Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
hem kıllanma, hemde bir işe yaramadı diyen arkadaşımız umutlarımı kaybettirdi bana. :) başka deneyen arkadaşlar ar mı acaba?

merhaba bahar kokusu , bende bu formülü okumuştum yalnız benm okuduğum formülde 5ADET LİMON,1ŞİŞE BEBEK YAĞI VE 1KUTU ASPİRİN VARDI! . seninkinde susam yağı yazıyor?

evt bende ole okudum ve bugun yaptim bebekyagi ile olani ama..bide aspirinin cocuk yada normal aspirin olmasi acaba farkediomu bi bilen yardim edebilirmiii kislarr:uhm::uhm:delikafadulden

Ben de bebek yağı ile olanı yapmıştım ve çok etkiliydi. Ben normal aspirinle yapmıştım. Kısa sürede farkı görebiliyorsunuz. Ben tavsiye ederim..

15 yaşında olmama rağmen bnmde selülitlerim var.acaba kullnamamda bi sakınca olurmu??

Bu yağları sürdükten sonra ben strech film ile bacaklarımı sarıyorum ancak spor yapmaya başlayıpta bacaklarım terleyince strech film düşmeye başlıyor. Siz napıyorsunuz?

Strech filmle sardıktan sonra kullanmadığın(kaçmış falan) bi kilotlu çorap giy üstüne. O zaman kaymaz.süprizzzzz

Selam arkadaşlar bende siteye yeni üyeyim bende pazartesi günü başlıyorum....
Spor salonuna yazıldım ayriyetten diyetisyene gittim artık düzenli yapıyorum herşeyi :)
Bu arada diyetisyenimin sölediğine göre haftada en fazla 1 kilo verilmesi doğruymuş hanımlar haberiniz olsun :1closedeyes: Spora gitmeden sürerim size tüm sonuçları yazarım şuanda 1.73 boyum ve 65 kiloum zayıflamam lazım :'(

Son düzenleyen: Moderatör:
meraba bende biraz önce yaptım karışımı sürüp streçledim bakalım bide bunu deniyelim lahana yağı+sandaloz sakızı elma sirkesi+kabak lifi yosun sabunu ve şimdide bu bakalım hepsini yapıyorum nolcak göricezzz

merhaba kızlar,
ben 2 senede 2 beden büyüdüm. ve kollarımda bile selülit oluştu. ne yapacağımı nereden başlayacağımı bilemiyorum.her sabah 45 dakika yürüyüş. 15 dakika da masaj aletinde çalışıyorum.bunun dışında şu aspirinli olaya başlayacağım.kollarında selülit olan benden başka biri var mı merak ediyorum. ben kendimde görene kadar duymamıştım kimseden.duyan bilen biri var mı ne yapmalıyım.fikirlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

ewet canım malesef oluyo kollarda göbekte bile oluyo dene bakalım olur belki faydası bide spor yaparken 1 kiloluk şişeler al eline kol hareketleri ni yap sıkılaşır ordaki yağlar yanınca selülitte geçer die düşünüyorum ben yerimseniben

bu selülit kremleri işe yarıyomu q10 ler falan varya kullanan varmı bide göğüslere sürülebiliyomu ayrıca göğüsleride sıkılaştırıyomu beni aydınlatırmısınız bu arad 10 günde 3 kilo vermişim hızla devam

mrb ben artık gece yatarken masajla sürüp streçliyip yatıyorum sabah açıyorum acayip sıkı görünüyo bundan sonada öle yapıcam saatlerce kalıyo yani bi yerde tarifte öle okudum zaten hatırlamıyorum ama sarıp yatın falan yazıyodu hem daha kolay oluyo bilginize:dance::dance:

artık kimse yazmıyo heralde sanırım herkes sıkıldı we bıraktı kullanmayı
bende günlerdr yapmadım wallaaa oooofffffffffffffff

artık kimse yazmıyo heralde sanırım herkes sıkıldı we bıraktı kullanmayı
bende günlerdr yapmadım wallaaa oooofffffffffffffff

arkadaşlar neden artık yazmıyorsunuz.merak ediyoruz sonuçlar nsl.lütfen bilgilendirinn

arkadaşlar ben bu selülit sorununu baya araştırdım selülit kollarda oluşmuyor kollardaki yağ birikmesi yani sporla çok kolay geçebilecek birşey...selülit sorununuda senelerdir yaşıyorum 5 yıl olmuştur 18 yaşımdan sonra falan oluşmaya başladı çok şey uyguladım geçmedi hemen bıraktım sıkıldım... ama şu gerçeği unutuyoruz selülit 2 haftada 1 ayda oluşan birşey değil ki o nedenle bu kadar çabuk geçmez en az 2 ay sabırla uygulaman lazım ne uyguluyorsak ta...spor şart..masaj ve kesede kan akışını hızlandırıyor ve banyo yaparken sıcaksu ile problemli bölgeleri yıkayın iyice ısınsın sonra soğuksu şoku yapıp çıkın banyoda o anda bile sıkılaşma oluyor hissedeceksiniz bu çok etkili..günde en az 2 lt su için..kola.kahve doğal olmayan meyve sularından uzak durun şekerli gıdalar fazla tuz kullanlayın turşu gibi yiyecekler vücutta suyu tutuyorlar fazla tuzlu oldukları için tüketmeyin..ekmeği kepekli hariç kesin yani bol sebze meyve ağırlıklı beslenmeli mesela 2 hafta bunlara çok dikkat edin 1 gün kendinizi ödüllendirip abartılı yiyebilirsiniz..ve günde 1 tane elma yiyin mutlaka elma sirkeli su da çok etlili sabahları aç karnına 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve vakumlu masaj yaptırıyorum 1 ay olmadı eskisinden daha iyiyim tabi ama tamamen kaybolmadılar dediğim gibi sabırlı olmak lazım yani deri altımıza yapışmış birşey selülit yağ değilki erisin gitsin zaman gerek...başarılar...

Arkadaşlar ben vichynin kremini kullanıyordum 10 gündür pek bir değişiklik yoktu bu tarifi görünce deneyim dedim. Cumartesi günü denedim ilk her gün bir kere sürdüm. Yarım saat bekletip yıkadım ama vichyi kullanmaya da devam ettim. Bugün 3. gün sağ bacağımın arkası baya geçmiş. Sabah acaba yanlış mı görüyorum dedim. ınanamadım. Ama sol tarafta pek bir değişiklik yok anlamadım açıkçası :) Bence deneyin mutlaka hatta vichyi almadan bunu kullansaydım keşke dedim.

Gerçekten sonuç veriyor mu ben hiç geçmez diye düşünüyordum.Hakkikaten merak ettim kesin bende kullanacağım bakalım ne olucak işe yararsa yazarım arkadaşlar

kaydirigubbakcemile2
angel nooldu selülit olayı ? herkez denemelerden sonra yazacağını söylüyor ama tık yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…