- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.701
canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.
benim kontrol haftaya.cinsiyet bellidirde biz bilmiyoruz iste.
işte ben de hemen hemen bunları yapıyorum ve yaptırıyorum.
diyetimden ve yedik içtiklerimizden eminim. sıkıntı yoktur.
ama zamanlamayı tutturamıyorum ben. ona kafam bozuluyor çok
hayırlısı olsun, sağlıkla gelsin minik sıpa :)
canim zaten bende en cok zamanlamaya inaniyorum.
sagol canim.Allah olmayanlarada ,isteyenlerede versin insallah.
kizlar ben cikiyorum görüsürüz sonra.yalel deneme yaparsan bugün hayirlisi olsun senin icin.
Şimdi defnem ben şimdi adetli sayılıyorum düştükten dolayı ve bitti bitecek Dr bana şubatın sonunda yine adet olacaksın ozaman gel başlarız dedi. Ben şimdi fitile başlayayım bu ay boyunca da hep kondom ile korunma yapayım sonra şubatta başlayayım olurmu?
uludğ sodanın ph değeri, kızılayın ph değerinden daha düşükmüş.. ben bunu biliyorum.
kızılay soda tüketmekte fayda görüyorum defnem
gurbetçim, nerelerdesin? nasılsın? geçmiş olsun, ne ameliyatı?
16 ocak sat'lılardan biri benim, diğeri apranax.
3 kişi, 16 ocak itibari ile, saldık :)
ben bunu dakika makika bilemiyorum ama...
yaşadığım, bizzat farkettiğim... şudur... kızıma hamile kaldığım zaman,
öğlen 13:00 gibi uzayan akıntım oldu. gece 23:00 gibi ilişki oldu. ertesi gün, 11:00 gibi.... yumurta ile sperm birleşti. eminim, net eminim. hissettim.
saatlere bakınca.... çatlamadan 10 saat sonra ilişki, ilişkiden 12 saat sonra döllenme oldu bende.
ve 3 gün sonra da rahmime düştüğünden eminim. hissettim. tak diye düştü.
ama o zaman çok acemiydim, bu işlerle ilgili hiçbir fikrim yoktu, hissettiklerimi teeeee şimdilerde ancak yorumlayabiliyorum.
hakkaten ya kizlar hergün iliskiye nasil dayaniyorsunuz zira günasiri bile kulagima zor geliyo.
valla testleri ben de anlamıyorum gijnij..
apranaxtan öğrendim 3-4 ay evvel bişiler.
bi süre su içmeyeceksin, gün sonuna yakın yapılan testler daha iyidir.. falan falan. ondan dedim işte, doğru yapabildiysem diye...
dün akşam da kasıklarım ağrıdı. hep soldan mı yumurtluyorum ben acaba? geçen ay soldaydı, doktor söylemişti. bu ay baktırmasdım, ama yine soldan hissettim.
kasığım sancıdı akşam. dedim, bi aktivite var içerde, hayırlısı bakalım.....
bugün nasipmiş, 1 saat evvel çatladı yumyum. eminim.
şimdi kafam bulandı. O+12 ile kız bebek tutuyormuş diyordu burda birileri... ki, benim kızım da O+12 eseridir.
ben napıyım bu gece? ilişki olsun mu? boş nmu geçeyim? bilemedim.
Cahillik çok zor valla. Benim tedavi gören arkadaş Dr ona yum çatlamış salı günü gitmiştik cumaya kadar gün aşırı yapın demişti oda benim gibi gün aşırı hergece diye anlamıştı iki gece üst üste yapmıştı sonra rahatsız oldu yapmadı cumaya kadar yapamam dedi. Hamile kaldı ve oğlu oldu. Şimdi buna ne yorum yaparsınız?
diyorsun....
O+12 oluyor şah'çım be... iyi bi düşün bakıyım bi zahmet.. hadi bacım.
emin olmam lazım.
kız 4 gün perhiz iyi de... hangi 4 gün olacağını nasıl bilicez? illaki doktor kontrolüyle görmek lazım yumyumu...
evde kendi kendimize nasıl bilicez, yumyum öncesi 4 günü.
ben geçen ay, 12. günümde yumurtladım. normalde 18 ocakta regl olmalıydım, 16 ocakta regl oldum.
yumyumu gördüm, 23 mm idi, bu akşam çatlar dedi doktor, ben de takip ettim. çatladı, hissettim, akıntıyı gördüm. ilişki oldu. sonuç hüsran.
bundan ötürü, tam tekmil her şey zamanında olmuşken, hamiş kalamayınca panikledim.. gittim rahim filmi çektirdim. sıkıntı yokmuş şükür.
yani o son 4 günü nasıl bilicez, bunu keşfedemiyorum ben. bilen biri bana yardım etsin :)
Çok haklısın canım en azından gelip sadece ne denediklerini ve nasıl yaptıklarını anlatsalar oda yeter. Eskiyi okuyoruz ama devamı yok işte. Ne yapalım biz şimdi? Ama şuda bir gerçek tüm denenen yöntemleri yapmak çok zor. Düşünerek insan kendine uygun olanı ve mantıklı olanı bularak devam etmeli. Mesela benim dr diet ilaç ph hiçbirine inanmıyor. Sadece tam yumurta doğru zamanı ve kadının orgazm olması ve salgıladığı sıvı ile y lerin geçiş kolaylığı başka herşey boş diyor.
canim ben internette cok sey okudum ve defterime not ettim bebek fikri kesinlesince uygulamaya basladim.yesil cay,e vit,omega3,cinko,incir,kuru kayisi,domates ve domates suyu,et,patates,muz,elma suyu,karbonatli su,limonlu su bunlari kendim günlük uyguladim hatta unutmayim diye defterime günlük aldiklarimi yazdim.peynir süt ve ürünlerinden uzak durdum tatli da tüketmedim.esime verdiklerimi az önce yazmistim.
benim kontrol haftaya.cinsiyet bellidirde biz bilmiyoruz iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?