Sünnet ettirdik, ya sonrası?

Ben zaten biri birşey diyecek diye değil, kendim saçma bulfuğum için ertelemek istemiyorum[/QUOTE]
mevlüt yapacaksanız sadece şimdi olabilir ama düğünde olacaksa eşiniz haklı.. bence en mantıklısı büyüklerle oturun konuşun

7 sene sonra yapın diyen birine ben de nikah/düğün örneğini verdim. Askere giderken yapın oldu olacak diyen kişiye de bir tepki göstermedim. Çünkü sizin gibi bilmiş bir üslupla, dalga geçer gibi söylememişti. Insanca üslup derken de bunu kastettim. Pek çok kişi 5-6 yıl çok geç dedi ama hiçbiri sizin gibi değil...

Hava almaya beraber çıkalım isterseniz, sizin B'nden çok ihtiyacınız var gibi duruyor

Ben zaten biri birşey diyecek diye değil, kendim saçma bulfuğum için ertelemek istemiyorum
mevlüt yapacaksanız sadece şimdi olabilir ama düğünde olacaksa eşiniz haklı.. bence en mantıklısı büyüklerle oturun konuşun[/QUOTE]

Düğün değil de istanbulda bir yerde yemek, eşimin memleketinde de akrabalar için bir eğlence olabilir olursa. Öyle salon tutup yapmayı düşünmüyoruz zaten

mevlüt yapacaksanız sadece şimdi olabilir ama düğünde olacaksa eşiniz haklı.. bence en mantıklısı büyüklerle oturun konuşun

Düğün değil de istanbulda bir yerde yemek, eşimin memleketinde de akrabalar için bir eğlence olabilir olursa. Öyle salon tutup yapmayı düşünmüyoruz zaten[/QUOTE]
yemekse sadece çocuğun ilerde özeneceği birşey olmaz yapılabilir şimdi .. ayy bilemedim ki herkes farklı birşey diyecek şimdi sizinde kafanız karışacak :) bu konuyu daha çok konuşursunuz zaten hakkınızda hayırlısı

Bakin insanligimi bile sorguladiniz ben size hala cizgimi bozmadan duzgun bir uslupla cevap veriyorum, ben olsam karşımdakine saydirirken hala nezaketini kaybetmiyor diye utanirdim en azindan ama sizde o da yok

Bahar gelmis, hava güzel, keyfim yerinde, durduk yere size kavga malzemesi olacak moddan coook uzagim, mumkunse baska kapiya

Düğün değil de istanbulda bir yerde yemek, eşimin memleketinde de akrabalar için bir eğlence olabilir olursa. Öyle salon tutup yapmayı düşünmüyoruz zaten
yemekse sadece çocuğun ilerde özeneceği birşey olmaz yapılabilir şimdi .. ayy bilemedim ki herkes farklı birşey diyecek şimdi sizinde kafanız karışacak :) bu konuyu daha çok konuşursunuz zaten hakkınızda hayırlısı[/QUOTE]

İşte kıyafettir, arabada gezdirmektir, hediyedir falan onlara özenebilir diyor eşim. En iyisi şimdi yapacağımızı yapalım, özenirse kendi aramızda bi eğlence yaparız ileride:)

Aynen... Başka kapıya, başka konuya, başkalarının sinirini bozmaya. Bi zahmet...

İşte kıyafettir, arabada gezdirmektir, hediyedir falan onlara özenebilir diyor eşim. En iyisi şimdi yapacağımızı yapalım, özenirse kendi aramızda bi eğlence yaparız ileride:)[/QUOTE]
evet o da mantıklı öyle yaparsınız :)

Size katılıyorum. Bende, eşimde sünnet düğünü yapmayı düşünmüyoruz. Eş dost arasında belki mevlüt okutabiliriz o yeter bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…