Süper Anneler - 2011

mimoza orucu kazaya biraksan olmazmi gunah mi acabaa
yoksa eylulde denersin tabii karar senin:KK1:

orucu cinsel ilişkiyle açmak caizmi diye bi zımbırtılar çıkmıştı geçen seneer.oha falan diodum
büyükmü konuştuk ne:KK1::KK9:
töbe töbe yok anacım ben almıyım.....olmazsa eylüle kalır.zaten tutup tutmayacağı belli değil

orucu cinsel ilişkiyle açmak caizmi diye bi zımbırtılar çıkmıştı geçen seneer.oha falan diodum
büyükmü konuştuk ne:KK1::KK9:
töbe töbe yok anacım ben almıyım.....olmazsa eylüle kalır.zaten tutup tutmayacağı belli değil

gunah dimi bi keresinde esim tutmayalim demisti o is icin sirf yeni evliydik arastirdim ki gunahi yok mus esin istiyosa birakicakmissin:KK69:

canım ben bebek fikrini çıkardım aklımdan
ama kızım ve kocam çok istiyor
bilmiyorum kararsızım yani
ay canim hosgeldin bitanem benim nasilsin kac ay oldu dukus olali

Aydından cnm piglet bende size bi hayırlı olsun yeni topiciniz demek istedim:):):) ama burdaki isimleriniz degismis bazılarınızın
piglet hosgeldin anacim benim

Evet çoğu kişiyi bende çıkartamadım (ben eylül )

eylullum nasilsin canim
gunah dimi bi keresinde esim tutmayalim demisti o is icin sirf yeni evliydik arastirdim ki gunahi yok mus esin istiyosa birakicakmissin:KK69:
kiz ole sey mi olur farz orucu tutmamak gibi luksumuz yok o sadece nafile oruc icin gerceli

canım ben bebek fikrini çıkardım aklımdan
ama kızım ve kocam çok istiyor
bilmiyorum kararsızım yani
qwert nasılsın canımmm görüşemiyoduk bayadır ben umutt

Aydından cnm piglet bende size bi hayırlı olsun yeni topiciniz demek istedim:):):) ama burdaki isimleriniz degismis bazılarınızın

hoşgeldiniz kızlarrr :KK71:

Evet çoğu kişiyi bende çıkartamadım (ben eylül )

hoşgeldiniz :KK71:

lizam hosgeodin nasilsin canim benim ne var ne yok
valla istiyorum he 10 tanede olsa dogurum ben yaw cocuklari cok sefiyorummmmmm:KK49:

ohh doğur doğur kız gurbetim.düşmanların çatlasın inşş. : )
benimki varya 10 tane doğursam hayır demez memnun olur ama benim gibi bir tembele düşmüş.garibim ne yapsın he he :)

minikkelebeğim ne içiyorki adı ne o takviyenin...
sirkeli suya v duş varda içmek nasıl etkiliyor bilmiyorum..
hatta bi ara bana yabancı sitelerdeki erkek isteyen anneler hergün elmasirkeli su içtiyorlar demişti....mutluelifti demişti galiba.yanlışhatırlamıyorsam

canım sirkeli suyu momof diye bir arkadaş vardı onun yaptıkları içinde okumuştum ben.

takviyede GNC nin erkekler için olanı googledan bakarsanız içinde epeyce yararlı vitamin var.

bu arada bir arkadaşımdan yeni öğrendim, soldan yumurtlamıştı bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşmiş.
ayrıca çok fazla kahve tüketen 3 arkadaşım var 2 sene içinde farklı zamanlarda hamile kaldılar. birinin oğlu oldu diğerlerinin oğlan görünüyor ultrosonda...bilemiyorum tabi tesadüf mü?

bende öbür tarafta piglet kim diyordum allah allah yaw.bejnubalmiş canım isim değiştirince kafalar karışıyor hee:)
blg de eylülmüş tamam

Beni bilen... gulhas, gurbet, helen , tombili, berra.. Biliyordur zaten..
Bilmeyenler de iste 28 yasindayim 18aylik kiz bebisim var. İkinciye allah ne nasip ettiyse kabulum kul nasipten oteye gitmezmis..

Valla ramazan yata yata geciyor cok acikiyorum anlatamam. Burayi okuyorum ama yazacak hal yoktu.. Bunyem anca alisti kiza..

Ben de kizimda yaptiklarimi yazayim bikmeden yaptim tabi bunlari..

Esimle 6 aydir evliydik ilk defa on gun ayri kaldik kavustuk cok kavusmusuz hamile kaldim yasmin kullanmama ragmen. İki gun almadim sadece ilaci iki gun de saati sasirdiysam oluverdi bebis..

Ben baklagil asla yemem. Salata balik vb seyler dahil hic biseye limon sikmam.
Portakal suyu coook icerim portakalin kendini de her gun yerim. Taze fasulye yerim bol bol. Et severim yazarken yine canim cekti. Sut urunleri yogurt sutlu tatli cok yerim.

Adetten sonraki ikinci haftada sik iliski ile ve muhtemelen aksum uzeri iliskisiyle kaldim hamile.. Aksam uzeri es yorgun tabi.. İliskiden sonra sirt ustu yattim sag veya sol bilmiyordum o donem.

Birdaha bebik dusununce
Allaha tm kalbimle yakarcam
Duami ederim
Adadigim adaklarimi yaparim ve
Yum takibi cat ignesi yaptircam
Vaginal dus deniycem
Takviyeleri alcam esimede icircem eger
Yine bir minik cimcimem olursa rabbim saglikla nasip etsin butun ay tuh tuh vah vah yine mi kiz diyenlere inat o minigi ablasiyla beraber basima tac yapicam

Ay daha yazarim ama cooook acim. Bebis uyutayim rahat vermiyo deli kiz..
Opuyorum hepinizi
Yine yeni yeniden ne guzel birlikte olmak
Cinsel perhiz yapcaz
Alkali yapcam vajeni

AYYYYYYYYYYYY bilmezmiyiz tanımazmıyız seniiiiiiii
nasılsın canım
prensesin nasıllllllllllllll
herkes yavaş yavaş toplanıyo sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

selam bacılar. takip ediyorum ve paylaşımda bulunuyorum sizler kadar sık olmasa da..
ilk sayfadan itibaren okudum. Yalnız kanımca yanlış bilinen şeyler var.
İlk olarak akıntı konusunda yanlış bilgiler mevcut. Ovulasyon olana kadar östrojenin hakim olduğu bir dönem vardır. Östrojenin en belirgin etkisi akıntıyı sümüksü hale getirmesidir. Ayrıca vücut sıcaklığını düşük tutar. Ovulasyon olduktan sonra yumurta fallop tüplerine bırakılır ve rahme doğru ilerler. Yumurtadan geriye kalan sarı cisimciğe corpus Luteum denilir. Yumurtlamadan sonra bu cisim Progesteron hormonu salgılamaya başlar. Yumurtlamadan önce Östrojen, Yumurtlamadan sonra progesteron hakimdir. Progesteron hormonunun 2 önemli etkisi vardır. 1- Vücut sıcaklığınızı 0,5-1 derece artırır. 2-Salgıyı tekrar kremsi yapar. Dolayısıyla salgının kremsi olması ve sıcaklığınızın yükselmesi yumurtlamanın yaklaştığının değil, yumurtlamanın olup bittiğini gösterir. Derhal ilişki olmalıdır.

Kadınların kas yapmasının erkek bebeğe en ufak bir katksıı bile yoktur. Cinsiyetin kilo ile kas ile alakası hiç yoktur.

Bazı arkadaşlar karbonatlı su içmekten bahsetmiş. Ülser-migren olursanız hayatınız boyunca çekersiniz. onu içmeden de alkali olabilirsiniz.Ben perhizin şu şekilde yapılmasının yeterli olduğunu düşünüyorum:
1-Tüm süt ürünleri, yumurta, brokoli, taze fasulye,karnabahar, lahana , maydonoz ıspanak marul, çilek,ahududu, mısır gevreği,mısır patlağı, aspartam tatlandırıcı yasak
2- Günde 3 muz , 2 türk kahvesi, 15-20 kuru kayısı,her yemeğin yanında turşu,günde 2-3 portakal,her gün limonlu soda...
bu kadarının yeterli olduğunu düşünüyorum.

Cinsiyet seçiminde en önemli nokta zamanlama bence. ovulasyonu tuttuıramazsak bence perhiz de bize yardımcı olamayacaktır. Doktor takibi ve çatlatma iğnesi bence zamanlama için çok uygun.

canım sirkeli suyu momof diye bir arkadaş vardı onun yaptıkları içinde okumuştum ben.

takviyede GNC nin erkekler için olanı googledan bakarsanız içinde epeyce yararlı vitamin var.

bu arada bir arkadaşımdan yeni öğrendim, soldan yumurtlamıştı bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğu kesinleşmiş.
ayrıca çok fazla kahve tüketen 3 arkadaşım var 2 sene içinde farklı zamanlarda hamile kaldılar. birinin oğlu oldu diğerlerinin oğlan görünüyor ultrosonda...bilemiyorum tabi tesadüf mü?

canim elma sirkesi ac karna icilirse kiz
ogle yemeginden sonra icilirse erkek bebek ne ilgisi var derseniz
sabah ac karna icildiginde kan sekerini dusuruyor

bu arada kahve turk kahvesimi olucak nescafe mi anlamadim

türk kahvesi mi.................bayılırım valla.....

ancak okuyabildim.....yazmaya zaman kalmadı :)))) sofrayı hazırlayacağım...iftar yaklaşıyor bizde......

ezelce demek sende dörtleyecen :)))))) ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gönlündeki olur inşallahhhhhhhhhhhhhh

4 tane çocuk istiyorum....2 erkek 2 kızolsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kalabalık aileyi seviyorum....büyüdüklerinde çocuklarıyla biraraya geldiklerinde çok çok mutluluk duyacağımı biliyorum....Rabbim nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

selam bacılar. takip ediyorum ve paylaşımda bulunuyorum sizler kadar sık olmasa da..
İlk olarak akıntı konusunda yanlış bilgiler mevcut. Ovulasyon olana kadar östrojenin hakim olduğu bir dönem vardır. Östrojenin en belirgin etkisi akıntıyı sümüksü hale getirmesidir. Ayrıca vücut sıcaklığını düşük tutar. Ovulasyon olduktan sonra yumurta fallop tüplerine bırakılır ve rahme doğru ilerler. Yumurtadan geriye kalan sarı cisimciğe corpus Luteum denilir. Yumurtlamadan sonra bu cisim Progesteron hormonu salgılamaya başlar. Yumurtlamadan önce Östrojen, Yumurtlamadan sonra progesteron hakimdir. Progesteron hormonunun 2 önemli etkisi vardır. 1- Vücut sıcaklığınızı 0,5-1 derece artırır. 2-Salgıyı tekrar kremsi yapar. Dolayısıyla salgının kremsi olması ve sıcaklığınızın yükselmesi yumurtlamanın yaklaştığının değil, yumurtlamanın olup bittiğini gösterir. Derhal ilişki olmalıdır.

Kadınların kas yapmasının erkek bebeğe en ufak bir katksıı bile yoktur. Cinsiyetin kilo ile kas ile alakası hiç yoktur.

Bazı arkadaşlar karbonatlı su içmekten bahsetmiş. Ülser-migren olursanız hayatınız boyunca çekersiniz. onu içmeden de alkali olabilirsiniz.Ben perhizin şu şekilde yapılmasının yeterli olduğunu düşünüyorum:
1-Tüm süt ürünleri, yumurta, brokoli, taze fasulye,karnabahar, lahana , maydonoz ıspanak marul, çilek,ahududu, mısır gevreği,mısır patlağı, aspartam tatlandırıcı yasak
2- Günde 3 muz , 2 türk kahvesi, 15-20 kuru kayısı,her yemeğin yanında turşu,günde 2-3 portakal,her gün limonlu soda...

Cinsiyet seçiminde en önemli nokta zamanlama bence. ovulasyonu tuttuıramazsak bence perhiz de bize yardımcı olamayacaktır. Doktor takibi ve çatlatma iğnesi bence zamanlama için çok uygun.

CAnım kesinlikle katılıyorummmmmmmmmm
yumurtlama olayına
çünki bende biliyosun takip ve çatlatma iğnesi ile hamiş kaldım oğluma
ve akıntım kremsiydi
36. saate geldi
biz 38 saatte ilişki denedik
ve tuttu:)))))))

ezelce canım beni tanıdınmı
ben ilkim:)
ümidimsensin
anladın:)))))
nasılsın
seni gördüğüme çokkkkkk sevindim
iyisindir umarım
çocuklarda iyidir inşallahhhhhhh

bernurcummmmmmmmm
hayranım sizeeeeeee
ben ikinciye zor bakıyorum vallaaaaaaaa
sen 4 lemeyi düşünüyosun helal olsun
sen bence 1 düzine yaparsın bu iştahla:))))))))))

teroşcum dediklerine katılıyorum.bende öle midemi bozacak şeylere pek girişmedim.hatta kas olayınada çok fazla girmem.sonuçta erkeklik hormonunu artırmak ne kadar doğruki.yumurtlamayı tümden bozmazmı.bazen drlar bile testesteron ve e2 testlerine bakıyorar sırf adet düzensizliği şikayetiyle gidenlere...
ayrıca bu akıntı olayına ben pek anlam veremiyorum.benim kürta olduğum gebeliğimde ve diğer gebeliğimde yani kızımdada o ay öle sümüksü akıntım olmadan hamile kalmıştım.ayrıca bazı aylar oluyor bazı aylar olmuyor...
bu ay hormon tahlilide verdim.östrojenimde gayet normaldi.bazı aylar yum olana kadarki o bir hafta gayet ıslak kaygan akıntılı oluyor bazı aylar ise daha kremsi akıntı oluyor.bunun sebebini bilemiyorum...

X