Süper Anneler - 2011

heyyyyytttttt....kaynana adayları....şubatta oğlişleeeeer sıra sıra dizilecek....sabır kızlar....

yum çat işini gittiğim dr kabul etmedi...yumurtlaman çok düzenli gereğiyok dedi ikna edemedim benim kızlar 3 tane dedim 4.yüde hesaplı yapmak istiyorum dediysemde nafile ...senin dr u senmi ikna ettin yoksa o mu önerdi sana...

Kızlar bu forumda okudum düşük yada ölü dogum yapanların genelde kızları oluyor .... Hadi sizlerden yorum bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz ... Yani bu da demek oluyorki rus takvimi dogrumu çıkıyor????

Benim dr yapmış şimdiye kadar çok kişiye. Sen nerde oturuyorsun hanzade ist benim drggel sende

Kızlar bu forumda okudum düşük yada ölü dogum yapanların genelde kızları oluyor .... Hadi sizlerden yorum bekliyorum siz ne düşünüyorsunuz ... Yani bu da demek oluyorki rus takvimi dogrumu çıkıyor????

Benim arkadaş düşük yaptı sonra oğlu oldu. Bence alakası yok

Benim arkadaş düşük yaptı sonra oğlu oldu. Bence alakası yok

Canım ben ölü dogum yaptım kan kaybım çok oldu bebegimde oglandı buradada bir çok kişi yazmış ölü dogumlardan sonra kızları olmuş... Benimde kafam karıştı ... Peki rus takvimi hakkında ne düşünüyorsunuz...

Hanzade bekle cuma günü Dr gitcem herşeyi soracam ona göre yaparız

tamam canım ben senden haberler beklicm...şubatta şenlik var...benim şu anda olduğum şehir imkanlar açısından çok kısıtlı 1 tane özel hastanesi var ordada 1 tane benim dr um var devlet hastanelerine dr gidemezsin suratına bile bakmazlar,,,hele takip miş adını bile edemezsin...anlıyacan ph ölçer bile bu şehirde bulamadım ...ne olur beni unutmayın ...çok istiyorum 4. bebeğim erkek olsun çok dualar ediyorum size ve kendime allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir inşanlahhh

Rabia ben rus takvimine inanmıyorum genelde hep yanlış çıkıyor. Ya eşimin Amca kızı ölü oğlan doğurdu tekrar hamile kaldı yine oğlu oldu

Hanzade ph ölçer bizde netten sipariş verdikyoksa orada burda bulmak zor bakalım gideyim dDr ne dicek. Benim şubattada olurmu bilemem. Daha henüz düşük durumundayım şubata kadar adetim düzelirmi bilemem

Benim dr yapmış şimdiye kadar çok kişiye. Sen nerde oturuyorsun hanzade ist benim drggel sende

ahhh...eşimi ikna edememki canım ist.çook uzak çook,eşime diyeti zorla yaptırıyorum...bu uğraşımdan o pek hoşlanmıyo herşey nasip diyo,bende kafamı bozma sebepler var öyle deme diyorum...allahım akıl fikir vermiş araştırmak günah değil ya...ama oğlum olsun ona hiç sevdirmicem...o damatlarını çok sevecekmiş elin oğlunu niye çok seveyimki... onu sevsin anası babası...bende oğlumu severimmmm....

Son düzenleme:

canım yaa hiç anlamıyorlar bizi biz boyna doğuralım tutturana kadar yada aman boşver cinsiyeti sen gel şöyle...sonra aaaa kızmı olsun ...tamam benim bir çocuğum var kız bana bunlar pek denmedi ama çevremdeki kızı çok olanlar bunlarla çok karşılaşıyor malesf annemin beş kızı var bir araya gelince ne şenlik oluyor ama dip dibe oturuyoruz hepimiz ama yine hergün telefonla konuşuyoruz eşlerimiz ne buluyorsunuz bu kadar konuşacak şey diyorlar...... OVULASYON TESTİ KULLANDIM ve yumurtlama başladı ...Ben bu gece deneyeceğim erkek çocuk için önce namazımı sonra duşumu (karbonatlı)sert bir kahve soğuk bir ortam zaten 8 gündür ilişki olmadı artımı bilmiyorum derin ilişki yataktan kalkmayacağım yarım saat kadar iki gece deneyeceğim bunları ALLAHIM DAN HAYIRLISI BAKALIM

8 gün cinsel perhiz çok fazla Dr 7 günden sonra sperm kalitesi hem düşüyor hemde geneli ölüyor demişti. Ah canım şimdi ne desem bilemedim. İnşallah Rabbim gönlüne göre versin. Bari yazımı okursan 6 saat sonra tekrar olsun tek deneme ile kalma

Hanzadecim yumurta catlamasini kendi adet duzenim ve yumurtamin catlama gunlerinde olusan kasik agrisi ve akinti ile tespit ettim kendim yaptim birde women calender diye bir duzenek var internette takvm daha dogrusu indirdim duzenmi oraya her ay icin yazdim kiz ve erkek gunlerini gosteriyrtakvim

Kimi petunya,
Kimi sardunya,
Çiğdemsin bazen manolya,
Karanfilsin, karamsarsın bazen.
Ve fulya,
Ve dalya,
Güldürürsün, gülsün, sümbülsün
Sarmaşıksın, karmaşıksın bazen
Bütün bu çiçekler biraz daha su ister
Su yoksa sevginiz yaşatsın onları

Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın
Güzel bahçemiz hiç solmasın

Nilüfersin, yağmuru seversin,
Yediverensin, kardelensin, fesleğensin, filbaharsın, bilinmez.
Begonvildir, üzerliktir,
Ortancadır, güzelliktir,
Mine de olsa,
Orkide de olsa fark etmez.

Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın

Ya şebboysa?
Ya nergisse?
Hüzünlenmişse,
Ya yaseminse,
Şakayıksa,
Ya çok şaka yaparsa bizlere?

Biraz da sen konuş
Duymayan hiç kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…