Sunnet gunu

Sünnet çok zor bi şey şehzade kıyafeti filan giyemez oğlunuz alt tarafı zaten çıplak çıkacak sizde kiyafet dusunemezsiniz o anda cocuk ağladıkça salak gibi oluyor insan sonrasında küçük bi organizasyon yapabilirsiniz en az 1 hafta sonra oğlum geçen yaz sunnet oldu biz yakında evde mevlüt yapıcaz ınsallah

Şehzade kıyafeti mi ?
Konu şaka olmalı ...
O gün o bebek bi ameliyat geçirecek ;
Rahat bi kıyafet giydirin.
10 gün sonra iyileşir , bi yemek verirsiniz , orada ne istiyorsanız giydirirsiniz.
Bebegim kotu durumda olursa zaten aaaa bgn binu giydirecektim diip sıkmam cocugu. Tabikide yedek kiyafet alicam. Ama giydirebilecegim bi durum olursada evet hevesim var. Sonucta zatten onu koruyacak bi bezi olacak.

Ayrıca sünnet icin gittigimizde herkes günlük kıyafetiyle gelmişti bunu da belirtmek istedim

Sünnet çok zor bi şey şehzade kıyafeti filan giyemez oğlunuz alt tarafı zaten çıplak çıkacak sizde kiyafet dusunemezsiniz o anda cocuk ağladıkça salak gibi oluyor insan sonrasında küçük bi organizasyon yapabilirsiniz en az 1 hafta sonra oğlum geçen yaz sunnet oldu biz yakında evde mevlüt yapıcaz ınsallah
Dr bez ile alip bez ile vericez dedi. Yani bezden sonra da bi kiyafet giyebilecek. Bu esofman yada saten bi parca ne farkeder sizce

Bebegim kotu durumda olursa zaten aaaa bgn binu giydirecektim diip sıkmam cocugu. Tabikide yedek kiyafet alicam. Ama giydirebilecegim bi durum olursada evet hevesim var. Sonucta zatten onu koruyacak bi bezi olacak.
Bu heves için niye hastane ortamını seçiyorsunuz ki ? 10 gün sonra mis gibi aile yemeği yiyin.
Yazık değil mi el kadar bebişe .

Sunnet olunca direk bezini kapatamazsin ki canım biraz zaman gecmesi gerekiyor ayrıca bezine de dikkat et yapisinca kanıyor :(

Sünnet dügunune yaparsiniz hazirliginizi. Sonuc olarak ufacik bebek operasyon gecircek. Yerinize koydumda kendimi ne kadar pür nese bir annesiniz masallah.

Bu heves için niye hastane ortamını seçiyorsunuz ki ? 10 gün sonra mis gibi aile yemeği yiyin.
Yazık değil mi el kadar bebişe .
Bizimde adetlerimiz var o gun ailece yemek yenir. Rahatsiz olursa bebegim giyemicek durumda olursa vicdansiz degilim oylr durduracak kadar. Ama sonucta bisey giyecek o bezin ustune ciplak kalmicak . Benimde hevesim var. Ozel olalim istiyorm ohun

Sünnet çocuklarına neden o tarz kıyafetler giydirirler anlamam? Allah nasip ederse oğlum doğsun 5.günü sünnet yaptıracam oldu bitti. Bir pipi için düğün Mevlüt vs çok saçma geliyor. Hele çocukları öyle komik giydirmek tuhaf.
Siz de hastaneye öyle gitmeyin ya çok tuhaf. Normal giyinin gidin.

Kıyafetli gösteriyi sonra yapın ya sünnet olduğu gün çocuk ne anlayacak, siz ne zevk alacaksınız!

Dr bez ile alip bez ile vericez dedi. Yani bezden sonra da bi kiyafet giyebilecek. Bu esofman yada saten bi parca ne farkeder sizce
Doktor bize de bez takabilirsiniz demisti ama bez yapıştı ve kanadı bu yüzden iyileşmesi gecikti sen bilirsin istersen gelin başı yaptır git herkes yaşayarak öğreniyor sonuçta bizler sadece kendi tecrubelerimizi paylaşıyoruz

O gün kalabalık bir yemekte çocukla çok zor olacak. Bütün gün hastanede geçecek . Siz de bebekte dinlenmek isteyeceksiniz. On gün sonrası için planlarsaniz yemeği sizin içinde bebek içinde daha iyi olur.rahat edersiniz

Sünnet çocuklarına neden o tarz kıyafetler giydirirler anlamam? Allah nasip ederse oğlum doğsun 5.günü sünnet yaptıracam oldu bitti. Bir pipi için düğün Mevlüt vs çok saçma geliyor. Hele çocukları öyle komik giydirmek tuhaf.
Siz de hastaneye öyle gitmeyin ya çok tuhaf. Normal giyinin gidin.
Ben sizin bu dusuncenize saygi duyuyorm.ama buda bnm dusuncem.

Doktor bize de bez takabilirsiniz demisti ama bez yapıştı ve kanadı bu yüzden iyileşmesi gecikti sen bilirsin istersen gelin başı yaptır git herkes yaşayarak öğreniyor sonuçta bizler sadece kendi tecrubelerimizi paylaşıyoruz
Bende sizin fikirlerini zi almak icin yazdim zaten buraya. Ama herkezin bu kadar tepkili olmasida sasirtmadi degil beni. Tmm planliuorm. Ama ogun ne yasariz bilemm. Ilk cocugum ve ilk tecrubem. Belki oyle alti acik getirecegm evime. Ama ortam musait olursa da yapmak ostediklerim var.

Back
X