Kızlar, ben merakıma yenik düştüm, gittim rahim filmi çektirdim salı (dün) günü.
regl oldum bitti, 7. günümde gittim, yaptırdım. zormuş biraz ama, içim rahatladı. temiz çıktı, tüp müp hepsi iyiymiş.. bi sıkıntı yok.
eşim de sperm testi yaptıracak, ama bu ay değil. acele edemezmiş bu konuda.. bekliyoruz, keyfi gelimce gidip yaptıracak nasipse..
7. deneme ayımıza girdik, hadi hayırlısı bakalım. 8. günümdü bugün, pazartesi 13. günüm olacak... gidip bakıcam yumyum var mı diye.. doktora göstericem yani. ben beceremiyorum o ov. testlerini.. deneme-yanılmayla uğraşamıcam açıkçası.
dün ağrım vardı biraz, uzandım dinlendim. akşama kadar geçti ağrım. bugün iyiyim, gezmeklere gittim :) gelemedim koca gün.
bugün kızımın doğum günü. ama kutlayamadık, babamızın toplantısı vardı bu akşam.
yarın okulda parti yapıcaz kızıma, haftasonu da aile arasında bi kutlama düşünüyorum... amcalar halalar teyzeler dayılar.. toplaşırız anneanne-babaanne falan..
yoğunuz velhasıl.
Hanzade ph ölçer bizde netten sipariş verdikyoksa orada burda bulmak zor bakalım gideyim dDr ne dicek. Benim şubattada olurmu bilemem. Daha henüz düşük durumundayım şubata kadar adetim düzelirmi bilemem
canım benim, vallahi bu saatte, sırf seni merak ettiğimden geldim foruma.
nasılsın?
canım yaa hiç anlamıyorlar bizi biz boyna doğuralım tutturana kadar yada aman boşver cinsiyeti sen gel şöyle...sonra aaaa kızmı olsun ...tamam benim bir çocuğum var kız bana bunlar pek denmedi ama çevremdeki kızı çok olanlar bunlarla çok karşılaşıyor malesf annemin beş kızı var bir araya gelince ne şenlik oluyor ama dip dibe oturuyoruz hepimiz ama yine hergün telefonla konuşuyoruz eşlerimiz ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak şey diyorlar...... OVULASYON TESTİ KULLANDIM ve yumurtlama başladı ...Ben bu gece deneyeceğim erkek çocuk için önce namazımı sonra duşumu (karbonatlı)sert bir kahve soğuk bir ortam zaten 8 gündür ilişki olmadı artımı bilmiyorum derin ilişki yataktan kalkmayacağım yarım saat kadar iki gece deneyeceğim bunları ALLAHIM DAN HAYIRLISI BAKALIM
başarılar dileriz canım... bu gece halvet diyorsun..
hadi rastgele bakalım... :)
Bilmiyorumki geç olurmu olmazmı Dr zaten beta değerin sıfırlanınca hasta olacaksın demişti. Demekki daha düşmemiş. Birde cuma gidersem kese filan varsa anca görünür diye düşündüm. Birde büyük temizliğe girdim içim rahat etmedi kaç gündür yatıyordum. Ne diyelim herşeyde vardır bir hayır
offff... geçmiş olsun gijnij... çok üzüldüm arkadaşım.
üzülmek de yok, yılmak da yok, umutsuzluk hiç yok.. durmak yok, yola devam bacım...