SunLight ın huzur dolu güzel evi

cnm evinde güle güle ağız tadıylan huzurlan bir ömür çolluçocuklu torunlutosbalı oturrursun inşallah:ecrin_bebek::emir_bebek:
bi kere çok sıcak (derece bakımından değil ailecek sıcaklıkları eve yansımıış)sositososito
heryer güzel evinin önü daha da güzel:jeyyar:
kısacası bnm faForimsin:icecream:

canım benim. güzel yürekli arkadaşım.
ne güzel dileklerin.
sende, papatyam da daha güzel daha huzurlu evlere layıksınız.
sizde benim faforimsinizŞeniz.

Canım evinin güzelliğini sen zaten başlığınla dile getirmişssin. Şimdi bunun üstüne ben daha ne diyeyim. Bence bir evi güzel yapan tek şey huzur. Yani şekerim senin evin SÜPERRRRR.

Mutfağına bayıldım arkadaşım güzel mamaların nasıl ortaya çıktığı belli.Huzurunuzun ve mıutluluğunuzun daim olması dileğimle.Antalyadan sevgiler...

mutfağın harika!
genişliği, planı, mobilyaları, musluğunun ve tezgahın yeri, dekoratif eşyaları her şeyi çok güzel.
evin de genel de çok güzel ama mutfağın rakipsiz :)

kızların odası da çok şeker, tokio hotel posterleri o yaştaki her genç kızın odasında son zamanlarda :)

evinizde huzur ve mutlulukla yaşayın..

Son düzenleme:
şahsen gittim gördüm huzur dolu ev tanımlaması az kalır sunlightcigim için kendi tarzı düzenine o kadar yansımış ki sofistike,asil,düzenli canım arkadaşıma nice 15yıllar geçirmesini temenni ediyorum ......

evin çok çok çok güzel, en güzeli de mutfak, zevkle döşenmiş allah tadınızı bozmadan ömür boyu sağlık mutlulukla oturmayı nasip etsin

şahsen gittim gördüm huzur dolu ev tanımlaması az kalır sunlightcigim için kendi tarzı düzenine o kadar yansımış ki sofistike,asil,düzenli canım arkadaşıma nice 15yıllar geçirmesini temenni ediyorum ......

canım daylight,ım.
güzel sözlerin beni çok sevindirdi sabah okuyunca.
allah siz arkadaşlarıma da huzur dolu evler nasip etsin.
eşya, lüx bir yere kadar zaten. önemli olan mutluluk, huzur.
sana da nice 15 yıllar ve bıcırık çocuklar nasip etsin allahım.

her köşesinde yaşanılan sıcacık bir ev çocukların odası ne kadar renkli çok şeker mutfaktaki saatte gözümden kaçmadı çok güzel iyi günlerde mutlulukla otur canım

her köşesinde yaşanılan sıcacık bir ev çocukların odası ne kadar renkli çok şeker mutfaktaki saatte gözümden kaçmadı çok güzel iyi günlerde mutlulukla otur canım

çok teşekkürler biricik. güzel sözlerin beni mutlu etti.
kızlarımın odası geniş olduğu için bende çok seviyorum.
saat de eşimin hediyesi. bende çok seviyorum saati.

eviniz çok güzel ama en güzel yerde o güzel güzel yemeklerin piştiği mekan yani mutfak..mutfağınız süper ötesi bişey ya çok güzel....mutlulukla sağlıkla oturmanız dileğiyle..

eviniz çok güzel ama en güzel yerde o güzel güzel yemeklerin piştiği mekan yani mutfak..mutfağınız süper ötesi bişey ya çok güzel....mutlulukla sağlıkla oturmanız dileğiyle..

ne güzel sözler bunlar.
inşallah daha daha iyisi sizlerin olur arkadaşım.
evim yeni değil. 15 senelik evliyim ben. mutfak bir bayanın en çok vakit geçirdiği yer. bende kendim planlayarak, mutfağımı yeniledim. mesela lavaboyu pencerenin önüne aldırdım (ki komşularım inanamadılar görünce, hiçbiri böyle birşey düşünüp, yaptırmamışlar çünkü) pencerem parka bakıyor.
güzel mutfakta iş yapmak yormuyor da insanı.
yemeklerim de bi güzel oluyor ki. gönül isterdi ki siz güzel yürekli arkadaşlarımı da ağırlayabilseydim.

Böyle bir mutfak için neler vermezdim insanın yemek yapası geliyor. Güle güle oturun.

ben eminim nefis yemekler yapıyorsundur sende.
bende şartları hiç güzel olmayan, çok evde kirada oturdum.
benim için de hayldi böyle bir mutfak.
ümit ederim sende hayallerindeki mutfağa kavuşursun.
herşeyden önce de huzur ve mutluluk diliyorum.

Back
X