Süper Anneler - 2011

Kız gülazer bebeğin erkekmiş. Bak doğru çıkarsa müjdemi isterim sendende sultandanda yoksa vay halinize. Ne zaman gideceksin Dr
Canim ilgilendin ugrastin tesekkur ederim... suan sadece insaallah diyebilirim... cunku dr kiz dedi... ben alistim kizima :49: ama erkek olsa fena olmaz :52: Allah herkezin gonlune gore versin hepinize insaallah... sultanin oglu olmasini cok istiyorum ama... bide arkadaslar bilirler apartmanimizda komsumla ayni anda hamis kaldik o benden bi hafta buyuk bebegi yani.. onun bebegi gostermemis once.. bu hafta ogrenmisler oglu olucakmis bitanede 11 yasinda kizi var... ama cok sevindim komsumu cok severim cunku kari koca cok iyilerdir... sanki o yum gunumu Hesapladi.. bence hayir... ama Rabbim nasip etti iste... dr cok yakin istedigim zaman gidebilirim ama c.tesi esimle gidicem oda gormek istiyo herseferinde... yoksa haftaici gidebilirim... hakkini helal et... benim dr emin gibi konustu oyuzden inaniyorum... ana kiz deyipte erkek haftalarda erkek olan coookkkk... temmuz anneleri topigi dolu boyle... hemen hemen herkezin oglu oluyo ve genelinede once kiz demisler... ben bunlarin icindemiyim bilmiyorum... optum bacim Allah a emanet ol...:54:

bacim senin durumlar karisik, rel sonrasi hemen yumurtluyorum dedin. eee biz ovulasyonda 2-3 gun oncesi kiz diyoruz, sende o regle denk geliyor. yumurtlamadan sonra uzayan akinti degil, sulu akinti geliyor. ic camasirinin altina kacirmissin gibi islanacaksin, digerinde cektiinde uzayacak, oradan ayirt edebilirsin.

SIK SIk sey edinki spermler yorulsun.

canım bende daha denemelere başlamadın sadece kendimi takip ediyorum evet sulu akıntıda geliyor ama bugünki kalın uzun şeffaf akıntıydı dünkü suşu yogun bir akıntıydo peki senin tarfi ettiklerin yumurtlamadan sonra kaç gün sürer sulu akıntı

Canim ilgilendin ugrastin tesekkur ederim... suan sadece insaallah diyebilirim... cunku dr kiz dedi... ben alistim kizima :49: ama erkek olsa fena olmaz :52: Allah herkezin gonlune gore versin hepinize insaallah... sultanin oglu olmasini cok istiyorum ama... bide arkadaslar bilirler apartmanimizda komsumla ayni anda hamis kaldik o benden bi hafta buyuk bebegi yani.. onun bebegi gostermemis once.. bu hafta ogrenmisler oglu olucakmis bitanede 11 yasinda kizi var... ama cok sevindim komsumu cok severim cunku kari koca cok iyilerdir... sanki o yum gunumu Hesapladi.. bence hayir... ama Rabbim nasip etti iste... dr cok yakin istedigim zaman gidebilirim ama c.tesi esimle gidicem oda gormek istiyo herseferinde... yoksa haftaici gidebilirim... hakkini helal et... benim dr emin gibi konustu oyuzden inaniyorum... ana kiz deyipte erkek haftalarda erkek olan coookkkk... temmuz anneleri topigi dolu boyle... hemen hemen herkezin oglu oluyo ve genelinede once kiz demisler... ben bunlarin icindemiyim bilmiyorum... optum bacim Allah a emanet ol...:54:

Canım benim herşeyde yanılma payı var bu bayanın dediği de yanılma olabilir Dr yanılabilir. Benim dr tanıdık erkek istediğimide çok biliyordu 4 aya kadar erkeğe benziyor dedi 6. Ayda kız olduğunu söyledi. Sanmamki bilerek yapsın. Birde Rabbim isterse kızı erkek erkeğide kız yapar.O nu'nun için hiçbirşey zor değil. Nasibinde ne varsa o olur. Ve canı gönülden isterimıki gönlünüz'deki olsun. Benimki olmuş kadar sevinirim. Cumartesiyi iple çekiyorum.

Canım benim herşeyde yanılma payı var bu bayanın dediği de yanılma olabilir Dr yanılabilir. Benim dr tanıdık erkek istediğimide çok biliyordu 4 aya kadar erkeğe benziyor dedi 6. Ayda kız olduğunu söyledi. Sanmamki bilerek yapsın. Birde Rabbim isterse kızı erkek erkeğide kız yapar.O nu'nun için hiçbirşey zor değil. Nasibinde ne varsa o olur. Ve canı gönülden isterimıki gönlünüz'deki olsun. Benimki olmuş kadar sevinirim. Cumartesiyi iple çekiyorum.
Evet canim haklisin Rabbim istesin yeterki neler olmaz ki... hakkimizda hayirlisi olsun insallah... sende tez vakitte al oglunu kucagina insallah... Optum bacim...

Kızlar, ben merakıma yenik düştüm, gittim rahim filmi çektirdim salı (dün) günü.
regl oldum bitti, 7. günümde gittim, yaptırdım. zormuş biraz ama, içim rahatladı. temiz çıktı, tüp müp hepsi iyiymiş.. bi sıkıntı yok.

eşim de sperm testi yaptıracak, ama bu ay değil. acele edemezmiş bu konuda.. bekliyoruz, keyfi gelimce gidip yaptıracak nasipse..
7. deneme ayımıza girdik, hadi hayırlısı bakalım. 8. günümdü bugün, pazartesi 13. günüm olacak... gidip bakıcam yumyum var mı diye.. doktora göstericem yani. ben beceremiyorum o ov. testlerini.. deneme-yanılmayla uğraşamıcam açıkçası.

dün ağrım vardı biraz, uzandım dinlendim. akşama kadar geçti ağrım. bugün iyiyim, gezmeklere gittim :) gelemedim koca gün.

bugün kızımın doğum günü. ama kutlayamadık, babamızın toplantısı vardı bu akşam.
yarın okulda parti yapıcaz kızıma, haftasonu da aile arasında bi kutlama düşünüyorum... amcalar halalar teyzeler dayılar.. toplaşırız anneanne-babaanne falan..
yoğunuz velhasıl.

Hanzade ph ölçer bizde netten sipariş verdikyoksa orada burda bulmak zor bakalım gideyim dDr ne dicek. Benim şubattada olurmu bilemem. Daha henüz düşük durumundayım şubata kadar adetim düzelirmi bilemem

canım benim, vallahi bu saatte, sırf seni merak ettiğimden geldim foruma.
nasılsın?

canım yaa hiç anlamıyorlar bizi biz boyna doğuralım tutturana kadar yada aman boşver cinsiyeti sen gel şöyle...sonra aaaa kızmı olsun ...tamam benim bir çocuğum var kız bana bunlar pek denmedi ama çevremdeki kızı çok olanlar bunlarla çok karşılaşıyor malesf annemin beş kızı var bir araya gelince ne şenlik oluyor ama dip dibe oturuyoruz hepimiz ama yine hergün telefonla konuşuyoruz eşlerimiz ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak şey diyorlar...... OVULASYON TESTİ KULLANDIM ve yumurtlama başladı ...Ben bu gece deneyeceğim erkek çocuk için önce namazımı sonra duşumu (karbonatlı)sert bir kahve soğuk bir ortam zaten 8 gündür ilişki olmadı artımı bilmiyorum derin ilişki yataktan kalkmayacağım yarım saat kadar iki gece deneyeceğim bunları ALLAHIM DAN HAYIRLISI BAKALIM

başarılar dileriz canım... bu gece halvet diyorsun..
hadi rastgele bakalım... :)

Bilmiyorumki geç olurmu olmazmı Dr zaten beta değerin sıfırlanınca hasta olacaksın demişti. Demekki daha düşmemiş. Birde cuma gidersem kese filan varsa anca görünür diye düşündüm. Birde büyük temizliğe girdim içim rahat etmedi kaç gündür yatıyordum. Ne diyelim herşeyde vardır bir hayır

offff... geçmiş olsun gijnij... çok üzüldüm arkadaşım.
üzülmek de yok, yılmak da yok, umutsuzluk hiç yok.. durmak yok, yola devam bacım...

Kızlar, ben merakıma yenik düştüm, gittim rahim filmi çektirdim salı (dün) günü.
regl oldum bitti, 7. günümde gittim, yaptırdım. zormuş biraz ama, içim rahatladı. temiz çıktı, tüp müp hepsi iyiymiş.. bi sıkıntı yok.

eşim de sperm testi yaptıracak, ama bu ay değil. acele edemezmiş bu konuda.. bekliyoruz, keyfi gelimce gidip yaptıracak nasipse..
7. deneme ayımıza girdik, hadi hayırlısı bakalım. 8. günümdü bugün, pazartesi 13. günüm olacak... gidip bakıcam yumyum var mı diye.. doktora göstericem yani. ben beceremiyorum o ov. testlerini.. deneme-yanılmayla uğraşamıcam açıkçası.

dün ağrım vardı biraz, uzandım dinlendim. akşama kadar geçti ağrım. bugün iyiyim, gezmeklere gittim :) gelemedim koca gün.

bugün kızımın doğum günü. ama kutlayamadık, babamızın toplantısı vardı bu akşam.
yarın okulda parti yapıcaz kızıma, haftasonu da aile arasında bi kutlama düşünüyorum... amcalar halalar teyzeler dayılar.. toplaşırız anneanne-babaanne falan..
yoğunuz velhasıl.

canım benim, vallahi bu saatte, sırf seni merak ettiğimden geldim foruma.
nasılsın?

başarılar dileriz canım... bu gece halvet diyorsun..
hadi rastgele bakalım... :)

offff... geçmiş olsun gijnij... çok üzüldüm arkadaşım.
üzülmek de yok, yılmak da yok, umutsuzluk hiç yok.. durmak yok, yola devam bacım...

Yıkılmadım ayaktayım. Cuma günü Dr gitcem bakalım kese düşmüşmü düşmemişmi diye. Seninde sorunun olmamasına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda eşinde gider test için. Bazen düşünüyorumda biz onlar için okadar uğraşıyoruz hala naz yapıyorlar. Dört bir yandan araştırmaya girdim bakalım artık tekrar yeniden ne zaman adet olurum yumurtam oluşur bilemiyorum ve anlıyoruzki nasipten ötesi yok

Yıkılmadım ayaktayım. Cuma günü Dr gitcem bakalım kese düşmüşmü düşmemişmi diye. Seninde sorunun olmamasına çok sevindim. Umarım en kısa zamanda eşinde gider test için. Bazen düşünüyorumda biz onlar için okadar uğraşıyoruz hala naz yapıyorlar. Dört bir yandan araştırmaya girdim bakalım artık tekrar yeniden ne zaman adet olurum yumurtam oluşur bilemiyorum ve anlıyoruzki nasipten ötesi yok

evet nasipten ötesi yok...ınşallah herşey kısa zamanda yoluna girer...

bacim almanca bu yaaaaaaaaaa!! o 28 gunun altinda yazanlar ne acaba? sultan bi cevirsin bize.
ben Türkçeye çevirerek bakıyorum bacım ya....ama sultan anlatmış sağ olsun
Bu arada kızlar çok eskilerden orkidem ile tanıştım facede oda herşeyi yapmış bio vajinal duş gülen yüz ama yinede kızı olmuş. Bir dahakine hiçbirşey yapmıycam diyor. Böyle olunca insanda ümitlerini hepten kaybediyor[/QUOTE

orkideme detayli sorar misin? gulen yuzu gordukten sonra ne zaman iliski olmus? zamani yani saati onemli.
orkide ilk gülen yüzü geç gördü diye hatırlıyorum...bir önceki gün agrsı varmış ama o gün çıkmaz diye yapmamış testi sonraki gün yapmıştı sanırım
ayyy geçmişte yazıyordu da unuttum yaaa:26::26::26::26:

bu ovulasyon takvimi bunun gibi cok var.en üstteki tarih son adet tarihi onun altinda 28 yazan yer ortalama adet döngüsü uzunlugu onun altindaki 28 yazan yer en kisa adet döngüsü onun altindaki -14 yazan yer beklenen adetten kac gün önce yumurtladigini soruyo.kelebeklerin kanatlarinin kapali oldugu yerler döllenme icin uygun günler kelebegin kanatlarinin acik oldugu gün yumurtlanin catlayacagi gün mavi nokta ovulasyon teste baslama kirmizi noktali günler adet günleri
teşekkürler canımm açıklmalar için :46::46::46::46::46:
ben kız bebek istiyorum ogluma adetten hemen sonra hamşile kaldım en azından y,ne erken yumurtlama varmı diye öğrenmek istedim ama kadın ilgilenmedi sizce hamile kalmadan önce tekrar dr gidip yumurtam ne zaman çatlamışmı bakabilirmiyim kızlar benm tahmini yumurtlamam 11-12 gün ama bügün 15 hün hala akıntım devam ediyotr şeffaf ve kalın bir akıntı uzun yapışkan değil hatta dün iç çamaşırımda baya yogun gördüm sizce yumurtlamadan sopnbrada devam edermi akıntı
yumurta çatladıktan sonra gittiğinde bazı dr lar söylemiyor.ama rahim kalınlaşmaya başlıyor da sorun bence şu canım um çatlayınca 24 saat ömrü var sen o süreyi yakalayabilecek misin...........
Bilmiyorumki geç olurmu olmazmı Dr zaten beta değerin sıfırlanınca hasta olacaksın demişti. Demekki daha düşmemiş. Birde cuma gidersem kese filan varsa anca görünür diye düşündüm. Birde büyük temizliğe girdim içim rahat etmedi kaç gündür yatıyordum. Ne diyelim herşeyde vardır bir hayır
canım benım beta cuma 3 e düşmüştü çarşmba günü regly oldum...sende sorunsuz bir şekilde atlatırsın bu durumu inş....çok zor bir durum rabbim kimseye yaşatmasın inşş

Eylül sendemi düşürdün bebeğini. Benim dün geceden baya başladı kanamam hemde aşırı derecede ağrımda çok var dr ilaç yazdı. Yarın gidicem muayeneye. Peki eylül tekrar ikinci adet ne zaman tekrar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
apranx eylülcüm hanginizdi hatırlamıyorum ama ben yazın umreye giderken bana doğumun kolaylığı için fatma ana eli otu getirmemi (meryemana otu) söylemiştiniz.ozaman getirmiştim ama nasıl kullanılacak bilmiyorum.nezaman kullanmaya başlamalıyım,nasıl kullanmalıyım, nette biraz araştırdım ama detaylı bilgiye ulaşamadım,cam kavanoza ıslatılıp içilecek diyo ya nezaman başlanacak arkadaşlar?duyan bilen paylaşabilirmi???

apranx eylülcüm hanginizdi hatırlamıyorum ama ben yazın umreye giderken bana doğumun kolaylığı için fatma ana eli otu getirmemi (meryemana otu) söylemiştiniz.ozaman getirmiştim ama nasıl kullanılacak bilmiyorum.nezaman kullanmaya başlamalıyım,nasıl kullanmalıyım, nette biraz araştırdım ama detaylı bilgiye ulaşamadım,cam kavanoza ıslatılıp içilecek diyo ya nezaman başlanacak arkadaşlar?duyan bilen paylaşabilirmi???

Bende umreden getirmiştim bendede varda ama ben onu kolay doğum için olduğunu biliyorum

Eylül sendemi düşürdün bebeğini. Benim dün geceden baya başladı kanamam hemde aşırı derecede ağrımda çok var dr ilaç yazdı. Yarın gidicem muayeneye. Peki eylül tekrar ikinci adet ne zaman tekrar oluyor.
benim kanama 30 kasımda başladı düşük 12 aralıkta oldu canım...12 aralıktan sayınca 35 gun sonra ılk regly oldum ama senın o kadr uzun sürmez...benım 10 haftalıktı düştüğünde...

canım doğuma gıderken su dolu kaba koyuyorsun o açıldıkça senınde açılman oluyor doğum kolay oluyor diye biliyorum

Eylül inşallah çok uzun zaman sürmez bu ikinci adette tekrar hamile kalırım. Çünkü doğumun kasıma denk gelecek ve ben okul okuyorum daha geç olursa okuldan geri kalıcam bir dönem bile benim için çok önemli. Şubatta olmazsa artık temmuz ağustosa kadar ara vermem gerekecek ve buna eşim kabul edermi bilmiyorum. Zaten okul okumama istemiyor zorla okuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Eylül inşallah çok uzun zaman sürmez bu ikinci adette tekrar hamile kalırım. Çünkü doğumun kasıma denk gelecek ve ben okul okuyorum daha geç olursa okuldan geri kalıcam bir dönem bile benim için çok önemli. Şubatta olmazsa artık temmuz ağustosa kadar ara vermem gerekecek ve buna eşim kabul edermi bilmiyorum. Zaten okul okumama istemiyor zorla okuyorum
gijnij bence kendini şubatta olmalı diye şartlandırma bende geçen mayısta olsun istedim oz mna kadr denemedim sonra ta 6.denemede ekimde hamile olabıldım onuda kaybettım.ne zman gelirse gelsinler hayırlı zamanda gelsinler bebeklerimiz inş...bak birde erkek bebek için herşeyi biliyorsun diyet yapıyorsun yazık olur bence haziran temmuzu beklersen olamzsada martta olur ne olcak okulunda 1 dönem geç bitisn kız oğlunda önemli mi

Ya ne bileyim eylül kafam okadar karışıkki anlatamam. Klomen çat kullansammı kullanmasammı yoksa yine doğalmı olsun ikiz istiyorum klomenle olma ihtimali var ama ya kız olursa daha neler neler var aklımda. Yarın gitcem Dr bakalım ne dicek. Halkımızda hayırlısı olsun namaz kılmaya başlayayım ilk için istihareye yatıcam inşallah

kübracım,o otu doğum sancıların başalyınca su dolu bi leğene koyuyosun,bi yakının ona yasin okuyo,ama bu kişi evde biri olmalı yani hastanede değil,kendi evindede okuyabilir...asıl nokta şu,doğum yapar yapmaz ot sudan çıkmalı,yoksa rahim toparlanamazmış ve kanama kesilmezmiş...bizim burda yıllardır uygulanır bu...ben 2. kızımda yapmıştım,mübarek ot kuruyken el kadar suya koyunca bi açılıyo karpuz kadar:53:....o büyüyüp açıldıkça rahimde açılıyomuş...ben şöyle söyliyeyim,ilk doğumum feciydi...akıllara zarar....çok zordu...ikincide bu otu duyup yaptık,sabah 4:20 de su geldi evde,banyo bilmem ne derken hastaneye varış 5:20...6:20 de bebek kucağımdaydı çok şükür....inşallah hayırlı kolay doğumların olur kübram...bi avazda inşallah :9:
Ya ne bileyim eylül kafam okadar karışıkki anlatamam. Klomen çat kullansammı kullanmasammı yoksa yine doğalmı olsun ikiz istiyorum klomenle olma ihtimali var ama ya kız olursa daha neler neler var aklımda. Yarın gitcem Dr bakalım ne dicek. Halkımızda hayırlısı olsun namaz kılmaya başlayayım ilk için istihareye yatıcam inşallah
canım ben klomen kullandım ve bitti şimdi beklemedeyim...bana sorsan fark varmı diye görünürde yok...öyle sancı mancı olmadı bakalım asıl iş yum gününde ne olacak....sanırım yumurtlamayı öne çekiyormuş 1-2 gün ben 9.gündeyim bugün,3. gün başlamıştım klomene,5 gün içtim....bişeyler olsa size hemen anlatıcam ama daha farklı bişey yok :50:

kızlar bu arada gün aşırı ilişkiye devam biz :17:
klomenle erkek olanlarda bişey keşfettim,dr diyomuşki,klomen kullanımı bittikten sonra 4 gün perhiz yapın ki yumurtalıklar dinlensin,ee bu da bizim yönteme uyuyor,belki bu şekilde erkek çoğunlukta olabilir...
kızlar yazmıyorum diye kızmayın bana valla anlatsam hayatım roman :37:
babam hastanede 10 gündür,iltihabik bi durumu var ateşi yükseliyo,sedim değeri yüksekmiş ve nedenini bulamıyolar,küçük kızım okulda ip atlarken ayağını burkmuş alçıya aldılar bileği çatlamış.....eşimin durumu malum,artık arayanlar direk beni soruyo napıyosun nasıl dayanıyosun diye,ne diyeyim Allah beterinden korusun...şimdilik benden haberler bunlar kızlar :31:

Canım ya Allah yardımcın olsun. En kısa zamanda hastaların hepsi şifa bulsun. Benimde Annemi hastaneye yatırdılar böbreğini biopsi yapacaklarmış. Benim durumumda malum çok kötüyüm dünden beri. Hepsi gelir geçer inşallah. Birde birşey soracam Dr bana yumurta çoğaltmada hap vermemişti iğne kullandım ben iki ayrı iğne birinin adı gonal senin kullandığın dahamı farklı acaba. Ya çözemedim durumu

Back