Ben bu konuyu 46 sayfayı baştan sona kadar okudum ama bazı arkadaşlar okuyunca cevabını bulabileceği şeyleri 10 kere sormuş tembellik yapıp okumadıkları için. Şimdi en basiti burda forumun ilk sayfalarında cevabı bulunabilecek soruları tekrar tekrar soran üşengeç arkadaşlar bu formülü yapacaklar ve üşenmeden aylarca sürüp spor yapacaklar :) zaten cevaplara baktığım zaman herkes haber vericem demiş ama bir iki kişi hariç kimse sonuç bildirmemiş sanırım kimse 3-4 günden fazla denememiş. Arkadaşlar spor yapmadan hareket etmeden yediğinize içtiğinize dikkat etmeden ben bu yağı bacaklarıma süreyim de her gün bekleyeyim arada da şu poğaçalardan ağzıma atayım ama selülitlerim geçsin diye bir mantık yok. iksir değil bu kremler. Selülit nasıl bir gecede bir ayda oluşmuyosa o kadar kısa zamanda da geçmez. Eğer spor ve sağlıklı yemek alışkanlıklarını sürdürmezseniz geçse bile geri döner. Ben 1 ayda 3 kilo verdim 53 den 50 ye düştüm sadece her gün düzenli ve ritimli yürüyerek hiçbir krem de kullanmadım selülitlerim de azaldı. Krem zaten yardımcı olur spor yaparken yağ yakımına başka da bir işe yaramaz tek başına. Ayrıca bu limon içme vs tarzı bişeyler okudum lütfen arkadaşlar bilmediğiniz ve başkalarına zararlı olabilecek formüller vermeyin. Limonda asit vardır ve midesi rahatsız olan insanlar limon içerse sonuçları hiç de iyi olmaz. Insallah herkes bu selülit belasından kurtulur ama tek çaresi iradeli olup harekete dikkat etmek biz Türk hanımları dünyadaki en güzel bayanlarız çok da güzel yemekler yaptığımız için dayanamıyoruz yiyoruz :)
formül güzele benziyor fakat biberiye ve portakal gibi selülite iyi gelen yağlar dururken neden susam yağı anlamadım...:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?