Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Ben hergün yapmaya çalıştım ama arada bir kaçırdığım oldu,2 günde 1 yaptığım da oldu ama selülitlerin yoğunsa hergün yapsan iyi olur bence
Kesinlikle dene ve kesinlikle sporla destekle..ayrıca bol bol sıvı al,en kafeinsizlerinden
Merhaba burada arkadaş susam yağı demiş ama ben suna duman kayanın yazısında bebe yağı diye okudum.İşte 20 aspirin 5 limonun suyu okadarda bebe yağı.Bunları karıştırıp bi şeyin içine koy.İyi bi yol değil belkiğ ama ben küçük su şişesinin içine koydum tam geldi :)Ben selülitli bölgeye sürüyorum ve hareket yapıyorum.AMA ŞU ÖNEMLİ SÜRECEĞİN ZAMAN İYİCE ÇALKALA.Çünkü aspirin aşağıya çöküyor limon ortada yağ üstte kalıyor.Çalkalayınca aspirinde eline geliyor.Ama düzenli uygulamak ve hareket gerekiyor kesinlikle.Benim bugün 4. günüm :)merhaba kızlar,
arnıza yeni katıdım nasıl bir karışım hazırlıyosunuz her bölgeye sürülüyormu benide arnıza laıp cvp yazarsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?