Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
aranıza yeni katıldım arkadşlar.selülit için tavsıye ettığiniz formülü bende hemen uygulayacagım.okudugum kadarıyla olumsu sonuc alan yok=)tşkler tavsıye için

hanımlar ben buraya daha öncede yazmıstım çoook etkılı kesın deneyın dıye...ben tarıfı bebeyağı olarak almıs ve öyle uygulamıstım...çok etkısını gördum..ama bıraktıktan bırkaç hafta sonra herşey eskı halıne döndu maleseeeeff.....

şimdı susam yağı yazmışlar sıtede..bırde onu deneyceğım bakalım...,

gercı susam yağı ığrenc kokuyorya....napalım...

bende selılut değlde sarkma gıbı esneme kaybı vardı ve karışım ona bıle ıyı geldı..ama şuan eskısınden beter yanı bıraktırktan sonra herşey aynı tas aynı hamam...

bugunde x-tra jel alıyorum bakalım onun etkısı olcamı...

kadın olmak ne zor yaaa demı hanımlarrr...

valla arkadaşlar ben bu suna dumankayanın tariflerine pek güvenmiyorum ama size başarılar.inşlallah işe yararyasakkelime

arkadaşlar selam.. ne zamandır bakıyordum bu aspirinli karışıma. en sonunda bugun alabildim malzemeleri ya ama ben şu suda eriyen asprinlerden aldım. siz normal hap olanından almıssınız herhalde. ben suda eriyeninden kullansam etki eder mi acaba ?? bilemedim .. bir de şu yosun sabununu nasıl kullanıyorsunuz?? banyodan sonra denmiş ama bildiğimiz sabun gibi sürüp çıkıo muyuz ki??

cevap alabilirsem çok sevinirim. valla kurtulursam şunlardan çook mutlu olcm, çok da dua etcem valla :))

paylaşım için çok teşekkürler..

ya kızlar ben bunu hazırladım da çok iğrenç kokuo bu ya ( midem çok fena oldu bi de sürmesi masaj yapması var (

allah vergisi olanlar hiç çekmio ama kötükedihüso adil diil buu.. ben de düzgün selülütsüz bacaklar istiorum :Saruboceq:

suna dumankaya denilen kadının tariflerine inanmıyorum kelin ilacı olsa başına sürermiş kendini zayıflatsın önce sonra başkalarına baksın ne milletiz yaa göz var nizam var

Dün akşam limonumu, aspirinimi ve bebeyağımı aldım karışımı hazırladım.
bi gece karışım dinlensin diye bıraktım kavanozda.
bugün başlıyorum bismillah deyip.
her akşam düzenli masajla yapmaya özen göstereceğim.akannehir
gelişmeleri yazıcam kızlar. bu selülit illetinden umarım kurtulurum :sinifsinif:

bayanlar deri en emici dokulardan biri nası 20 aspirini wucudunza sürüosunuz anlamadım zehirleniceksinz allah koruusn 20 aspirini yutmaktan daha beter bişi yapıosunuz farkında msnz

bayanlar deri en emici dokulardan biri nası 20 aspirini wucudunza sürüosunuz anlamadım zehirleniceksinz allah koruusn 20 aspirini yutmaktan daha beter bişi yapıosunuz farkında msnz

hepsini aynı anda sürmüyoruzki turkuaz.
koca bi kavanoz doldu mesala benim kaç ay gider kimbilir.
aspirin o kadar yoğun olmuyo zaten.

kızlar merhaba;bende bu tarifi deneyeceğim.badem yağı siparişi verdim bu haftasonuna doğru başlayacağım.hadi hayırlısı...bu arada yosun sabunuyla kabak lifide geliyo...:))

slm kızlar..bu karışımı bende denemek istiyorum ama kafama takılan bişi var asprin kullanmak bana yasak...kanı sulandırdığı için..şimdi deriye uygulasam olurmuki acep..sonuçta deridende emiyor onu??bu arada emel sen memnun kaldınmı?

ben zaten masaj yağı kullanıyorum selülitlerim için. içinde limon yağıda var ama aspirinide eklesemmi düşünüyorum

arkadaşlar ben yaptım ama hiçbir faydasını görmedim ve selülitlerim yoğunda değil hani

Ben bu karışımı 10 gündür yapmıyorum.
Bacaklarımda küçük küçük sivilceler çıktı.
Geçmesini bekliyorum bakalım sürmeye başlayınca yine çıkacakmı.
Off umarım çıkmaz.
Çok heveslenmiştim yaa.mafoldumben

Bunu daha öncede duymuştum ama hiç denememiştim bende denemeyi düşünüyorum okdar yoğun değil selülit oranı ama azda olsa neden olsun :) Teşekkür ederiz paylaşımın için zemuszemus

20 yasndaym ve ergenlik döneminde bayagı kilo alıp vermiştim 48 kiloym simdi ama malum selülit ve çatlak var biraz maalesef bir sürü sey okudum ama hangisini uygulaym bilemedim:) susam yağı falan da denilmiş hangisini yapaym arkadaslar bide bu asprin coraspin mi bebe asprinimi coraspin suda ermioyo ama çekiçle ezilebilir bide 10 limon çok değil mi yaa cildi mahvetmeyelim bide anneannem biz hastalanınca hep aspirinli suyla ovardı vücudumuzu terleyip hastalığımızı atardık fazlası zarar olmasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…