Süper Anneler - 2011

Canım senin doktor orgazm diyor ama bakalım senin salgıladığın sıvı vajinayı alkali yapıyor mu? bende ph kağıdı al ölç eğer alkali değilse hiç zevk almamaya bak.

Canım benim şimdi adetim bitti gibi Dr dediğine göre şubatın sonunda yani 1 ay sonra tekrar adet olucam. Martın başı gibide çalışma olacak. Benim yumurta benim regl 8 gün sürüyor bittikten 8 gün sonrada yum oluyor yani 16. Gün. Bu arada şu mantar için olan ilacı arkadaşa sordum Dr verdiği kapsül şeklinde çok güzel bir ilaçtı hatta adetliykende kullanmış taki adeti bitmiş yumurtaya yakında içmiş Dr demiş vücudun iyice temizlensin bitene kadar kullan demiş. Birde glofor vermişti onuda baya kullandı. Şimdi sence hangisi daha iyi? Bu arada ph yi ne zaman ölçecemki zaten yumurta oluşacağı zaman ölcersem deneme olacak zaten. Ya kafam iyice karıştı

Son düzenleyen: Moderatör:
kafam karıştı benim yaa :44: nasıl bugün çatladı senin yumoş?
dün gece silikleşti diyosun,e o zaman dün gece çatlamış olması lazım bacım...yok eğer bugün çatladı diyosan da akşama ilişki olmasın hem perhiz yok hemde O+12 olur bacım...zaten tuttuysa bundan önceki ilişkiden yani 2 gün öncesinden tutmuştur...

canim illa simdi iliski yapmak istiyorsan cagir esini kizinada bilgisayari ac ver eline.ben öyle yapmak zorunda kalmistim apranxx bilir
bilmem miiiiii

söz bacım Allahın iznniyel hepimiz burda olucaz

Kız bacım sen şu fitil ve şurup için ne diyorsun? Birde ben hiç eşime çinko filan almadım alayımmı? Ya bana akıl verin kızlar

O zaman sen simdi fitile basla canim simdi dusuk gibi birseyde yaptin iyice temizlensin yumurtaliklarin rahimin subatta adet ol sonra yumos gunu iliski dene. Ben agizdan alinan haplara karsiyim canim onlar vucudun her yerine etki ediyor bu nedenle yumurtanin catlama suresinide degistirebilir onun yerine fitil kullan canim. Bide calisma oncesi 3 gun bizim surubu kullan. Phi deneme amacli olc dedim canim eger mumkunde bugun yarin olc bakalim senden gelen sivinin ph i ne ogrenmis olursun.

Son düzenleme:

cnm tiroit nodulunden olucam amalyiat

Canım bana fitilinismini yazarmısın? Birde ben az önce ölçtüm hiç renk değişmedi acaba yeni temizlendim ondanmı? Birde ben birkaç kez affedersin eşimin spermini ölçtüm o baya alkalıydı ekstradan yine ona şurup ve ph yüksek su içersemmi?

cnm fitilin adını soylesen

Kız bacım sen şu fitil ve şurup için ne diyorsun? Birde ben hiç eşime çinko filan almadım alayımmı? Ya bana akıl verin kızlar

canım şurup diye öksürük şurubunu diyosan onu kadın içiyo...adet bittikten sonra 5 gün içiyosun diye biliyorum...çinko sperm dostu bence kesin şart...beni takip ettin mi bilmem ama bizim sperm sayı ve hız sorunumuz vardı...ilk ay %25 çıktı hız, sonra %75....ne yaptın dersen 1 hafta sadece kullandıklarımız,keçi boynuzu suyu akşamları 1 bardak,çakşır tozu,bi de drun verdiği proxeed plus...sadece 1 hafta kullanımla bu değere ulaştı,sayıda nerdeyse 2 katına çıktı....
bu ay eşim kucak dolusu ilaç içtiği için ben extra bişey vermedim malesef...ama önümüzdeki ay yine bu 3 lüyü içiririm....proxeed denen şey ilaç değil aslında multi vitamin...içinde çinko vs erkek bebek için herşey var...fiyatı biraz yüksek 130 tl ama bizim çok işimize yaradı...tek tek çinkoydu l,arginindi,ginsengti uğraşmaz eşim,hepsi bir arada...eee sonuçları gözümle de görünce başka bişeye gerek duymam....

Erkek bebek için yapılması gerekenler
Allah her şeyi bir düzen içinde yaratmıştır. Her şeyi olduğu gibi cinsiyeti de bir düzen içinde yarattığına inandım hep.

Bunun için 2009’da yola çıktım. Bu konudaki birçok makaleye ulaşma şansım oldu. Okuduklarımdan hareketle yaptıklarımı şöyle anlatabilirim. Özellikle aynı cinsiyetten birden fazla çocuğu olan ve diğer cinsiyetten bir bebeğe hamile kalmak isteyen bayanlara bu yazımda yardımcı olmak amacındayım. Ki diğer cinsiyetten çocuğa sahip olmayı istemek her kadının ve erkeğin doğal hakkıdır bence.

Bazı çiftlerin hep oğlu, bazılarının da hep kızı olur. Çünkü bazı çiftler erkeğe, bazıları kıza meyillidir. Bu, spermdeki x ve y oranlarından kaynaklanır. Ayrıca bazı kadınlar asidik bazıları çoğu gün alkalidir. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bebeğin cinsiyetini sadece sperm belirlemez. Cinsiyeti belirleyen daha çok kadındır. İlişkiye girdiğiniz zaman kadının üreme organları hangi kimyasal ortamdaysa bebeğin cinsiyeti o yönde olacaktır. Yalnız bu noktada zamanlamayı ayarlarken hassas olmalısınız. Ücretli ve ücretsiz hiçbir takvime inanmayın.

Hamilelik düşünülen aydan 3 ay öncesinden baba adayı hazırlıklara başlamalıdır.Çünkü spermin oluşumu yaklaşık 3 ay sürer. Anne ise 2-2,5 ay önce hazırlıklara başlamalıdır.
Baba Adayı :
Baba adayının yapacağı hazırlık 2 kısımdır: Sperm sayısını çoğaltmak ve y’lerin sayısını diyetle ve bitkisel kürle artırmaya çalışmak.
Baba adayı, sperm sayısını artırmak ve spermlerini güçlendirmek için 3 ay öncesinden çinko, arginine, selenyum, kore ginsengi, e vitamini takviyesini almaya başlamalıdır.. Bunlar arasında en önemlileri arginine ve çinkodur. Çünkü spermin kuyruk kısmı çinkodan, baş kısmı ise arigineden oluşur.Tüm bunlar için GNC ariginmax alınabilir. Fakat bu hapa çinko ve e vitamini ilavesi yapılmalıdır. Çünkü ideal bir çinko tedavisinde çinko günde 30 mg alınmalıdır. Günde 3-4 adet ariginmax ve 1 adet Solgar (Zing 22 mg) ideal olabilir (picolinate veya glukonat formu tercih edilmelidir.).Eczaneden alacağınız çinko hapını önermiyorum çünkü bolca kimyasal içeriyor ve emilimi çok düşük.Çinko eksikliğinin en büyük belirtisi enfeksiyonlara kolay yakalanmaktır. Benim eşim sık sık boğaz enfeksiyonuna yakalanırdı. Bundan dolayı çinko takviyesine önem verdik. Gerçekten de faydası oldu. Çinko eksikliği olan erkeklerde spremlerin de zayıf olduğuna inanıyorum. Ama yine de eşinizin doktoruna danışması iyi olur.
Baba adayı sperm sayısını artırmak için ayrıca son 3 ay içinde çok sıcak banyodan, yoğun sabundan ve dar kıyafetlerden uzak durmalıdır. İç çamaşır olarak boxer kullanılmalıdır. Son üç ay her gün (özellikle son ay) testislere soğuk su banyosu yapılmalıdır.Ayrıca son ay seyrek cinsel ilişki olmalıdır. İlişki öncesi 4-5 günlük cinsel perhiz olmalıdır. Fakat bu perhiz süresinin 1 haftayı geçmemesi gerekir çünkü spermin hareketliliğini azaltır.

Bunlarla birlikte baba adayı özellikle son ay ilaç alımından uzak olmalıdır. Tüm antibiyotikler, antidepresanlar, ülser ve mide ilaçları spermi azaltır ve yavaşlatır.

Anne Adayı :
Anne adayında mantar, iltihap, akıntı, yara vs sağlık sorunu kesinlikle olmamalıdır. Bundan dolayı hazırlıklara başlama öncesinde antibiyotik ve fitil tedavisi yapılabilir. Bunun için doktorunuza başvurmalısınız. Fakat ovulasyon zamanını tayin edebilmek için annenin bu ilaçları hamilelik düşünülen aydan 2-3 ay öncesinden alması gerekir. Çünkü her tür ilaç yumurtlamayı etkiler, geç yumurtlamaya sebep olabilir.

Diyet :
Anne, son 2-2,5 ay; baba, son 3 ay potasyum ve sodyum ağırlıklı diyet yapmalıdır. Tüm süt ürünleri, yumurta, ıspanak, lahana, marul, nane, maydanoz, salatalık, asma yaprağı, susam, bal, fındık, ceviz, ahududu, kızılcık, böğürtlen, brokoli, maya, tahin, hamur işleri, pazı, tere, haşlanmış sebzeler, aspartam, kafein (serviks mukusunu azaltır) yasaklanmalı günde hem anne hem baba 1 muz, 15 kuru kayısı 8-10 kuru hurma-kuru incir-kuru üzüm, günde 2 limonlu soda, 1 armut, her yemeğin yanında turşu, çay olarak yeşilçay, öğle ve akşam öğünlerinde et, kuru fasülye, mercimek, bezelye, nohut, barbunya, patates, ananas, domates bol yenilmelidir. Bunların arasında en önemlisi günde 2 tane limonlu soda içmektir. Limon hem potasyum kaynağı hem de alkali bir yiyecektir. Soda ise içindeki bikarbonat ile vajinal ph’ı artırır. Bundan dolayı bikarbonat oranı yüksek, kalsiyum oranı düşük soda seçilmelidir. Bu konuda ideal seçim, Kızılay marka sodadır. Sodayı özellikle baba adayı tüketmelidir.

Bu hazırlık süreci sonrasında:
En önemli şey zamanlamadır. Cinsel ilişkinin ovulasyondan 4-5 saat öncesi ile 4-5 saat sonrası arasına gelmesine çalışılmalıdır. Yumurta en az 19 mm iken çatlatma iğnesi olup 36. saat ilişki olmalıdır. Yumurtanın en az 19 mm olması gerekir. Çünkü henüz olgunlaşmamış yumurtaya iğne uygulaması yapılırsa yumurta kiste dönüşebilir veya geç yumurtlama olabilir. Bununla beraber gülenyüzden, hamilelik monitöründen, yazılımdan , ateş ve akıntı durumundan da faydalanılmalıdır. Özellikle 36. saat akıntı kontrol edilmeli, akıntının mutlaka sünmesi gereklidir. Önemli olan akıntının miktarı değil olabildiğince sünmesi, yumurta akına benzemesi, turnusol kağıdını maviye dönüştürmesidir. İlişki, derin olmalı, kadın orgazmı olmalı, 5-6 günlük cinsel perhiz mutlaka olmalıdır. İlişki öncesi baba adayının bölgesel soğuk duş alması ve ilişkiden yarım saat önce sert bir kahve içmesi spermlere enerji vermek açısından önemlidir. İlişki öncesi ve sonrası hem anne hem baba sıcak banyodan ve sabundan uzak kalmalıdır. Unutmayın turnusol kağıdı ile akıntı kontrolü en önemli adımlardan biri. Mutlaka yüksek ph elde etmelisiniz. Bu o kadar önemlidir ki, o ay kuruysanız o ayı es geçmelisiniz. Yüksek ph görmediyseniz o ayı es geçmelisiniz. Şayet yüksek ph lı akıntyı fark ederseniz vajinal duşa ihtiyacınız olmaz.

Doğal cinsiyet seçiminde en önemli kuralın zamanlama olduğunu unutmayın. Her ne kadar yukarıda beslenme önerisi yazmış olsam da çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca annenin kilolu veya zayıf olmasının cinsiyete etkisi yoktur. Zamanlamanız yanlışsa vajinal duş, vitaminler vs. işe yaramayacaktır

fitilin ismi gyno-lomexin diye biliyorum,öyle not almışım geçmişten...önümüzdeki ayda bunu kullanayım anasını satayım

Apranaxx kız şurup içsekmi acaba? Birde ben akıntımı ne zaman ölçeyim bugün ölçtüm hiç renk değişmedi

o akıntıyı Allah bildiği gibi yapsın benimki sabit anam hiç değişmiyo,ne orgazm öncesi ne sonrası ne yum günü hiçççç,hep aynı 6-6.5

şurupta içelim anasını satayım bu ay olmazsa öbür ay deneme yapmıycam zaten çin takvimi uymuyo..ay takvimlerede inanır oldum sen aklıma mukayyet ol ya Rabbim....

Kız hiçbirşeye inanmıcam uygulamıcam diyon alttan altan nasılda olsa yüreğin seni oraya sürüklüyor :)) şurubun isminide yazı ver bacım. Birde şu çinko mudur nedir tam ismi ne onun?

Apranaxx kız kocamıza ne içerecektik ilacın tam ismini yazarmısın? SAna zahmet

bacısı ben ne kullandığımı yazayım sana, 1 hafta içti ve gitti sperm tahlili yaptırdı...proxeed plus şase,içinde 30 tane var kolonyalı mendil gibi şaselerde...en etkili emilim portakal suyuyla içince oluyomuş diye ben hep 1 bardak taze sıkılmış portakal suyuyla verdim...keçi boynuzu kaynattım sadece akşamları,onun tarifi var zaten her yerde.....bi de çakşır kökü var,bunun hem suyu hem kökü hem de kökünün öğütülmüş tozu satılıyor,ben tozunu aldım...kaliteli bir balla(ben kestane balı kullandım,o da çok pahalıydı,minicik bi cam kavanozu 200 tl ydi) 1 çay kaşığı tozla 1 çay kaşığı balı karıştırıp yedirdim...bende adetten sonra yedim,ve geçen ay ilk defa bu kadar yoğun çatlama hissettim,hiç teste dr a gerek yokmuş aslında...işte böyle bacım

Kız hiçbirşeye inanmıcam uygulamıcam diyon alttan altan nasılda olsa yüreğin seni oraya sürüklüyor :)) şurubun isminide yazı ver bacım. Birde şu çinko mudur nedir tam ismi ne onun?

valla bu ay bişey uygulamadım bi klomen içtim işte yaa bu anlattıklarım hep önceki aylarda,işte bunca ay sizin gibi o neymiş bu neymiş,hadi onuda yiyeyim bunu d alayım dedim durdum ama hep negatif görünce bu ay cozuttum

nadastayım bu ay ben
çinko hapının adı zinco işte....
öksürük şurubu da vick vaposyrup
tam salmıştım çayıra,bi çıktınız mantar gibi ortaya benide gaza getirdiniz...bakalım bu ay gün aşırılarım tutmazsa önümüzdeki ay sahalara dönerim bende

Canım sen bu ilacı nerde buldun? Çakrışır aktardan alınırda. Birde benim eşimin sperm tahlili hiç yapmadık acaba yapsammı kim yapıyor bu tahlili ürolojiye randevu aldım o yaparmı? Ya birde eşim bir yerde yapamıyor utanıyor. Biz tüp bebek yaptığımızda bile beni zorla aldı yanına ben daha narkozdan yeni uyanmış ağrılı halimle ya tevbe Yarabbim kız öldüreyim ben bu adamı ya

tamda yerinden randevu almışsın...ürolog istedi testi bizden...ahh sorma o testi yaptırana kadar ne kavga ne kıyamet bizde...çok şükür ikna ettimde gitti.sonuçlar düşük çıkınca ilaçları aldık kullandı...tutturdu bi daha kessen gitmem diye,ay ne ağladım ne yalvardım,dedim bi gitme hemen taktırırm spirali,ben uğraşıyorum aylardır sen napıyosun dedim ama fayda etmedi,sonra dr la konuştu,kabı alıp eve getirdi,spermleri ben yetiştirdim hastaneye... 20 dk içinde götürürsen izin veriyo dr..ama özel bi labaratuvara danışmıştım öncesinde böyle yapsak diye kesinlikle kabul etmediler...sonra özel hastanede ürolağa gitti işte...
ah bu kocalar ahhhhh

ilacı da eczaneden aldım canım,vitamin olduğu için reçeteye gerek yok,direk gidip alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…