseyde yaptin iyice temizlensin yumurtaliklarin rahimin subatta adet ol sonra yumos gunu iliski dene. Ben agizdan alinan haplara karsiyim canim onlar vucudun her yerine etki ediyor bu nedenle yumurtanin catlama suresinide degistirebilir onun yerine fitil kullan canim. Bide calisma oncesi 3 gun bizim surubu kullan. Phi deneme amacli olc dedim canim eger mumkunde bugun yarin olc bakalim senden gelen sivinin ph i ne ogrenmis olursun.
o zaman sen simdi fitile basla canim simdi dusuk gibi birseyde yaptin iyice temizlensin yumurtaliklarin rahimin subatta adet ol sonra yumos gunu iliski dene. Ben agizdan alinan haplara karsiyim canim onlar vucudun her yerine etki ediyor bu nedenle yumurtanin catlama suresinide degistirebilir onun yerine fitil kullan canim. Bide calisma oncesi 3 gun bizim surubu kullan. Phi deneme amacli olc dedim canim eger mumkunde bugun yarin olc bakalim senden gelen sivinin ph i ne ogrenmis olursun.
Kız bacım sen şu fitil ve şurup için ne diyorsun? Birde ben hiç eşime çinko filan almadım alayımmı? Ya bana akıl verin kızlar
Rabbim hayırlı salih evlat etsin inşallah. Gönlüne göre olsun
fitilin ismi gyno-lomexin diye biliyorum,öyle not almışım geçmişten...önümüzdeki ayda bunu kullanayım anasını satayım
Apranaxx kız şurup içsekmi acaba? Birde ben akıntımı ne zaman ölçeyim bugün ölçtüm hiç renk değişmedi
o akıntıyı Allah bildiği gibi yapsınbenimki sabit anam hiç değişmiyo,ne orgazm öncesi ne sonrası ne yum günü hiçççç,hep aynı 6-6.5
şurupta içelim anasını satayımbu ay olmazsa öbür ay deneme yapmıycam zaten çin takvimi uymuyo..ay takvimlerede inanır oldum sen aklıma mukayyet ol ya Rabbim....
Apranaxx kız kocamıza ne içerecektik ilacın tam ismini yazarmısın? SAna zahmet
Kız hiçbirşeye inanmıcam uygulamıcam diyon alttan altan nasılda olsa yüreğin seni oraya sürüklüyor :)) şurubun isminide yazı ver bacım. Birde şu çinko mudur nedir tam ismi ne onun?
bacısı ben ne kullandığımı yazayım sana, 1 hafta içti ve gitti sperm tahlili yaptırdı...proxeed plus şase,içinde 30 tane var kolonyalı mendil gibi şaselerde...en etkili emilim portakal suyuyla içince oluyomuş diye ben hep 1 bardak taze sıkılmış portakal suyuyla verdim...keçi boynuzu kaynattım sadece akşamları,onun tarifi var zaten her yerde.....bi de çakşır kökü var,bunun hem suyu hem kökü hem de kökünün öğütülmüş tozu satılıyor,ben tozunu aldım...kaliteli bir balla(ben kestane balı kullandım,o da çok pahalıydı,minicik bi cam kavanozu 200 tl ydi) 1 çay kaşığı tozla 1 çay kaşığı balı karıştırıp yedirdim...bende adetten sonra yedim,ve geçen ay ilk defa bu kadar yoğun çatlama hissettim,hiç teste dr a gerek yokmuş aslında...işte böyle bacım
Canım sen bu ilacı nerde buldun? Çakrışır aktardan alınırda. Birde benim eşimin sperm tahlili hiç yapmadık acaba yapsammı kim yapıyor bu tahlili ürolojiye randevu aldım o yaparmı? Ya birde eşim bir yerde yapamıyor utanıyor. Biz tüp bebek yaptığımızda bile beni zorla aldı yanına ben daha narkozdan yeni uyanmış ağrılı halimle ya tevbe Yarabbim kız öldüreyim ben bu adamı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?