Süper Anneler - 2011

Canım seni anlamaz mıyız ben anladım seni eşini seviyorsun tek sıkıntı cadı kaynanan. Senin elinde olmayan durumlardan dolayı sana yüklenmesin vallahi iyi ölümlerden ölmez. Kaç yaşında kadın kendi işine gücüne sağlığına baksın namazını kılsın. Senin elinde olan bir şey mi haşa biz yaratıyor olsak kendi ağzınla diyorsun ikiz oğlum olsun istiyorum. Ben eminim senin son kızın görümcenle beraber otururken olmuştur. Stresli olursan kızın olur tabi. Bırak kayınvalideni allaha havale et. Stres yapma sen namazını kıl duanı et inşallah senin oğlun olacak canım bende sana hep dua ediyorum.

seni anlıyorum gijnij
gayet iyi anlıyorum.

allah yardım etsin güzelim.

yalel gel kız bir olup gijnijin kaynanasının saçını başını yolalım ay nasıl sinir oldum kadına. Geçenlerde karşı komşum var demiştim kayınvalidesi vanlı gelin muşlu senin kayınvaliden gibi doğulu ve erkek çocuk takıntısı var. Kızı vardı şimdi yine hamile oğlu olacakmış. Ay kaynanasının sesi soluğu kesildi. Nasıl morali bozuk nasıl kuzu gibi olmuş artık laf söyleyemiyor ya kadına yüklenemiyor ya nasıl sinir oluyor oh olsun. Kadının kızı var oğlu yok diye neler yaptı kayınvalidesi ona o kadar çok dua ettim ki şimdi oğluşu yolda allah hepimize nasip etsin.

Evet canım bunu ben diğer başlıkta görüp buraya yazmıştım. Mantar fitilinin adını bile yazmıştım canım. Arkadaşının söylediği doğru. Sen bir doktoruna sorar mısın benim söylediğim mantar fitilini mi kullanalım yoksa senin arkadaşının kullandığı hap ve gloforu mu???

Kızlar zaten şuan sadece dualarımıza güveniyorum. Hepinize çok teşekkür ederim beni anladığınız için. Evet kızlar şimdi deneme yapacaklar kimler neler araştırdınız neler buldunuz.bu arada ürolojiden randevu aldım eşimi götürücem bir baksın adama bu arada sperm testini filan kim yapıyor hangi bölüm? Oda çok streste belki azalma olmuştur

Ararım sorarım bakalım ne dicek. O pek fitil ilaç vs inanmıyor. O sadece yumurta takibi doğru zaman ve kadın orgazm olmasına inanıyor.

Deneme yapacak benim ama nisan ayında canım. Benim yeni keşfim uludağın cam şişedeki mineralli suyu. Süt ürünlerinden uzak durmaya başladım. Birde sen bana arkadaşının kullandığı ilaçların ismini verirsen not defterime ekleyeceğim. ben hastane işlerini bilmem ama incir ve kuru kayısı sperm sayısını arttıyor canım.

slm cnm gecmişi okuyup okuyup çıkıyorum valla anca yazıyorum....bende fitil işini duymuştum denemek ıstıyorum bide ben subatta düşünüyorum ama kesın bışey yok daha....

Ben arkadaşa sorayım fitilin ismini bu arada benim arkadaşta çok ileri derede değil ama vajinismüs var belkide ondan Dr ona fitil yerine hap verdi. Ama şu glofor ben kullanıcam o şeker ilacı ama rahmindeki yağları yakıyor o yüzden sanırım faydası var. Ben bir yerde daha okudum kullanıp oğlu olmuş ama sırf onun içinmi kullanmış bilmiyorum

gecmis olsun cnm hersey bizim icin buna da sukur
bnm evt kesin 5 suabt amaliyat
ondan once cumaya istabula gelicem insALLAH SALI DONCEM CARSAMBA AMALYIAT

senin yazıları okudukça sinirden deli olasım geliyor ya ne demek kuma allahım sabır versin mevlam çok istediğin oğlanı sana nasip etsin yakında doğum yapacak arkadaşlar varsa bu arkadaşa sancı çekerken dua etsin oan yapılan dualar hiç geri dönmüyor ben 27 gün oldu doğum yapalı doğumda neye dua ettiysem şuana kadar hepsi oldu kabul eden mevlam tabi takdir allahtan

tek denemeyle hamiş kalmak zor ama inşallah kalımışsındır canım allah gönlüne göre versin

Canım benim bu ay ilk denemem kızımada ilk ayda kalmıştım hamile Allahtan hayırlısını diliyorum olmazsa şubatta denerim gec olsun güç olmasın Allah hepimize sağlıklı hayırlı tosunlar versin inşallah

Evet ben bunu biliyordum ablam oğluna hamile kaldığı ay fitil kullanmıştı

Allah razı olsun canım. Bende doğum yapanlara dua ettiriyorum bize edendende etmeyendende Allah razı olsun.

bu 16 ocakta adet gören 2 arkadaş daha var benden başka bize bişi mi oldu ne bende saldım çayıra mevlam kayıra olayındayım ne diyet nede ovulasyon günaşırı gidiyoz bakalım
Bugün doktora gittim smear testi yaptı yumurtalar çatlamamış ama 2 gün önce ovulasyon testlerim silik çıktı bugün hiç bişi yok aklım karıştı yeter kardeşim uğraşamicem testle mestle

sulatnım hanı bır korku fılmı vardı son durak diye bizim yöntemde ona döndü desene çok güldürdün beni canım ya inş erkektir yavrun korku filminin kahramanı sen olursun bacım

monthun kızı oluyor onda tuttu kız işte 1 yılda 1 nazar boncuğumuz var .sultanımda ikinci olur inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…