bence kimse istikrarla kullanmıo ilk hevesle başlanıo ve sıkılıp bırakılıo o yüzden de kimseden cvp gelmio öle düşünüorum :) bende başlıcam ama eminimki sıkılıp bırakıcam istikrar yok
ya birşey sorACAM SİZİN BU ASPİRİN DEDİĞİNİZ ŞEY NEDİRRRYine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
hangi formul mint ya bn grmedimmmkızlar deneyin bunu ben azeri arkadaşımdan duymuştum bunu hemen yaptım resmen güzelleşti bacaklarım kilolu olmama rağmen deneyin derim ben üstelik ben masajda yapmamıştım sürerkene streçfilm sardım cup koşubandına
canımm çok teşekkürler birde bişey daha sorcam forumda bir anne kızı için yaptıgı özel karışımın kızının bcklarını prüzssüz yaptıfgını fln söylemiştii.....................................KIZLAR BAKIN BI ARKADAS FORUMDA BUNLARI YAZMIS CATLAKALR ICIN BELKI FAYDASI OLUR SIZE,,,,Ben kızım için 1 yıldır bir yağ karışımı yaptırıyorum .Bacaklarında çok çatlak oluşmuştu ve kilosu az olmasına rağmen (45 kilo)selülitleri vardı .Bu yağ karışımını her gün günde 1 kere ( gece yatmadan önce) har bacak için 30 ar dakikadan toplam 60 dakika masaj yapıyordu ( nasıl bir azimse) Sonuç mu ? ıNANILMAZ ... Bacakları barbi gibi oldu ,çatlaklardan eser yok .Çok seviniyorum kızım adına .ışin sırrı yağ mı masaj mı bilemiyorum ama ,ben ki çatlakların asla geçmeyeceğine inanan bir insanım gözlerimle gördüm .Selülitin zerresi kalmadı ,bacakları dümdüz .Ben de o azim olsa bende yapacağım ama nerdeee.. Azmin elinden birşey kurtulmuyorEger gercekten Aspirinin ne oldugunu bilmek istiyorsan dln123: agri kesici hap...toz seklinde olani da var...
merhaba kızlar ben buraya yeni üye oldum.bende burda yazdıgınız formulu kullanıorum bir haftadır fln değişiklik var ama asıl bi sorunum var bacaklarımda küçük çöküklükler var sizce bunları nasıl giderebilirim...ben bunlarında selilütten kaynaklandıgını düşünüorum ama ayrı bi yol olmalı bunları gidermek için
fikirlerinizi bekliorum
bence kimse istikrarla kullanmıo ilk hevesle başlanıo ve sıkılıp bırakılıo o yüzden de kimseden cvp gelmio öle düşünüorum :) bende başlıcam ama eminimki sıkılıp bırakıcam istikrar yok