Süper Anneler - 2011

Canım ya Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda hastaların hepsi şifa bulsun. Benimde Annemi hastaneye yatırdılar böbreğini biopsi yapacaklarmış. Benim durumumda malum çok kötüyüm dünden beri. Hepsi gelir geçer inşallah. Birde birşey soracam Dr bana yumurta çoğaltmada hap vermemişti iğne kullandım ben iki ayrı iğne birinin adı gonal senin kullandığın dahamı farklı acaba. Ya çözemedim durumu

canım çok sağol,seninde anneciğine Allah acil şifalar versin :43:
aa benimki iğne değil,bildiğin hap klomen...bana dr en son gittiğimde madem hamileliği hızlandırmak istiyosun o zaman klomen başlayalım demişti,eğer gitseydim verecekti ama iğne de verirdi,çatlatma iğnesi,şimdi kendi kendime içtiğim için iğne yok onun yerine havuç suyu içicem...

iğne benim bildiğim yumurtanın klomene cevap vermediği durumlarda kullanılıyo,daha etkili yani...neden sana iğne vermiş ki dr...öncesinde klomen tedavisi gördünmü,bi de senin bu dr erkek istediğini bile bile mi veriyo

Canım ben tüp bebek için kıbrısa gitmiştimya ozaman yumurta çoğalsın ve kaliteli olsun diye iğne kullanmıştım. Ama şimdiki gittiğim Dr erkek bebek istediğimi biliyor. Hem ikiz istediğim için hemde hani düşük oldu birde kilom fazla olduğu için doğal yoldan kaliteli değildir yada çatlamıyordur diye ilaç kullanalım demişti. Yüzden aklım karıştı. Tüp bebekte farklı normal yoldan hamile kalmayı sağlamak için ayrı ilaçmı kullanılıyor?

Canım ben tüp bebek için kıbrısa gitmiştimya ozaman yumurta çoğalsın ve kaliteli olsun diye iğne kullanmıştım. Ama şimdiki gittiğim Dr erkek bebek istediğimi biliyor. Hem ikiz istediğim için hemde hani düşük oldu birde kilom fazla olduğu için doğal yoldan kaliteli değildir yada çatlamıyordur diye ilaç kullanalım demişti. Yüzden aklım karıştı. Tüp bebekte farklı normal yoldan hamile kalmayı sağlamak için ayrı ilaçmı kullanılıyor?

tüp bebek olayını hiç bilmiyorum canım yaa,ama tüp için ne kadar çok yum olursa o kadar iyi diye biliyorum,burda kızlar 15-20 yumurtadan bahsediyorlardı...klomenle anca 3-4 oluyo en fazla...onun için iğne veriyolardır tüp bebekte...sen sor klomeni dr una ama...bence yumurtanın kalitesini arttırıyor klomen...benim yumurtama dr hep kalitesi dedi durdu,kadına kızmıştım ama demekki haklıymış...bi de benim öyle 23 mm lere falan gelmeden çatlıyodu 19 da falan...belki şimdi hapla diyorum 23 leri bulur inş...
hamile kalsakta kurtulsak hayırlısıyla,oğluşlarımızı kucağımza alsak...
ama ben birazdan benim kocişi öldürücem,hiç olmayacak bebek....adama eskiden bekle dedim diye kavga ederdik,şimdi diyorum akşam erken gel deneme var,aaa çok yorgunum yarın olsun diyo...vala gıcık yaaa,bi tarafım diyo beklet yuma kadarda görsün gününü

slm kızlar nasıl gidiyor.kızlar eskiler neden gelmiyorlar buraya anlamış degilim.eylüle orkidem teravet gıymatlım yarenahsen yavuz daha hatırlıyamadıklarım.gurbetim yada dortim siz haber alıyormusunuz kızlardan.az önce geçmişe gittim ne güzel dostluklar kurmuşlar acaba facedenmi yazışıyorlar.ama olsun arada birde olsa buraya gelip iki satır yazsınlar nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrr

Yıkılmadım ayaktayım. Cuma günü Dr gitcem bakalım kese düşmüşmü düşmemişmi diye. Seninde sorunun olmamasına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda eşinde gider test için. Bazen düşünüyorumda biz onlar için okadar uğraşıyoruz hala naz yapıyorlar. Dört bir yandan araştırmaya girdim bakalım artık tekrar yeniden ne zaman adet olurum yumurtam oluşur bilemiyorum ve anlıyoruzki nasipten ötesi yok

aynen gijnij, dediğin gibi... nasipten ötesi yok.
sabır sabır... deneme sınama dünyası bu, sınavlarımız oluyor hayatta bazı şeylerle.. başarıyla, isyansız geçirebilene ne mutlu.

Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşım.

kızlar bu arada gün aşırı ilişkiye devam biz :17:
klomenle erkek olanlarda bişey keşfettim,dr diyomuşki,klomen kullanımı bittikten sonra 4 gün perhiz yapın ki yumurtalıklar dinlensin,ee bu da bizim yönteme uyuyor,belki bu şekilde erkek çoğunlukta olabilir...
kızlar yazmıyorum diye kızmayın bana valla anlatsam hayatım roman :37:
babam hastanede 10 gündür,iltihabik bi durumu var ateşi yükseliyo,sedim değeri yüksekmiş ve nedenini bulamıyolar,küçük kızım okulda ip atlarken ayağını burkmuş alçıya aldılar bileği çatlamış.....eşimin durumu malum,artık arayanlar direk beni soruyo napıyosun nasıl dayanıyosun diye,ne diyeyim Allah beterinden korusun...şimdilik benden haberler bunlar kızlar :31:

apranaxx, arkadaşım özledim seni ben ya..
çok geçmişler olsun. bi geldi mi hepsi üst üste gelir zaten.
bi de.. :) bi sakin dönem oluyorsa hayatımda, şöyle bi 1 ay falan bi sükunet oluyorsa.. her şey yolunda gidiyorsa.. korkuyorum ben artık. valla korkuyorum. Allahım, ne vereceksen ver, hepsini üst üste verme.. şu düzgünlük kalıcı değil biliyorum, çok alıştırma beni rahata :)
Şu son 5-6 senem karmançorman..
Allah yardımcın olsun güzelcim, kolaylıklar dilerim.

canım çok sağol,seninde anneciğine Allah acil şifalar versin :43:
aa benimki iğne değil,bildiğin hap klomen...bana dr en son gittiğimde madem hamileliği hızlandırmak istiyosun o zaman klomen başlayalım demişti,eğer gitseydim verecekti ama iğne de verirdi,çatlatma iğnesi,şimdi kendi kendime içtiğim için iğne yok onun yerine havuç suyu içicem...

iğne benim bildiğim yumurtanın klomene cevap vermediği durumlarda kullanılıyo,daha etkili yani...neden sana iğne vermiş ki dr...öncesinde klomen tedavisi gördünmü,bi de senin bu dr erkek istediğini bile bile mi veriyo

sen klomeni kafana göre mi kullanıyorsun?
herkeste kullanım durumu farklı mı acaba?
eczaneden alsak, talimatına göre kullansak, ne olur acaba? yani, illaki doktor mu vermeli bu ilacı?
ben bu ay kalamazsam yine, bi yan çarelere bakıcam apranax.. 7. ayımdayım, tutmazsa bu ay, bu konuya giricem ben de sanırım.
doktorumuz 1 sene bekleyeceğiz diyor, rahim filmini zorla çektirdim, izin vermedi, kafama göre gittim radyolojide çektirdim.
sanırım kafama göre ilaç kullanmaya da başlayacaım gibi... klomen bilgisi versene bana apranax :)

dün, benim kızımın doğum günüydü.. 4 bitti, 5e girdik.

bugün okulda, arkadaşlarıyla bi parti yaptık..
pasta, elbiseler, herkese hediyeler, kendim hazırlandım.. falan filan derken........... yorgunum bugün.

herkese iyi geceler... yarın görüşürüz kızlar nasipse.
öpüyorum hepinizi.

dün, benim kızımın doğum günüydü.. 4 bitti, 5e girdik.

bugün okulda, arkadaşlarıyla bi parti yaptık..
pasta, elbiseler, herkese hediyeler, kendim hazırlandım.. falan filan derken........... yorgunum bugün.

herkese iyi geceler... yarın görüşürüz kızlar nasipse.
öpüyorum hepinizi.

Hayırlı mutlu uzun ömürler diliyorum kızına. Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

Benim iğne ile bile anca 4 yumurtam olmuştu. Valla yarın gidip herşeyi soracam ya tamamen hallediyecez yada tamamen bırakıcam. En sevmediğim şey sonunu sonuçlarını bilmediğim şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başkası'nın mesajına başka yorum yazmışım kızlar kusura bakmayın telden anca bu kadar oluyor :)

canım yaa hiç anlamıyorlar bizi biz boyna doğuralım tutturana kadar yada aman boşver cinsiyeti sen gel şöyle...sonra aaaa kızmı olsun ...tamam benim bir çocuğum var kız bana bunlar pek denmedi ama çevremdeki kızı çok olanlar bunlarla çok karşılaşıyor malesf annemin beş kızı var bir araya gelince ne şenlik oluyor ama dip dibe oturuyoruz hepimiz ama yine hergün telefonla konuşuyoruz eşlerimiz ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak şey diyorlar...... OVULASYON TESTİ KULLANDIM ve yumurtlama başladı ...Ben bu gece deneyeceğim erkek çocuk için önce namazımı sonra duşumu (karbonatlı)sert bir kahve soğuk bir ortam zaten 8 gündür ilişki olmadı artımı bilmiyorum derin ilişki yataktan kalkmayacağım yarım saat kadar iki gece deneyeceğim bunları ALLAHIM DAN HAYIRLISI BAKALIM

hayırlısı olsun tatlım ...herşey planladığın gibi oldumu?orgazm meseleside çok önemliymiş ,onuda uyguladınmı?şimdi heyecanlı bir bekleyiş ,hadi paşamız gelsin bakalım....gijnijin dr nun dediği gibi 6 saat sonrada tekrar denedinmi...

hayırlısı olsun tatlım ...herşey planladığın gibi oldumu?orgazm meseleside çok önemliymiş ,onuda uyguladınmı?şimdi heyecanlı bir bekleyiş ,hadi paşamız gelsin bakalım....gijnijin dr nun dediği gibi 6 saat sonrada tekrar denedinmi...
benim işler karışık biraz canım yaa emin olamıyorum kahve ve duş olayını yaptık yarım saat önce derin ilişki ile bira bekledik sonra ayaklarımı kaldırıp yattım 15 dk.kadar tek ilişki oldu canım ya benim kızım var erken uyanır da sabah olmadı bugünde okadar kuruydumki ben istemedim

benim işler karışık biraz canım yaa emin olamıyorum kahve ve duş olayını yaptık yarım saat önce derin ilişki ile bira bekledik sonra ayaklarımı kaldırıp yattım 15 dk.kadar tek ilişki oldu canım ya benim kızım var erken uyanır da sabah olmadı bugünde okadar kuruydumki ben istemedim

Ovu.testi yaptım pozitif çıktıktan sonra şu değerli sıvı gelmedi hiç anlamadım yaaa hep krem gibi neden acaba onu araştırıyordum bende

umarim hepiniz iyisinizdir ben de iyiyim bekliyorum yaramazlik yok ehpiniz Allaaha emanetsniz hepinizi opt

aynen gijnij, dediğin gibi... nasipten ötesi yok.
sabır sabır... deneme sınama dünyası bu, sınavlarımız oluyor hayatta bazı şeylerle.. başarıyla, isyansız geçirebilene ne mutlu.

Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşım.

apranaxx, arkadaşım özledim seni ben ya..
çok geçmişler olsun. bi geldi mi hepsi üst üste gelir zaten.
bi de.. :) bi sakin dönem oluyorsa hayatımda, şöyle bi 1 ay falan bi sükunet oluyorsa.. her şey yolunda gidiyorsa.. korkuyorum ben artık. valla korkuyorum. Allahım, ne vereceksen ver, hepsini üst üste verme.. şu düzgünlük kalıcı değil biliyorum, çok alıştırma beni rahata :)
Şu son 5-6 senem karmançorman..
Allah yardımcın olsun güzelcim, kolaylıklar dilerim.

sen klomeni kafana göre mi kullanıyorsun?
herkeste kullanım durumu farklı mı acaba?
eczaneden alsak, talimatına göre kullansak, ne olur acaba? yani, illaki doktor mu vermeli bu ilacı?
ben bu ay kalamazsam yine, bi yan çarelere bakıcam apranax.. 7. ayımdayım, tutmazsa bu ay, bu konuya giricem ben de sanırım.
doktorumuz 1 sene bekleyeceğiz diyor, rahim filmini zorla çektirdim, izin vermedi, kafama göre gittim radyolojide çektirdim.
sanırım kafama göre ilaç kullanmaya da başlayacaım gibi... klomen bilgisi versene bana apranax :)

bende seni özledimmmmm :16:
klomeni dr bana 3-4 ay olmayınca teklif etti,önce eşimden sperm testi istedi,zar zor yalvararak yaptırdım :9: değerler yerlerdeydi...ürolog klomen ve proxeed verdi,biz bi de keçiboynuzu kürü ve çakşır kullandık...burda okudum ki klomen erkeklerde sayıyı önce düşürüyormuş,hemen kestik klomeni....eczaneye sordum reçete şart değilmiş...zaten 5-6 tl bişeydi....dolayısıyla bir kutu klomen vardı elimde...bi daha dra gitmedim ben...hem sıkıldım hem yoruldum hem de maddi olarak çok açıldık,geçmişi okuduysan çok aksilikler yaşadım,her ay 200 300 tl para boşa gitti...
şimdi demekki dedim bu kadın klomeni bana uygun gördü,o zaman içebilirim :27: zaten kullanım süresi sabit 5 gün...ama kimsi adetin 3.günü kimiside 5. günü başlamış...onuda şöyle düşündüm benim reglim 2-3 gün sürüyo son aylarda,5.gün benim için geç olur diye düşündüm ve 3. gün başladım,en küçük dozla başlamak gerkiyo diye sadece 1 tane içtim sabahları,aynı saatte içmeye özen gösterdim...dr a gitmek konusunda şurda sıkıntı var,kaç yumoşum var bilmiyorum,ve kiste dönüşür mü.. kiste dönüşünce regl gecikiyormuş ve sancı oluyormuş,ona da dr ların yapacağğı şey doğum kontrol hapı vermek ve 1 ay beklemek...bi de çatlatma iğnesi yok tabi,bunun içinde havuç suyu içicem,çatlamaya yardımcı olsun...zaten çat sorunum yok çok şükür...eğer kist olursa da soğan suyu içmeyi düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstericek...klomenle ikiz olma kız olma riski var tabi ama bunada kısmet olarak bakıyorum,klomen olsa olsa vesile olur bunlara...sonunda ne olacağı varsa o olur zaten...kiminin 5-6 yumurtası olmu dr çat iğnesi vermemiş hepsi döllenir diye ama hiç biri döllenmemiş...kızın birinin tek yumu olmuş burda demişler mümkün değil tutmaz,kız çok züzlmüş milletin 5-6 tutmuyo benimki hiç tutmaz diye tutmuş oğlu olmuş hemde hergün ilişkiyle :31: yani bunlar hep vesile canım Allah kalbimizi biliyo sonumuzu hayır etsin

cnm nasilsin bi gelisme varmi guzelim

ne olsun gurbetim yaa,hastalıklar peşimi bırakmıyo,babam hastanede,küçük kızın ayağı çatlamış okulda ip atlarken alçıda...elhamdülillah diyelim ne olsun :31:
sen nasılsın? 5 şubatta kesin mi ameliyat

Back