Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bence kimse istikrarla kullanmıo ilk hevesle başlanıo ve sıkılıp bırakılıo o yüzden de kimseden cvp gelmio öle düşünüorum :) bende başlıcam ama eminimki sıkılıp bırakıcam istikrar yok

bence kimse istikrarla kullanmıo ilk hevesle başlanıo ve sıkılıp bırakılıo o yüzden de kimseden cvp gelmio öle düşünüorum :) bende başlıcam ama eminimki sıkılıp bırakıcam istikrar yok

Evet. Ben gecen sene kış gelmeden uyguluyordum. Bir ay falan kullandım. Sürüp oynuyodum . sonra banyo yosun sabunuyla. Soguk su uygulaması falan ciddi sıkılaşma olmuşmuştu. kış geldi zor geldi banyo yapmak bırakmıştım :) Bu ara eskıden kalma vardı yuruyuse giderken sürüyorum ama masaj falan yapmadan sadece sürüyorum. Bu kez banyo yaparken kahve limon karışımı dıye bişeyler okumuştum çatlak forumunda. Onu yapıyorum iki haftadır. Bence selülitede iyi geliyor. Aspirinli karışım sıkılaşma saglıyordu ama sabırlı olmak lazım. Kendimize zaman ayırmak gerekli. a.s.

bende yapmaya basladım kızlar inaşallah bende bırakmam ve sonucunu sölerim sizlere...ama yapanlardann sonucc bekliyorumm lütfen!!!!!

ya birşey sorACAM SİZİN BU ASPİRİN DEDİĞİNİZ ŞEY NEDİRRR

hangi formul mint ya bn grmedimmm

Eger gercekten Aspirinin ne oldugunu bilmek istiyorsan dln123: agri kesici hap...toz seklinde olani da var...

kızlar bişi sorcam ben karışımı yaptım..aspirini de ezdim içine ama..erimedi neddense öylemi kalacak..
çalkaladım da halbu ki..bide nerde saklıcaz...buzdolabına koydum ama
doğru mu yaptım bilemiyorum
bide 4te bir ölçü yaptım benm kadar az yapan yoktur heralde:)))

Eger gercekten Aspirinin ne oldugunu bilmek istiyorsan dln123: agri kesici hap...toz seklinde olani da var...
canımm çok teşekkürler birde bişey daha sorcam forumda bir anne kızı için yaptıgı özel karışımın kızının bcklarını prüzssüz yaptıfgını fln söylemiştii.....................................KIZLAR BAKIN BI ARKADAS FORUMDA BUNLARI YAZMIS CATLAKALR ICIN BELKI FAYDASI OLUR SIZE,,,,Ben kızım için 1 yıldır bir yağ karışımı yaptırıyorum .Bacaklarında çok çatlak oluşmuştu ve kilosu az olmasına rağmen (45 kilo)selülitleri vardı .Bu yağ karışımını her gün günde 1 kere ( gece yatmadan önce) har bacak için 30 ar dakikadan toplam 60 dakika masaj yapıyordu ( nasıl bir azimse) Sonuç mu ? ıNANILMAZ ... Bacakları barbi gibi oldu ,çatlaklardan eser yok .Çok seviniyorum kızım adına .ışin sırrı yağ mı masaj mı bilemiyorum ama ,ben ki çatlakların asla geçmeyeceğine inanan bir insanım gözlerimle gördüm .Selülitin zerresi kalmadı ,bacakları dümdüz .Ben de o azim olsa bende yapacağım ama nerdeee.. Azmin elinden birşey kurtulmuyor
Canım 2 ayda çok azalıyor .8 ay sonra düzenli kullanımla tamamen sıfırlanıyor .Ben kızımın bacaklarına çok üzülüyordum .Kilosu yok ama bacakları aniden inanılmaz çatladı .Ben çatlak asla geçmez derdim , Şu anda barbi bebek gibi oldu .Ama dediğim gibi azim şart .....................bunun hakkında ne dşnyrsnzz

Selülit olmayabilir bazı insanlarda bacaklarda doku çökmesi oluyor özellikle dirseklerini dizlerine çok koyan insanlarda...Bence önce bir dermatologa gidip selülit testi yaptır çünkü eğer dediğim şekilde bir doku kaybı veya çökmesi varsa selülit kremleri çok kötü etkiliyor...

ya kızlar bende başlamıştım aspirinli karışıma fakat susam yağı kokusu çok ağır geliyor bana senağlama

bende bi denesem iyi olur ama faydalı olurmu acaba..çok sıkıldım bu selülitlerden..

oofffff nedir bu selülitlerden çektiğimiz..
ben de bir buçuk sene doğum kontrol hapı kullandım ve bu senede olan oldu zaten öncesinde selülitim falan yoktulmaz:

Bende uygulamaya başladım bu formulü kısa bir süre olmasına rağmen gerginli,ği hissediyorumm :dance:

selam kızlar ben bu formülü uygulamak istiyorum ama kafama takılan birşey var,şimdi karışımı sürdüm,yarım saat sporumu yaptım diyelim,doğal olarak terleyeceğim ve duş almam gerecek...o zamanda sürdüğüm karışım gitmeyecekmi,yani bu karışım yarım saattemi etki ediyo vücuda...çok kısa bir süre değilmi bu CADIARZU

Susam yağının tüylenmeye etkisi var mı acaba?çünkü ben saç için okuduğum bir formulde susam yağıda yazıyodu kafam karıştı benneyaptımki

yazilanlari okudum ama anlamadim krem nasil hazirlaniyo neler var yazarsan sevinirim tsklera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…