Sunnet gunu

Bilmiyorm bn ilk bebegim. Dr un dedigiyle bu dusunceler deyim. Dr cok rahat konustu. Bezle alir bezle veririz fln deyince onjn icin planladim bunlari.
Bez yapistigi icin icine kâğıt bardak koyduk çişin dışarı çıkması için ucunu kestik bebeğim cok hareketli oldugu için bi yere çarptı ve kâğıt bardagin kestiğimiz tarafı sunnet yerinde hafif cizdi kanadi orası bunlara dikkat edin kaç aylık bebek bilmiyorum ama insallah kolay atlatirsiniz

Bende sizin fikirlerini zi almak icin yazdim zaten buraya. Ama herkezin bu kadar tepkili olmasida sasirtmadi degil beni. Tmm planliuorm. Ama ogun ne yasariz bilemm. Ilk cocugum ve ilk tecrubem. Belki oyle alti acik getirecegm evime. Ama ortam musait olursa da yapmak ostediklerim var.
Tepki değil de alışılagelmiş bi fikir olmadığı için pratikte de uygulanması pek mümkün görünmediği için biraz şaşırdı herkes :)

Cocuga sehzade kiyafet giydirmeyin nolur ya :(
Tam tersi bol kiyafetler lazim
2 beden buyuk bez takacaksiniz ne sehzadesi?
Organizasyonu ayni gun yapmayin kesinlikle burnunuzdan gelir. Bir hafta sonra yapin o zaman ozel kiyafetinizi giyersiniz. Hastanede gulerler size yazili tisortle falan cok komik olur

Bez yapistigi icin icine kâğıt bardak koyduk çişin dışarı çıkması için ucunu kestik bebeğim cok hareketli oldugu için bi yere çarptı ve kâğıt bardagin kestiğimiz tarafı sunnet yerinde hafif cizdi kanadi orası bunlara dikkat edin kaç aylık bebek bilmiyorum ama insallah kolay atlatirsiniz
10 aylik bebegim. Tsklr onerileriniz icin

Mrb arkadaslar. Kisa ve oz hmn konuya girmek istiyorm. 8 gun sonra oglusumu sunnet yapircaz. Dugun degil hastanede olan. O gun oglum icin sehzade kiyafeti dusunuyorm. Esim ve ben sizce ne giyebiliriz. Cok abarti degil ama o gune ozel bisi. Dusunuyorm surekli ama aklima bisey gelmiyo. Sizce ne giyilebilir?
Sizi bilmem de çocuğu hastaneye öyle komik bir şekilde götürmeyin. Sonradan bir tören yapacaksanız o zaman giydirirsiniz . Yapmayacaksanız çocuk iyileştikten sonra foto çekimi falan yatırırsınız. Ama hastanede şehzade kıyafeti çok komik. Insanlar totolarıyla güler. Daha da önemlisi çocuğun rahat olması gerekiyor. Yazık günah. Siz de en rahat kıyafetinizi giyin gidin. Gelinlik smokin giyecek hal8jiz yok hastanede.

Cocuga sehzade kiyafet giydirmeyin nolur ya :KK43:
Tam tersi bol kiyafetler lazim
2 beden buyuk bez takacaksiniz ne sehzadesi?
Organizasyonu ayni gun yapmayin kesinlikle burnunuzdan gelir. Bir hafta sonra yapin o zaman ozel kiyafetinizi giyersiniz. Hastanede gulerler size yazili tisortle falan cok komik olur
Bir an kendimi bu uorumlar karsisinda uzayli gibi hissettim gercekten. Ya ozel degil mi bgn sizce. Ilk dis cikarsigi gunu bile defterine yazip hatirlamak isterken bgn siradan mi gecmeli sizce.

Ben doğumdan sonra hastane odası süslemelere organizasyonlara falan bayılırım ama oğluşunuz sünnet olurken zaten ona amelıyat önlüğü giydirecekler sonrasında rahat bişeyler giydirmeniz en mantıklısı. Mevlid yada düğün yapmayacaksanız iyileşince güzel güzel giyinip eyüp sultan sultanahmet falan gidip foto çektirebilirsiniz hem maddi imkanınız varsa fotoğrafçıyla anlasırsınız. Bende hastaneye sünnet olmaya şehzade kıyafetiyle gelen biri görsem yanlıs anlamayın ne olur kırmak istemem ama komik gelir

Hastane için bence çok gereksiz ve uygun da kaçmaz. Hastanenin diline düşmeyin lütfen... Hevesinizi anlıyorum ama bunu eğer kutlama ya da sünnet düğünü yapacaksanız o zamana saklayın...

10 aylik bebegim. Tsklr onerileriniz icin
Sakin ha sakin on aylik bebeğe şehzade kıyafeti falan giydirmeyin. Ben bebek olduğunu düşünmemiştim bile şehzade kıyafeti yazınca. Yazık günah el kadar bebek. Ben de oğlumu beş aylıkken sünnet ettirdim emin olun çok pişman olursunuz. Çok rahat bir şey giydirin. Normalde bile bir bebek için o kıyafet rahat ve sağlıklı değil. Siz hevesleniyorsunuz diye o yavrucak acı çekecek.

Sünnet dügunune yaparsiniz hazirliginizi. Sonuc olarak ufacik bebek operasyon gecircek. Yerinize koydumda kendimi ne kadar pür nese bir annesiniz masallah.
Pur neselik degil. Oglum bnm icin coookkkkk kiymetli. Herkezin bebeginjn herkez icin kiymwtli oldugu gibi.ve her ani onemli ozel. Ama ogun ayri bi Ozel istiyorm. Bnm icin cok onemli.

Bir an kendimi bu uorumlar karsisinda uzayli gibi hissettim gercekten. Ya ozel degil mi bgn sizce. Ilk dis cikarsigi gunu bile defterine yazip hatirlamak isterken bgn siradan mi gecmeli sizce.
Elbette ozel. Ameliyat oluyor sonucta evlat. Ozel ilgi alaka ister,narkozdan sersemler,rahatsiz olur,mutsuz olur. Siz de oyle olursunuz. Kaydedilmesi gereken bir gun evet ama oyle kiyafete falan gerek yok. Gunu gelir toparlanir cocuk o zaman kutlama gonlunuzden geciyorsa yaparsiniz. Ama hastanede gercekten gulerler size.

Elbette ozel. Ameliyat oluyor sonucta evlat. Ozel ilgi alaka ister,narkozdan sersemler,rahatsiz olur,mutsuz olur. Siz de oyle olursunuz. Kaydedilmesi gereken bir gun evet ama oyle kiyafete falan gerek yok. Gunu gelir toparlanir cocuk o zaman kutlama gonlunuzden geciyorsa yaparsiniz. Ama hastanede gercekten gulerler size.

ben görsem kesin gülerim..

10 aylık bebeği kestirip biçtireceksiniz bir de çocuk acı içindeyken o günü özel bir gün gibi kutlayacaksınız öyle mi, yapmayın lütfen minicik bir yavrunun rızası dışında bedenine hasar verip, bir de o günü özel kılmayı mı düşünüyorsunuz. Bebeğinize ne yaptığınızı düşünün öncelikle

Biz özel sünnet kliniğinde yaptırdık fotoğraf çekimi falanda olacak fotoğrafçısı vardı merkezin sünnet olacak oğluma( 8 aylıkti) lacivert kot şort beyaz gömlek mavi kot yelek giydirdim büyük oğluma lacivert pantolon beyaz gomlek eşime lacivert pantolon mavi gömlek kendimde beyaz gömlek ve lacivert pantolon lacivert stiletto giydim saçlarımı düz fon ve hafif makyaj yaptım sünnetten önce bol bol neşeli resimlerimiz çekildi paylaco falan vardı sünnet esnasında ve sonrasında saç baş dağılmış endişe dolu fotoğraflar var bizimki böyleydi bilmem yardımci olurmu

Benim oğlum da 9 aylık oldu ilk gün hep bağırdı 2 gün altı çıplak balkonda bekledik 3 gün çok zor geçiyor ilk 1 haftadan sonra biraz rahatladık ama tamamen iyilesmesi 1 ayı buldu oğlumun unutup korkudan kurtulması da 6 ayı buldu :( tek tesellim çok şükür oldu kurtuldu ve ilerde hatirlamayacak

10 aylık bebeği kestirip biçtireceksiniz bir de çocuk acı içindeyken o günü özel bir gün gibi kutlayacaksınız öyle mi, yapmayın lütfen minicik bir yavrunun rızası dışında bedenine hasar verip, bir de o günü özel kılmayı mı düşünüyorsunuz. Bebeğinize ne yaptığınızı düşünün öncelikle
Ben bebegimi kestirip bictirmiuorm. Dinim ve geleneklerim geregi sunnet yaptiriyorum...

Benim oğlum da 9 aylık oldu ilk gün hep bağırdı 2 gün altı çıplak balkonda bekledik 3 gün çok zor geçiyor ilk 1 haftadan sonra biraz rahatladık ama tamamen iyilesmesi 1 ayı buldu oğlumun unutup korkudan kurtulması da 6 ayı buldu :KK43: tek tesellim çok şükür oldu kurtuldu ve ilerde hatirlamayacak
Acaba ogun gelince iyiki fikirlerinizi almis mi dicem. Merak ediyorm

Yapmayın lutfen sırf sizin merakınız var diye kucuk bebegı maskota cevirmeyin zaten acı ıcınde olacak üstelık cok da kucukmüs derdınıde anlatamaz.
Yemegın ne acelesi var on gun sonra yesenız ne farkedecek oglumu sunnet ettirdik hastanede ustelık ozel de cocugun yarı canı gıttı.

Evde dinlenmesi gerekiyor sargısı yapısıyor o bölgeye neler cektik. Sizde bencillik yapıp minicik bebegı peşinizde o acıyla dolastırmayın yemek kacmıyor.

Back
X