- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.361
hayır öyle olmasın ...rus takvimi hikaye yaa ben inanmıyorum...Kızlar bu forumda okudum düşük yada ölü dogum yapanların genelde kızları oluyor .... Hadi sizlerden yorum bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz ... Yani bu da demek oluyorki rus takvimi dogrumu çıkıyor????
slm arkadaşlar..bu topiği yeni gördüm..benim bir kızım var ve 2.bebeği istiyorum allah nasip ederse..3 aydır düşünüyorum..bakalım..bir oğlum olsun istiyorum inşaşllah..tevafuk bu ay ovulasyon testi kullandım.....12.ve 13.günler test çift çizgiydi...11.gün 13.gün ve 14.gün çalışma oldu.ve tekrar silikçizgiyi 14.gün gördüm...öncelikle inşallah hamilelik oluşmuştur. diye dua ediyorum..ve hayırlısıyla erkek evladım olsun istiyorum..bugün 16.günüm sizce teste ve çalışmalara devam etmeme gerek varmı.?
hayır öyle olmasın ...rus takvimi hikaye yaa ben inanmıyorum...
aramıza hoş geldin silik çizgiyi gördüysen devam etmeye gerek yok...hakkında hayırlsı olsun...[/QUOT
tamam cnm saol..gerçi ben 2 aydır o günleri değerlendiriyorum ama bakalım bu ay testle tespit edip değerlendirdim..inşallah tutar...kızıma ilk aydan hamile kalmıştım buarada ve o ilk ay sürekli çalışma olmuştu..nerdeyse hergün...bazen günde 2 kere bile ve kızım oldu..
hayır öyle olmasın ...rus takvimi hikaye yaa ben inanmıyorum...
aramıza hoş geldin silik çizgiyi gördüysen devam etmeye gerek yok...hakkında hayırlsı olsun...[/QUOT
tamam cnm saol..gerçi ben 2 aydır o günleri değerlendiriyorum ama bakalım bu ay testle tespit edip değerlendirdim..inşallah tutar...kızıma ilk aydan hamile kalmıştım buarada ve o ilk ay sürekli çalışma olmuştu..nerdeyse hergün...bazen günde 2 kere bile ve kızım oldu..
ikinciler zor oluyor sanırım bende kızımda aynısını yaşamıştım..sık ilşki kız ihtimalini yükseltiyor canım..inş sende oglusuna kavuşursun
kızlar şu sitedeki ovulasyon günlerinize bakar mısınız tutuyor mu?hemde kız erkek günlerinide gösteriyor işinize yarayabilir..
http://www.urbia.de/services/eisprung
kızlar şu sitedeki ovulasyon günlerinize bakar mısınız tutuyor mu?hemde kız erkek günlerinide gösteriyor işinize yarayabilir..
http://www.urbia.de/services/eisprung
Nasıl belli olmazmış ben adetin 4. Günü gitmiştim baya yumurta belli oluyordu
başından savdı oglumundada o dr gittim hamilelik yakibimi yaptırdım dohgumumu yaptırdı ama tekrar hamile olsam gitmme ona verdigim paraya yazık
gijnij olumsuzluklara bakmıyoruzzzzzzz
o kadr tutan var demi arkadaşım onlar bize umut olacak inş bizde rabbimin izniyle kavuşacağız yakışıklı paşalarımıza
canım dr dan gelınce yaz mutlaka bekliyorum.herşey kısmet cccanım yaa...nasılsınız.... keyıfler nasıl.... ben fazla gıremıyorum.. kac aydır bulantı kusma halsızlık derken ev almıs basını gıtmıs... ee fazla agırlasmadan yavas yavas toparlıyorum... annemle kayınvaldem ara ara gelıp bana yardım etmıslerdı ama sımdı yardımmı etmısler evın anasını mı aglatmıslar bellı degılbutun duzen gıtmıs... arada gırıyorum ama kızların konuları fazla sarmıyo benı ama okuyorum genede... Allah hepınızın gonlune gore versın ınsallah... buarada eylulcum ben senın soyledıgın takvıme baktım.. ılıskıde oldugum gunler erkek gunlerıymıs.. zaten buna benzer bı takvım benım telde vardı ozamanlar (cok eskıdenmıs gıbı oldu galıba ) ordada 17 -18 ekım erkek gunlerı olarak gosterıyodu yanı tam yum gunumdu... bende tutmadı bu takvımler kusum... bu hafta kontrolum var... gecen haftaydı ama 16 haftalık olsun dedım gıtmedık...bızde bı yaramazlık yok... buarada ben dalgalanmaları pıtpıtları daha fazla hıssetmeye basladım ozellıkle bugun kahvaltıda ıkıncı cocugum ama sankı ılk gıbı ınsan heyecanlanıyomus gozlerım doldu valla masada... neyse optum hepınızı kızlar... kendınıze ıyı bakın... Allah a emanet olun...
tabıkı canımm bol bol dua edelım bırbırımıze inş...Eylül aslında benim söylemek istediğim sebeplere çok takılmayalım elimizden gelenin en iyisi yapıp daha çok tevekkül etmek. Sebeplere çok sığınıpta asıl Yaratıcıyı unutmamak lazım.
Gülezar bebeğin ultrason resmini atsaydınya nubda gösterirdik. Bu arada sen neler denemiştin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?