- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #46.761
Canım bu yazı teravetin yazısı oğlanı bulduktan sonra yamış bizede faydası olur inşallah.
kız teravetin oğlanı bulmuş allaaaaaaaah onun yöntemlerini uygulamaya başlıyorum o halde
![KK76 :32: :32:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu yazı teravetin yazısı oğlanı bulduktan sonra yamış bizede faydası olur inşallah.
eklemistim canim en sonki resimleri ama nub gözükmüyo onda.
çok güvensiz bir ortam desene.mikrosortta spermden parça koparılmıyor,ince bir tüp içinde ayrılıyolar.pgt ise yani genetik inceleme türkiyede bile yapılıyo. seni bilgilendiren şahıslar gerçekten üzerine düşmemiş konunun.
Canim kacinci sayfada peki? Ben tekrar bakayim kese ve yatis durumuna gore
Canım bişe dicem benim eşimin sperm phsı baya yüksek eekstradan ona yine ph yüksek su ve halvete yakın şu öksürük şurubunu. İçirsemmi?
evet evet.uludağın üzerinde ph yazmıyor ki canım sen ph kağıdıyla mı baktın :26: canım senin kızın yum günü tek ilişkiyle mi oldu kestane kebap acele cevap???
ovulasyon+12 canım :)0+12 ne kızzz yalel senden öğrenecek çok şeyimiz varrr![]()
kafam karıştı benim yaa :44: nasıl bugün çatladı senin yumoş?
dün gece silikleşti diyosun,e o zaman dün gece çatlamış olması lazım bacım...yok eğer bugün çatladı diyosan da akşama ilişki olmasın hem perhiz yok hemde O+12 olur bacım...zaten tuttuysa bundan önceki ilişkiden yani 2 gün öncesinden tutmuştur...
bilmem miiiiii![]()
söz bacım Allahın iznniyel hepimiz burda olucaz![]()
cnm tiroit nodulunden olucam amalyiat
canım şurup diye öksürük şurubunu diyosan onu kadın içiyo...adet bittikten sonra 5 gün içiyosun diye biliyorum...çinko sperm dostu bence kesin şart...beni takip ettin mi bilmem ama bizim sperm sayı ve hız sorunumuz vardı...ilk ay %25 çıktı hız, sonra %75....ne yaptın dersen 1 hafta sadece kullandıklarımız,keçi boynuzu suyu akşamları 1 bardak,çakşır tozu,bi de drun verdiği proxeed plus...sadece 1 hafta kullanımla bu değere ulaştı,sayıda nerdeyse 2 katına çıktı....
bu ay eşim kucak dolusu ilaç içtiği için ben extra bişey vermedim malesef...ama önümüzdeki ay yine bu 3 lüyü içiririm....proxeed denen şey ilaç değil aslında multi vitamin...içinde çinko vs erkek bebek için herşey var...fiyatı biraz yüksek 130 tl ama bizim çok işimize yaradı...tek tek çinkoydu l,arginindi,ginsengti uğraşmaz eşim,hepsi bir arada...eee sonuçları gözümle de görünce başka bişeye gerek duymam....
o akıntıyı Allah bildiği gibi yapsınbenimki sabit anam hiç değişmiyo,ne orgazm öncesi ne sonrası ne yum günü hiçççç,hep aynı 6-6.5
şurupta içelim anasını satayımbu ay olmazsa öbür ay deneme yapmıycam zaten çin takvimi uymuyo..ay takvimlerede inanır oldum sen aklıma mukayyet ol ya Rabbim....
valla bu ay bişey uygulamadım bi klomen içtim işte yaabu anlattıklarım hep önceki aylarda,işte bunca ay sizin gibi o neymiş bu neymiş,hadi onuda yiyeyim bunu d
alayım dedim durdum ama hep negatif görünce bu ay cozuttum
![]()
nadastayım bu ay ben
çinko hapının adı zinco işte....
öksürük şurubu da vick vaposyrup
tam salmıştım çayıra,bi çıktınız mantar gibi ortaya benide gaza getirdiniz...bakalım bu ay gün aşırılarım tutmazsa önümüzdeki ay sahalara dönerim bende![]()
Canim kesen yayvan omurgasinin alti bos erkek bebis geliyorrrrrr
defnem internette buldugun yaziyi daha önce burdaki eskiler elestirmisti icinde yanlis olan cok sey varmis öyle diyolardi.
canim sperm ph genelde yüksek oluyo.düsükse zaten problem var demektir.internette sperm degerlerine bak
Canim kesen yayvan omurgasinin alti bos erkek bebis geliyorrrrrr
Sultis senin bebegin erkek canim simdiden basla neler yaptigini nasil buldun erkegi kizzz
canim kese ve omurgaya görede mi cinsiyet bakiliyo bak yeni ögrendim sayilir bunu.insallah bakalim hayirlisi.
evet evet, şah'ın bebiş, erkek. tee fotoyu ilk koyduğunda söylemiştim.
çıkıntı yukarı bakıyor.
Evet canım sen kızlarının eski ultrason resimlerine baksana kızlar rahim yatağını tamamen dolduruyor ve omurgası düz değildir ama erkekler tam doldurmuyor ve omurgası düzdür. Senin oğlunda öyle ve inşallah Rabbimin izniyle öyledir
Evet canım sen kızlarının eski ultrason resimlerine baksana kızlar rahim yatağını tamamen dolduruyor ve omurgası düz değildir ama erkekler tam doldurmuyor ve omurgası düzdür. Senin oğlunda öyle ve inşallah Rabbimin izniyle öyledir