Süper Anneler - 2011

Bu en son fotomuz... bi yanislik yoksa eger bebegim kiz..:emir_bebek: $CAM02192.jpg

Canım resim koy nubda biri var doğum hastanesinde çalışmış baya güzel yorum yapıyor eylülde görmüştür kesin. Sulta'nınkine erkek dedi. Sen koy buraya ben bi göstereyim bakalım ne dicek. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

kızlar şu sitedeki ovulasyon günlerinize bakar mısınız tutuyor mu?hemde kız erkek günlerinide gösteriyor işinize yarayabilir..
http://www.urbia.de/services/eisprung

bacim almanca bu yaaaaaaaaaa!! o 28 gunun altinda yazanlar ne acaba? sultan bi cevirsin bize.

Bu arada kızlar çok eskilerden orkidem ile tanıştım facede oda herşeyi yapmış bio vajinal duş gülen yüz ama yinede kızı olmuş. Bir dahakine hiçbirşey yapmıycam diyor. Böyle olunca insanda ümitlerini hepten kaybediyor[/QUOTE

orkideme detayli sorra misin? gulen yuzu gordukten sonra ne zaman iliski olmus? zamani yani saati onemli.

kızlar şu sitedeki ovulasyon günlerinize bakar mısınız tutuyor mu?hemde kız erkek günlerinide gösteriyor işinize yarayabilir..
http://www.urbia.de/services/eisprung

bacim almanca bu yaaaaaaaaaa!! o 28 gunun altinda yazanlar ne acaba? sultan bi cevirsin bize.

Bu arada kızlar çok eskilerden orkidem ile tanıştım facede oda herşeyi yapmış bio vajinal duş gülen yüz ama yinede kızı olmuş. Bir dahakine hiçbirşey yapmıycam diyor. Böyle olunca insanda ümitlerini hepten kaybediyor[/QUOTE

orkideme detayli sorar misin? gulen yuzu gordukten sonra ne zaman iliski olmus? zamani yani saati onemli.

bu ovulasyon takvimi bunun gibi cok var.en üstteki tarih son adet tarihi onun altinda 28 yazan yer ortalama adet döngüsü uzunlugu onun altindaki 28 yazan yer en kisa adet döngüsü onun altindaki -14 yazan yer beklenen adetten kac gün önce yumurtladigini soruyo.kelebeklerin kanatlarinin kapali oldugu yerler döllenme icin uygun günler kelebegin kanatlarinin acik oldugu gün yumurtlanin catlayacagi gün mavi nokta ovulasyon teste baslama kirmizi noktali günler adet günleri

bence de gitme o dr inan cok dha iyi dr lar var.bende senin gibi kızımın dr gittim düşükte parça yok dedi eve gönderdi.2 hafta sonra başka dr parça var dedi antibiyotik yazdı onun yüzünden 1 ayım heba oldu.hemen araştırmaya başla canım

ben kız bebek istiyorum ogluma adetten hemen sonra hamşile kaldım en azından y,ne erken yumurtlama varmı diye öğrenmek istedim ama kadın ilgilenmedi sizce hamile kalmadan önce tekrar dr gidip yumurtam ne zaman çatlamışmı bakabilirmiyim kızlar benm tahmini yumurtlamam 11-12 gün ama bügün 15 hün hala akıntım devam ediyotr şeffaf ve kalın bir akıntı uzun yapışkan değil hatta dün iç çamaşırımda baya yogun gördüm sizce yumurtlamadan sopnbrada devam edermi akıntı

nasılsınız.... keyıfler nasıl.... ben fazla gıremıyorum.. kac aydır bulantı kusma halsızlık derken ev almıs basını gıtmıs... ee fazla agırlasmadan yavas yavas toparlıyorum... annemle kayınvaldem ara ara gelıp bana yardım etmıslerdı ama sımdı yardımmı etmısler evın anasını mı aglatmıslar bellı degıl:9: butun duzen gıtmıs... arada gırıyorum ama kızların konuları fazla sarmıyo benı ama okuyorum genede... Allah hepınızın gonlune gore versın ınsallah... buarada eylulcum ben senın soyledıgın takvıme baktım.. ılıskıde oldugum gunler erkek gunlerıymıs.. zaten buna benzer bı takvım benım telde vardı ozamanlar (cok eskıdenmıs gıbı oldu galıba:27:) ordada 17 -18 ekım erkek gunlerı olarak gosterıyodu yanı tam yum gunumdu... bende tutmadı bu takvımler kusum... bu hafta kontrolum var... gecen haftaydı ama 16 haftalık olsun dedım gıtmedık...bızde bı yaramazlık yok... buarada ben dalgalanmaları pıtpıtları daha fazla hıssetmeye basladım:nazar::emir_bebek: ozellıkle bugun kahvaltıda :16: ıkıncı cocugum ama sankı ılk gıbı ınsan heyecanlanıyomus gozlerım doldu valla masada... neyse optum hepınızı kızlar... kendınıze ıyı bakın... Allah a emanet olun...:3:

guluzar iyi olmana sevindim.bizim evin de durumu pek farkli degil.gerci annem burda olsa herseye raziydim ama neyse.hem senin cinsiyetin kesin degil dur bakalim kontrolde doktor ne diyecek.

gijnij nasil oldun kese düstümü iyimisin?doktorunla görüsebildinmi?

Ben birşey anlamadım kanamamda durdu düştümü düşmedimi onuda anlamadım. Dr aradım dün cuma günü gel yüzyüze konuşalım senin için daha iyi olur kafandakileri çözeriz diye bende bekliyorum şuan

Bilmiyorumki geç olurmu olmazmı Dr zaten beta değerin sıfırlanınca hasta olacaksın demişti. Demekki daha düşmemiş. Birde cuma gidersem kese filan varsa anca görünür diye düşündüm. Birde büyük temizliğe girdim içim rahat etmedi kaç gündür yatıyordum. Ne diyelim herşeyde vardır bir hayır

8 gün cinsel perhiz çok fazla Dr 7 günden sonra sperm kalitesi hem düşüyor hemde geneli ölüyor demişti. Ah canım şimdi ne desem bilemedim. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bari yazımı okursan 6 saat sonra tekrar olsun tek deneme ile kalma

pek anlamadım kalamamak konusundamı diyorsun canım cinsiyet konusundamı geçen hafta salı gecesi olmuştu yaa bu gece ve yarın gece deneyecektim ilki korunmalı olsa erkek için perhiz dedi doktorlar biz biraz abarttık ama eşimin işleri yoğundu çok yorgun geliyordu işten ondan bu kadar ara verdik

pek anlamadım kalamamak konusundamı diyorsun canım cinsiyet konusundamı geçen hafta salı gecesi olmuştu yaa bu gece ve yarın gece deneyecektim ilki korunmalı olsa erkek için perhiz dedi doktorlar biz biraz abarttık ama eşimin işleri yoğundu çok yorgun geliyordu işten ondan bu kadar ara verdik

Canım valla bende hani tutma konusundamı yoksa cinsiyet konusundamı bilmiyorum. Ama Dr bana 4 günlük cinsel perhiz yeterli 7 günden sonrası sperm kalitesi düşüyor ve çoğu ölüyor demişti. Birde dr iki gün üst üste deneme önermedi 6-8 saat ara ile tekrar deneme yapın demişti. Birde şu var aklımda tüp bebek yapılan kişilerde 4 günden fazla cinsel perhiz kabul etmiyorlar.

Kız gülazer bebeğin erkekmiş. Bak doğru çıkarsa müjdemi isterim sendende sultandanda yoksa vay halinize. Ne zaman gideceksin Dr

kiz nerdesin sen bugün bende gülüzar ile seni soracaktim ikinizde yazmissiniz neyseki.sen ne yaptin durumlar ne?

esim sehir disina gidiyor yarin, mecbur subata kaldik. bir tutturamadik gitti yahu!! sankim atomu parcaliyoruz.

Kız gülazer bebeğin erkekmiş. Bak doğru çıkarsa müjdemi isterim sendende sultandanda yoksa vay halinize. Ne zaman gideceksin Dr

insallah ikisininki de erkek olacak.

ben kız bebek istiyorum ogluma adetten hemen sonra hamşile kaldım en azından y,ne erken yumurtlama varmı diye öğrenmek istedim ama kadın ilgilenmedi sizce hamile kalmadan önce tekrar dr gidip yumurtam ne zaman çatlamışmı bakabilirmiyim kızlar benm tahmini yumurtlamam 11-12 gün ama bügün 15 hün hala akıntım devam ediyotr şeffaf ve kalın bir akıntı uzun yapışkan değil hatta dün iç çamaşırımda baya yogun gördüm sizce yumurtlamadan sopnbrada devam edermi akıntı

bacim senin durumlar karisik, rel sonrasi hemen yumurtluyorum dedin. eee biz ovulasyonda 2-3 gun oncesi kiz diyoruz, sende o regle denk geliyor. yumurtlamadan sonra uzayan akinti degil, sulu akinti geliyor. ic camasirinin altina kacirmissin gibi islanacaksin, digerinde cektiinde uzayacak, oradan ayirt edebilirsin.

SIK SIk sey edinki spermler yorulsun.

Back