- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.321
eğer bende olursa çatlama dün bir arkadaştan 100 tane ovulasyon testi istedim o hamile kalmış bana yollayacak bende kalırsam size yollarım ne iyi insanlar var allah razı olsun ondan
HEbenim test bugün pozitif çıktıya yarında yapsam testti şu lh hormonu kaç gün salgılanıyormuş dün negatifti
Kızlar benim karşı komşumun 8 yaşında kızı var 4 aylık hamile dün çin takvimine baktım erkek dedim bugün öğrendi ay nasıl boynuma sarılıyor öpüyor erkekmiş dedi onun adına çok sevindim rabbim bizede nasip etsin inşallah çin takvimi tutuyorrr çin takviminden şaşmam
Dorti o sayfalar facede canım. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalanlar bebeğinizin cinsiyeti nedir ve tekmi çoğulmuddiye sordum
Allah bağışlasın. Darısı isteyenlerin başına
Defnem eskilerden çat iğnesi ile hamile kalanlar çok oldu ve oğlu olanlar çok var. Okuduk eskileri. Ve hatta teravet vardı çat iğnesi mutlaka kullanın demişti
Acaba senin yumurtan adetten hemen sonramı çatladı yada çatlıyor? Takip ettinizmi hiç?
çin takvimine benim inancım kalmadı çat.iğnesiyle hamile kalanlar çoğu erkek zaten %100 erkek olcak diye hiç bir şeyde yok ben ovulasyon testi kullanıyorum çoğunluk erkek olmuş ama oda %100 değil hiç bir yöntem de bu yok bence..
geçen gün adetim tam bitiminde dr gittim başka sebepten gitmiştim dr sordum muaneden sonra sordum yumurtlama varmıydı diye kem küm etti şimsi belli, olmaz dedi verdigi usgye baktım yumurtla vardı netten karşılaştırdım yumurta görüntüsüydü ama tekrar dr gitdecem merak ediyorum
Eylül benim tam çatladığı zaman yapın birde 6 saat sonra tekrar deneyin demiştide biz ikinciyi yapmadık
şubatta benım gibi deneme yapacak olan varmı...kızlar bırde ben adet bitiminden hemen sonra ilişki düşünüyorum...ama gun aşırı olucak sadece ıkı kez :) ama daha sonra korunma ne dersınız mantıklımı....tabı vajınal duş kahve ve pozisyonlarda öenmlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?