Süper Anneler - 2011

ezelce canım beni tanıdınmı
ben ilkim:)
ümidimsensin
anladın:)))))
nasılsın
seni gördüğüme çokkkkkk sevindim
iyisindir umarım
çocuklarda iyidir inşallahhhhhhh

canım bu ezel başka ezel.onun henüz çocuğu yok.bizim bi arkadaş vardı adıda ezelceydi.üç kızı vardı.ama o artık düşünmüyordu en son.o başka ezece bu başka..:97:

günaydın kızlar.....
gurbet ablacım günaydın
aydına nooldu...neden askıya alındı....

bilmiyom paylasimlar gitti yaa hep uzgunummmm

anam bedduan tuttu kesin heeee

ablacım ben kimseye beddua etmedim sende beddua ettim diye bana alkış tutmadın.konuşma bu şekilde oldu.seni yanlış anlayan ve yine kendini bilmezce kendini savunan o şaşkın kimse senin gibi nazik kibar ve kendini bilen bi insana dil uzatamaz.allahtan senin gibi insanlar varda belki biraz nezaket öğrenir kibarlık öğrenir insanlık öğrenir...yatsın kalksın dua etsinki seni tanımış...ama üzülsünki beni ve benim gibi düşündüğünü söyleyen birilerinide kaybetmiş....

alma mazlumun ahını derken lafın gelişi dedim.işim gücüm yok beddua etcem.haha hemde bu mubarek ramazan ayında...ben kötü kalpli biri değilim.allaha havae ettim manasında dedim..ama bunuda bu şekide anlayıp kimseyi üzmeyin:.

Kızlar bu buhar banyosu çok etkili ve eski bir yöntem. Annemin komşusu anlatmıştı her hamile kalmak istediğinde yapmış zamanında 3 çocuğu var başka türlü hamile kalamıyormuş. 60 yaşında vardır kadın demek ki eski yöntem bunlar denemekte fayda var bence de. Ama haşlanmayın tabi dikkat edin

Canım çeşme suyu içeceğine pH ı düşük su al bence daha sağlıklı olur.

Maydonoz yenmeyeceği için aynı şey olmaz bence canım. Buhar banyosu kanalları açıyor:) İlk aylarda maydonoz sakıncalı doğru tüketmemek gerek.

İyiyim gurbetçim çok şükür. Sen nasılsın?

canım bu ezel başka ezel.onun henüz çocuğu yok.bizim bi arkadaş vardı adıda ezelceydi.üç kızı vardı.ama o artık düşünmüyordu en son.o başka ezece bu başka..:97:

vallamı:))))
ayyyy bende bizim ezelce sandım nasıl sevindim
o gitmişti ensonnnnnn
aydınlattığın için sağol canım
iyice karıştırıcaktım:)

mimozacım bak bu da araştırılmalı
bende kızımda hiç akıntı yaşamadım
hatta akıntım hiç dikkat imi çekmemişti
erkek bebek isteyene kadar yumurtlama zamanını bile bilmezdim
ama oğluma hamiş kaldığım ay sümüksü kremsi akıntım vardı
dikkatimi çekti hatta yumurtamın çatladığını bu şekilde anladım
normal sıvı akıntı değil ama
acaba buda alkali olduğunumu gösteriyo yumurtanın
pek anlamam bu işlereden ama kafama takıldı şimdi

bu konu iyi olmus açıldığı bende kızım olmasını çok istiyorum ama okadar şeyi yapamam heralde en basiti sık ilişki ve sola yatmak bol bol süt ürünleri içmek bu kadar...erkek tutturmak daha kolay kızlar kız tutturmak daha zor benimde 14 aylık oğlum var özellikle yumurtlama günlerimde ilişki oldu hesaplamıştım çabuk hamile kalabilmek için ve sağ tarafıma hep yatarım o ay hamile kaldım ve sağımdaydı hep sabahsıda 3gün sağ kasığım ağrımıştı özellikle yapmadım tabi burada okumuştum erkek bebek yöntemleriymiş bende %100 doğru haa görümcemde sağına yatmış ve oğlu var 2yasında bence bu kesinlikle doğru ama tabi bol bol dua etmek lazım tedbir bizden taktir allahtan allah gönlümüze göre verir insallah

zaten sadece akıntıya bakarak karar verilmez. sümüksü akıntı yumurtlamadan 3-4 gün önceden başlayabilir. akıntıya bakarak yumurtlama tayini yapmayın.

arkadaşlar artık işe koyulmanın vakti geldi. öncelikle aklımızda kk'da hamile kalan yöntem uygulanların listesini yapalım. hangi yöntemi kullandıklarını ve sonucu yazalım. Mesela gulyhas ve tombilibunun çatlatma iğnesi kulandıklarını biliyoruz. matematik, momof vs hangi yöntemleri kullandılar? herkes aklındakileri yazsın lütfen.

İyiyim gurbetçim çok şükür. Sen nasılsın?
yavrum nasil oalyim ozledik sizi valla iyiim valla hazirlik yapiyom

ben yapcam canim eve bol bol maydonozzz alam

benim bu konusma esnasinda hic bir kötü niyetim yoktu....... alma mazlumun ahını deyince bedduan mi tuttu hee dedim....... ne var bunda bunun altinda ne yatabilir........ benim sahis falan aklima gelmedi ya....... kimseyi cekistirmek aklima gelmedi ard niyetim yoktu...... ben anlam veremedim birden parlandi.......aydinda bile tartismalar olunca kimseye sen haklisin sen haksizsin demedim karismadim söz söylemedim.....ben sana diyecekmisimki (onlar sana ne yapti bu kadar kizmissin) ben burada olmayan birisinin neden avukatligini yapayim 3. sahis neden araya girsin ya.... iki kisinin arasindaysa problem o iki kisi cözsun neden araci yesin dayagi ya banane.... daha fazla gorusmek konusmak istemiyorum bu konuda hersey aydinda kaldi.....

Son düzenleme:
yazin anam yazim bende catir catir oglan dogurcammmmmmmmmmmmmmmm

kızlar maşallah herkes prof olmuş:)))
nehirli canım ben o tarihleri sana atmadımki...onlargulyhasındı.sana yollamışmıydımki ben

mimoza pardon ya ben üzerime alındım o zaman tarihleri...ama lütfen bir an önce bana da cevap yazabilir misin bi an önce başlamam lazım çalışmalara.
erkek bebek için bakar mısın lütfen bana da.
benim 08.03.1978
eşim 07.11.1980
cevabını bekliyorum dört gözle...

canım şu siklusları nasıl düzene sokuyorsun..benim adetlerim çok düzenli diil.ve düzene sokmam lazım ki yumurtlama gunlerimi takvimlere göre falan ayarlayabileyim istiyorum.yardımcı olursanız cok sevinirim.bu arada Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.ben de bir oğlum olsun çok istiyorum.

doktora gidip muayene ol. antibiyotik ve fitil kullanınca düzene biner.

alıntı:........................................
merhabalar,allah yardımcın olsun öncelikle,bende klomen tedavisi gördüm ilk kezmi kullanacaksın bilmiyorum,benim doktorum bana 1 yıl sadece klomen tedavisi uygulamıştı.çatlatma iğnesi yapmamıştı ve onun için hiç bir sonuç alamamıştık,doktorumu değiştirdim ve o ay klomen + çatlatma iğnesi kullandık ve sonuççç,şimdi 8 aylık oğlum var.Bak canım ultrason takibinede giriyormusun bilmiyorum ama benim yumurtannın çatladığını ultrasonda gördüler.ve o gün ve ertesi gün çalışmalar sonucunda hamile kalabildim.

alıntı :.............................................
merhaba deniz ben yazdıklarınızı o kadar okudumki seni tanıyor gibiyim çok sevindim senin adına. ben geçen ay sadece klomen kullandım bu ayda + çatlatma iğnesi olucam bakalım hayırlısı. dr banada 36 saat sonra dedi ama bende senin gibi 4-5 saat sonramı ilişkiye girsem acaba? 28 ekimde yapacak iğneyi senin bu dediklerinide sorayım ona. çok teşekkür ederim. bebeğinde sağlıklar doğar işallah.ye ben bide kimle konuşsam bu iğneden olup hamile kalan bebeği erkek oluyo.seninkide olurmu dersin yumurta çatladığı an ilişki oluyo ya tabi erkek spermler hızlı. heralde ondan oluyo.gerçi allahın işi.sağlıkla olsunda.mis gibi kokaaaaaaaaar oooooooooooooo....ohhhhhh

özlem bay dan alıntı:..........................................

Canım,

Vajen ph ını dr gidiyorsun sıvı alıp anında olcuyormus ben martta baktırcam.Daha once yazdım ben bunu.Ama idrar ph ıda onemli.
Zaten ikiside aynı olur diye dusunuyorum yani arada buyuk fark olmaz gibi.
Mutlaka potasyum hapı al.Adı kalinor efervesan tablet.15 GUN İC.dİYETE DİKKAT ET YİNEDE.VE MUTLAKA EŞİN ÇİNKO TAKVİYESİ ALSIN.gnc DE dogal ilaçlar satılıyor.Ordan alabilirsin erkek bebek te eşin çinko eksikliği olmaması gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…