SunLight ın huzur dolu güzel evi

Allah'ım banada öyle mutfak nasip etsin, tatlım benim salon kadar mutfağın var çok şanslısın... Yüce Rabbim evinde mutlu ve huzurla oturmanı nasip etsin

mutfak dolaplarına bayıldım resmen. inşallah bana da nasip olur böyle güzel bir ev.

ama o bilgisayar başındaki güzeller güzeli kız evden bile daha güzel bence. maşallah diyorum. nazar değmesin.

Mutfaktaki yemek masası kullanışlı oluyormu acaba? ben onu merak ettim bende amerikan tarzı mutfak yaptıracağım ama yemek yerken dökülen ekmek kırıntıları falan ne bileyim emin olamıyorum bir türlü şimdi sizde görünce bir sorayım dedim. Salonunuz geniş ve ferah salonda tv yok galiba.O küçük hanım efendiye hayatta başarılar .

insanların olumsuz yorum yapmalarını anlıyamıyorum. yok banyona el at . yok yaatak örtünü beğenmedim.çok çirkin şeyler bunlar.. o dediğiniz şeylere el atmak maddiyat istiyor canım. insanların maddi durumu olsa yeterince; inanın herkes zevkli olur ve herkes evini en güzel şekliyle döşer... canım evin çok huzur dolu güle güle otur...

gercekten buram buram huzur hissediyorsun resimlere bakınca ablacım.Rabbım sağlık huzur ve mutluulkla dolu bir ömür versin size o evdeee...güle güle oturun...opuyorumnanaktan

Back
X