- 9 Eylül 2007
- 21.429
- 66.418
- 1.123
- Konu Sahibi Kuzum benim
Hergün travmalardan travma beğeniyorum office. Zor olmayacak de bana ya. Kaç günde iyileşiyor? Çok acı çekiyor mu?
Cok zor degil hic zor olmuyor Mata, guven bana. Birini 8 digerini 7 yasindayken yaptirdim.. ben panik ataklardan ataklara gittim simdi nasil pismanim, o kadar kolay oldu ki.. hastaneye giderken yanina tablet al, hemsire damar yolu acana kadar kafasi dagilsin, beklemekten gerilmesin.. ben yanima cizgi romanda almistim. Mutlaka sunnet kilodu, fanila, pijama, islak mendil, havlu kagit falan al cikinca lazim oluyor.. iceri giriyor, hazirla, anestezi ver, yap, uyanmasini bekle tam 50- 60 dakika suruyor, sonra odaya geliyor islem tamam.. 2-3 saat uyuyor sonra ufak ufak ayiliyor, bir kac saat sonra su iciriyorsun zaten bisiler geliyor ona. Sonra da giydirip eve geliyorsun.. ben ilk cis ( cok ozur dilerim) cok zor olacak dedim ama cok kolay oldu, sadece bandaj oldugu icin dikkatli yapsin bizde her yer batti

butun detayi yazdim ki icin rahatlasin diye, sifir endise yap kendine, o kadar kolay oluyor ki. Aklina busi takilirsa sor uzman oldum ben