Yıkılmadım ayaktayım. Cuma günü Dr gitcem bakalım kese düşmüşmü düşmemişmi diye. Seninde sorunun olmamasına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda eşinde gider test için. Bazen düşünüyorumda biz onlar için okadar uğraşıyoruz hala naz yapıyorlar. Dört bir yandan araştırmaya girdim bakalım artık tekrar yeniden ne zaman adet olurum yumurtam oluşur bilemiyorum ve anlıyoruzki nasipten ötesi yok
aynen gijnij, dediğin gibi... nasipten ötesi yok.
sabır sabır... deneme sınama dünyası bu, sınavlarımız oluyor hayatta bazı şeylerle.. başarıyla, isyansız geçirebilene ne mutlu.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin arkadaşım.
kızlar bu arada gün aşırı ilişkiye devam biz
klomenle erkek olanlarda bişey keşfettim,dr diyomuşki,klomen kullanımı bittikten sonra 4 gün perhiz yapın ki yumurtalıklar dinlensin,ee bu da bizim yönteme uyuyor,belki bu şekilde erkek çoğunlukta olabilir...
kızlar yazmıyorum diye kızmayın bana valla anlatsam hayatım roman
babam hastanede 10 gündür,iltihabik bi durumu var ateşi yükseliyo,sedim değeri yüksekmiş ve nedenini bulamıyolar,küçük kızım okulda ip atlarken ayağını burkmuş alçıya aldılar bileği çatlamış.....eşimin durumu malum,artık arayanlar direk beni soruyo napıyosun nasıl dayanıyosun diye,ne diyeyim Allah beterinden korusun...şimdilik benden haberler bunlar kızlar
apranaxx, arkadaşım özledim seni ben ya..
çok geçmişler olsun. bi geldi mi hepsi üst üste gelir zaten.
bi de.. :) bi sakin dönem oluyorsa hayatımda, şöyle bi 1 ay falan bi sükunet oluyorsa.. her şey yolunda gidiyorsa.. korkuyorum ben artık. valla korkuyorum. Allahım, ne vereceksen ver, hepsini üst üste verme.. şu düzgünlük kalıcı değil biliyorum, çok alıştırma beni rahata :)
Şu son 5-6 senem karmançorman..
Allah yardımcın olsun güzelcim, kolaylıklar dilerim.
canım çok sağol,seninde anneciğine Allah acil şifalar versin
aa benimki iğne değil,bildiğin hap klomen...bana dr en son gittiğimde madem hamileliği hızlandırmak istiyosun o zaman klomen başlayalım demişti,eğer gitseydim verecekti ama iğne de verirdi,çatlatma iğnesi,şimdi kendi kendime içtiğim için iğne yok onun yerine havuç suyu içicem...
iğne benim bildiğim yumurtanın klomene cevap vermediği durumlarda kullanılıyo,daha etkili yani...neden sana iğne vermiş ki dr...öncesinde klomen tedavisi gördünmü,bi de senin bu dr erkek istediğini bile bile mi veriyo
sen klomeni kafana göre mi kullanıyorsun?
herkeste kullanım durumu farklı mı acaba?
eczaneden alsak, talimatına göre kullansak, ne olur acaba? yani, illaki doktor mu vermeli bu ilacı?
ben bu ay kalamazsam yine, bi yan çarelere bakıcam apranax.. 7. ayımdayım, tutmazsa bu ay, bu konuya giricem ben de sanırım.
doktorumuz 1 sene bekleyeceğiz diyor, rahim filmini zorla çektirdim, izin vermedi, kafama göre gittim radyolojide çektirdim.
sanırım kafama göre ilaç kullanmaya da başlayacaım gibi... klomen bilgisi versene bana apranax :)