- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.581
Kafam çok karışık ve ben sanırım kendimi tam ifade edemiyorum. Eskiden 3 yıl eltimle aynı evde oturduk çok çektirdi kaynanam görümcem vs okadar çok boğdularki beni değilki erkek çocuktan dolayı herşey onlar için bir bahaneydi. Arkamda sahip çıkanım olmadığı için egosunu tatmin etmek isteyen bana yüklendi birgün geldi eşime dedim bana yapılanları görüyorsun duyuyorsun sesin çıkmıyor senden bana Eş olmaz herkes kendi yoluna Amcamı aradım durumu anlattım Amcam geldi eşim ona bana yalvardı ha yinede eşimi çok seviyordum boşanmak içimden gelmiyordu çünkü çok hassas hep arada kalıyordu. Neyse yalvardı bana Amcama ben onsuz yapaman vs gönlümü aldı amcamda zaten canına minnet kimseye duyurmadan hallettik. Taki geçen kış kaynanam eğer bebek doğurmazsan oğlumu evlendirme niyetim var haberin olsun hatta kayınbabam biz kızı nişanladık bile dedi. Ben bunu eşime dedim yok sırf sen çocuk doğur diye söylüyorlar diyor. Madem öyle dedim kıbrıs meselesi açıldı eşim gerçekten oda işin bu kadar ciddi olduğunu bilmese kalkıpta benimle iki defa gelirmiydi biz 60 milyar iki sefer için harcadık. Para kazanmak kolay değil herhalde. Neyse o yaşadıklarımız tutmaması o bekleme vs çok yıprattı beni. Kış geldi kaynanam yine gelince bebek meselesi kuma meselesi açınca dedim normal yoldan deneyelim ha boşanma aklımda yok ben sadece eğer erkek bebek olmasa ve eşimi evlendirirlerse ozaman bırakıp giderim her ne kadar saf olsam salakta olsam kuma çekecek kadarda değil. O yüzden istiyorum elimden geleni yapayım bakalım durum neyi gösterecek. Bu arada yalel benim iki değil 3 kızım var
seni anlıyorum gijnij
gayet iyi anlıyorum.
allah yardım etsin güzelim.
Kızlar salladım herşeyi. Şimdi bişe dicem benim arkadaş hamile kalmıyordu iki oğlundada Dr tedavi gördü Dr adetten önce ona mantar için hap ve glofor vermişti mantar için fitil vermedi hap verdi. Sizce bizde denesekmi? hani y ler için rahmin çok temiz olması gerekiyorya
Ararım sorarım bakalım ne dicek. O pek fitil ilaç vs inanmıyor. O sadece yumurta takibi doğru zaman ve kadın orgazm olmasına inanıyor.Evet canım bunu ben diğer başlıkta görüp buraya yazmıştım. Mantar fitilinin adını bile yazmıştım canım. Arkadaşının söylediği doğru. Sen bir doktoruna sorar mısın benim söylediğim mantar fitilini mi kullanalım yoksa senin arkadaşının kullandığı hap ve gloforu mu???
Kızlar zaten şuan sadece dualarımıza güveniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Evet kızlar şimdi deneme yapacaklar kimler neler araştırdınız neler buldunuz.bu arada ürolojiden randevu aldım eşimi götürücem bir baksın adama bu arada sperm testini filan kim yapıyor hangi bölüm? Oda çok streste belki azalma olmuştur
Ararım sorarım bakalım ne dicek. O pek fitil ilaç vs inanmıyor. O sadece yumurta takibi doğru zaman ve kadın orgazm olmasına inanıyor.
Kızlar salladım herşeyi. Şimdi bişe dicem benim arkadaş hamile kalmıyordu iki oğlundada Dr tedavi gördü Dr adetten önce ona mantar için hap ve glofor vermişti mantar için fitil vermedi hap verdi. Sizce bizde denesekmi? hani y ler için rahmin çok temiz olması gerekiyorya
Kızlar zaten şuan sadece dualarımıza güveniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Evet kızlar şimdi deneme yapacaklar kimler neler araştırdınız neler buldunuz.bu arada ürolojiden randevu aldım eşimi götürücem bir baksın adama bu arada sperm testini filan kim yapıyor hangi bölüm? Oda çok streste belki azalma olmuştur
ne olsun gurbetim yaa,hastalıklar peşimi bırakmıyo,babam hastanede,küçük kızın ayağı çatlamış okulda ip atlarken alçıda...elhamdülillah diyelim ne olsun
sen nasılsın? 5 şubatta kesin mi ameliyat
kafam çok karışık ve ben sanırım kendimi tam ifade edemiyorum. Eskiden 3 yıl eltimle aynı evde oturduk çok çektirdi kaynanam görümcem vs okadar çok boğdularki beni değilki erkek çocuktan dolayı herşey onlar için bir bahaneydi. Arkamda sahip çıkanım olmadığı için egosunu tatmin etmek isteyen bana yüklendi birgün geldi eşime dedim bana yapılanları görüyorsun duyuyorsun sesin çıkmıyor senden bana eş olmaz herkes kendi yoluna amcamı aradım durumu anlattım amcam geldi eşim ona bana yalvardı ha yinede eşimi çok seviyordum boşanmak içimden gelmiyordu çünkü çok hassas hep arada kalıyordu. Neyse yalvardı bana amcama ben onsuz yapaman vs gönlümü aldı amcamda zaten canına minnet kimseye duyurmadan hallettik. Taki geçen kış kaynanam eğer bebek doğurmazsan oğlumu evlendirme niyetim var haberin olsun hatta kayınbabam biz kızı nişanladık bile dedi. Ben bunu eşime dedim yok sırf sen çocuk doğur diye söylüyorlar diyor. Madem öyle dedim kıbrıs meselesi açıldı eşim gerçekten oda işin bu kadar ciddi olduğunu bilmese kalkıpta benimle iki defa gelirmiydi biz 60 milyar iki sefer için harcadık. Para kazanmak kolay değil herhalde. Neyse o yaşadıklarımız tutmaması o bekleme vs çok yıprattı beni. Kış geldi kaynanam yine gelince bebek meselesi kuma meselesi açınca dedim normal yoldan deneyelim ha boşanma aklımda yok ben sadece eğer erkek bebek olmasa ve eşimi evlendirirlerse ozaman bırakıp giderim her ne kadar saf olsam salakta olsam kuma çekecek kadarda değil. O yüzden istiyorum elimden geleni yapayım bakalım durum neyi gösterecek. Bu arada yalel benim iki değil 3 kızım var
tek denemeyle hamiş kalmak zor ama inşallah kalımışsındır canım allah gönlüne göre versin
tek denemeyle hamiş kalmak zor ama inşallah kalımışsındır canım allah gönlüne göre versin
Amiiin hepimizin, tek isteğim bu sağlıklı ogluslarimizin olmasıİnşallah RABBİM gönlündekini nasip etsin
senin yazıları okudukça sinirden deli olasım geliyor ya ne demek kuma allahım sabır versin mevlam çok istediğin oğlanı sana nasip etsin yakında doğum yapacak arkadaşlar varsa bu arkadaşa sancı çekerken dua etsin oan yapılan dualar hiç geri dönmüyor ben 27 gün oldu doğum yapalı doğumda neye dua ettiysem şuana kadar hepsi oldu kabul eden mevlam tabi takdir allahtan
Evet ben bunu biliyordum ablam oğluna hamile kaldığı ay fitil kullanmıştı
sulatnım hanı bır korku fılmı vardı son durak diye bizim yöntemde ona döndü desene çok güldürdün beni canım ya inş erkektir yavrun korku filminin kahramanı sen olursun bacımcanim buralardayim evdeyim.bende seni cok özledim.gecmis olsun kizin,baban,esin nasil oldu?aksilikler gelince hep üstüste geliyo ya.buarada iyice bosvermissin sen ne bu halin yöntemleri hep cöpe atmissin.gerci benim de inancim kalmadi herkesin kizi oluyo baksana kubra,pozitifimm,guluzar,maral,eskilerden orkide vs,simdi belki sirada ben varim.
kızım bi koltukta eşim bi koltukta yatıyolar,olan büyük kızımla bana oldubiri suuu diyo öbürü acıktım büyük kızım da diyo anne onlar iyileşince biz hasta numarasın yapalım onlar bize baksın...babamda çıktı çok şükür daha iyi ama yükselen değerin sebebini bulamadılar...dr gözetiminde ama...babacığım 76 yaşında Allah sağlık sıhhat versin ömrü uzun olsun ama yaşının adamı değil,55-60 yaşında gibi o yüzden hastalık konduramıyorum ona....
sorma bacım hem de ne saldım ama nasıl mutluyum sana anlatamam,hiç tasam derdim kalmadı...kız da olsa erkekte olsa bebek istiyorum Allahım aratmasın artık,yaşım geçmeden bebeğim olsun artık
yöntem tutmayan o kadar çok kişiyle tanıştım ki son haftalarda...nasib işi bacım yeminle yöntem hikaye...alnımıza ne yazıldıysa o...
eşimden yana sıkıntım yok çok şükür illa erkek olsun demiyo,bebeğimiz olsun mıncıklayalım diyo...ama erkek olsa havaya uçar biliyorum...ne diyeyim kardeşim yaa gönül çok istiyo ama bakalım kısmette var mı?
sen en azından hamilesin artık,sizde ailemiz büyüsün diye niyetlendiniz bebeğe,aynı durumdayız biliyorum,erkek dese dr eşin havalara uçacak...Allahım inşallah erkektir...nerdeyse 1 senedir yazıyorum şuraya hiç istenen cinsiyet tutmadı heeeinşallah seninle kırılır bu şanssızlık,gelip OĞLUM oluyo diye yıkarsın topiği inşallaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?