• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Dün ilk defa bu tarifi uyguladım, bekliyorum ne çıkacak ancak yarım saat spor yapma kısmı kaldı..onuda bu sabah inş..

ya bu karışım iyi güzel de yapalım da ee zaten zayıfım birde spor yaparsam iyice eririm. nasıl olacak o zaman ne önerirsiniz?

suna dumankaya hanımaaa cdden tşkrlerrrrr:) hergün bu karışımı sürüorum we gözle görülür azalma var. deneyin arkadaşlar deneyinnnnn..

ben günlük hazırlıyorum karışımı, yarım limon, o kadar susam yağı ve 2 aspirini ezip karıştırıyorum. bu miktar da zaten bacaklarıma yetiyor. birez emdikten sonra 60 dakika koşu bandında yürüyorum. şu ana kadar 3 gün yaptım ama yine de bacaklarım gözüme daha düzgün görünmeye başladı. belki de psikolojik bilmiyorum, sonuçta 3 günde sonuç alamayız. bir ay kadar deneyeceğim ve gözle görülür bir fark olursa devam edicem.

ben de denemek istiyorum fakat susam yağı tüylendirir diye okumuştm sarısınım tüylerim siyahLasmaz di mi ? =(

[QUOTE=_cornelia_;17846642]ben de denemek istiyorum fakat susam yağı tüylendirir diye okumuştm sarısınım tüylerim siyahLasmaz di mi ? =([/QUOTE]

Canım Senin Söylediğin Badem Yağı :16:
Buarada Bende Denemek İstiyorum Baya Olumlu Yorumlar Var Çünkü

Son düzenleme:
susam yağı madem tüylendiriyor biberiye yağı ile karıştırsak daha etkili olmazmı arkadaşlar

bn lımon aspirin bıberıye kekik ve susam yagını karıstırıp yapıorum 2 3 saat beklettıkten snra dusa gırıp kabak lifiyle lifliorum bıraz kızarıo ama inş işe yarar haftanın 3 4 gnu yapıorum inş işe yarar benı bu hale getıren dogum kontrol hapı utansınn :37:

bende 3 gündür önce philips in masaj aletiyle bi 10 dk masaj yapıyorum.ardından bu aspirinli formülle masaj yapıorum.sonra da selülit için bir kaç bacak ve kalça çalıştıran hareket var onları yapıyorum.inanmak zor ama 3 günde bacaklarım sıkılaştı ve görünümde düzelme oldu..ha birde sabahları aç karnına bir bardak sıcak suyun içine 2 yemek kaşığı elma sirkesi, 1 tatlı kaşığı bal ve üç karanfil atıp demlendirip onu içiyorum.faydalı olacak inanıyorum...

Ben hiç yıkamıyorum.kızarıklık yada kaşıntı gibi bir sorun da yaşamıyorsun.kıyafetlere de bulaşmıyor.bence en mantıklısı bu..

kızlar ben bu formülü kışın denedim, we bariz bi iyileşme oldu selülitlerimdeee, zaten çk çk çk azdı ama ben onları çk çk çk görebiliodm:) şimdi mtluum, tawsiye ederim

Back