merhaba bahar kokusu , bende bu formülü okumuştum yalnız benm okuduğum formülde 5ADET LİMON,1ŞİŞE BEBEK YAĞI VE 1KUTU ASPİRİN VARDI! . seninkinde susam yağı yazıyor?
Bu yağları sürdükten sonra ben strech film ile bacaklarımı sarıyorum ancak spor yapmaya başlayıpta bacaklarım terleyince strech film düşmeye başlıyor. Siz napıyorsunuz?
seLam arkadaşLar bende siteye yeni üyeyim bende pzt günü başLıorum....
Spor saLonuna yazıLdım ayretten diyetisyene gittim artık düzenli yapıyorum herşeyi :)
Bu arada diyetisyenimin sölediğine göre haftada en fazla 1 kilo verilmesi doğruymuş hanımLar haberiniz olsun :1closedeyes: Spora gitmeden sürerim size tüm sonuçları yazarım şuanda 1.73 boyum ve 65 kiloum zayıfLamam Lazım :'(
merhaba kızlar,
ben 2 senede 2 beden büyüdüm. ve kollarımda bile selülit oluştu. ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum.her sabah 45 dakika yürüyüş. 15 dakika da masaj aletinde çalışıyorum.bunun dışında şu aspirinli olaya başlayacağım.kollarında selülit olan benden başka biri var mı merak ediyorum. ben kendimde görene kadar duymamıştım kimseden.duyan bilen biri var mı ne yapmalıyım.fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.
mrb ben artık gece yatarken masajla sürüp streçliyip yatıyorum sabah açıyorum acayip sıkı görünüyo bundan sonada öle yapıcam saatlerce kalıyo yani bi yerde tarifte öle okudum zaten hatırlamıyorum ama sarıp yatın falan yazıyodu hem daha kolay oluyo bilginize:dance::dance: