- 10 Mart 2008
- 259
- 1
susamın suyu cıkarma ıı fikirmiş:)))
10 limonla yapıldıgında dedıgın gıbı cok oluyor ben ondan tarıftekı her seyin yarısını alıyorum. bekletilince bozulur mu acaba.. bide buzdolabındamı yoksa acıktamı saklıyorsunuz.buzdolabından cıktıgında cok soguk oluyo:S
susamın suyu cıkarma ıı fikirmiş:)))
10 limonla yapıldıgında dedıgın gıbı cok oluyor ben ondan tarıftekı her seyin yarısını alıyorum. bekletilince bozulur mu acaba.. bide buzdolabındamı yoksa acıktamı saklıyorsunuz.buzdolabından cıktıgında cok soguk oluyo:S
susam suyumu??? Yagi demek istedin heralde, yoksa???
Neyse ben banyoda sakliyorum hem serin orasi hem ne bilim orda sürdügüm icin, orda duruyor acikcasi buzdolabina koymak aklima gelmedi, ve baya da soguk olur heralde.
Susam yagi heralde 250ml gitiyordu icine , ve 10 limon , 20 aspirin, yanlis hatirlamiyorsam.
Bence sürekli yapilsa faydasini gösterir, ama iste yapmak lazim:)))
Kolay geslin, sonuclari yazin lütfen.
susam suyunu sıpşevdiye cevap olarak yazmıstım..susam yagı bulunamazsa susamın suyunu bizzat cıkaralım demişti de:smiley-cool:
ben etkisini gördüm devam ediyorum,susam yagım bitti yarın alıp yeni bi karışım hazırlamam lazım.gözle görülür bi fark var ama hepsi yok olmuş değil tabi ki:bbo: azimliyim devam ediyorum bakalım:)
yürüyüşlerle bacaklar sıkılasırken bide kilo kaybı oluyorsa,bu yaglar falan cildin nemini de dengeleyip çatlak olusmasına da engel oluyordur..ondan da kullanmak faydalı bence..yerimseniben
Canım ben de diğer arkadaş gibi 250 ml susam yağı alıyordum onun kadar limon suyu asıl tarifin yarısına denk geliyor ban bu karışım 2 aydan fazla gitti,banyoda güneş görmeyecek şekilde sakladım,dolaptan çok soğuk olur sanırım.kızlar kaç şişe susam yağı kullandınız?
Canım ben de diğer arkadaş gibi 250 ml susam yağı alıyordum onun kadar limon suyu asıl tarifin yarısına denk geliyor ban bu karışım 2 aydan fazla gitti,banyoda güneş görmeyecek şekilde sakladım,dolaptan çok soğuk olur sanırım.
susam suyunu sıpşevdiye cevap olarak yazmıstım..susam yagı bulunamazsa susamın suyunu bizzat cıkaralım demişti de:smiley-cool:
ben etkisini gördüm devam ediyorum,susam yagım bitti yarın alıp yeni bi karışım hazırlamam lazım.gözle görülür bi fark var ama hepsi yok olmuş değil tabi ki:bbo: azimliyim devam ediyorum bakalım:)
yürüyüşlerle bacaklar sıkılasırken bide kilo kaybı oluyorsa,bu yaglar falan cildin nemini de dengeleyip çatlak olusmasına da engel oluyordur..ondan da kullanmak faydalı bence..yerimseniben
Canım ben de diğer arkadaş gibi 250 ml susam yağı alıyordum onun kadar limon suyu asıl tarifin yarısına denk geliyor ban bu karışım 2 aydan fazla gitti,banyoda güneş görmeyecek şekilde sakladım,dolaptan çok soğuk olur sanırım.
heeeeee simdi anladim,:))laelaelaelaelae
Kizim ama yagini bulmadigini memlekette suyunu nasil bulacagiz, hehehehe,
neyse biz tam gaz devam edelim bunu sürmeye,
sen günde kac kez sürüyorsun, ve spor öncesimi yoksa öyle ras gelemi sürüyorsun?
Ne zamandir kulaniyorsun?
seni cook azimli gorduumm ..:teytey: bende bugun bakicam susam yagina ...benim cok fazla yok ama yinede kullanmak istiorum dcunku yuruyuse baslicam etkili olur umarim :hooray:
Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:
Bende bir haftadir yapiyorum sanki biraz gerileme var gibi geldi banada, ama heralde 1-2 ay sürer, yok olmasi.
cnm peki bacaklarında incelme oldumu?bide bişi sorucam susam yağı kaç şişe gidiyor bir yapmada ?haftada bir yapma yeterli mi ?sanırım çok soru sordum :bbo:a.s.Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim: