Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

nasil gidioo pekii?? sonuc aldinmii??

susam suyumu??? Yagi demek istedin heralde, yoksa???
Neyse ben banyoda sakliyorum hem serin orasi hem ne bilim orda sürdügüm icin, orda duruyor acikcasi buzdolabina koymak aklima gelmedi, ve baya da soguk olur heralde.

Susam yagi heralde 250ml gitiyordu icine , ve 10 limon , 20 aspirin, yanlis hatirlamiyorsam.
Bence sürekli yapilsa faydasini gösterir, ama iste yapmak lazim:)))
Kolay geslin, sonuclari yazin lütfen.

susam suyunu sıpşevdiye cevap olarak yazmıstım..susam yagı bulunamazsa susamın suyunu bizzat cıkaralım demişti de:smiley-cool:

ben etkisini gördüm devam ediyorum,susam yagım bitti yarın alıp yeni bi karışım hazırlamam lazım.gözle görülür bi fark var ama hepsi yok olmuş değil tabi ki:bbo: azimliyim devam ediyorum bakalım:)

yürüyüşlerle bacaklar sıkılasırken bide kilo kaybı oluyorsa,bu yaglar falan cildin nemini de dengeleyip çatlak olusmasına da engel oluyordur..ondan da kullanmak faydalı bence..yerimseniben

heeeeee simdi anladim,:))laelaelaelaelae
Kizim ama yagini bulmadigini memlekette suyunu nasil bulacagiz, hehehehe,
neyse biz tam gaz devam edelim bunu sürmeye,
sen günde kac kez sürüyorsun, ve spor öncesimi yoksa öyle ras gelemi sürüyorsun?
Ne zamandir kulaniyorsun?

kızlar kaç şişe susam yağı kullandınız?
Canım ben de diğer arkadaş gibi 250 ml susam yağı alıyordum onun kadar limon suyu asıl tarifin yarısına denk geliyor ban bu karışım 2 aydan fazla gitti,banyoda güneş görmeyecek şekilde sakladım,dolaptan çok soğuk olur sanırım.

bende uyguladım cidden işe yarıyor ama kokusu cok kotu kızlar ya susam yagının kokusunu sevemedim sonrada uygulamadım zaten

Evet bende simdi onu yazacaktim bencede kokusu berbat, acaba söyle kayisi yagi falan ilave etsek olmazmi?
Gerci sürerken agir kokuyor ama kalici bir koku degil.
Peki nekadar süre sonra farkini gördünüz?

Teşekkür ederim cevap verdiğin için a.s. inşallah en kısa zamanda yapabilirim

arkadaşlar herkese merhaba ben aranıza yenı katıldım.yerimseniben.daha önce bı krem adı duymuştum lierac die.hem sıkılaştırıcı hemde çatlaklar için birebir die duymuştum.bilgisi olan varmı.

bide bu tarif bacak sıkılaştırmayada ii geliyomu?ya ben bacaklarım bıraz ıncelsın ıstıyorumda:1no2:

seni cook azimli gorduumm ..:teytey: bende bugun bakicam susam yagina ...benim cok fazla yok ama yinede kullanmak istiorum dcunku yuruyuse baslicam etkili olur umarim :hooray:

sana birşey sormak istiyorum tarifin yarısı derken 5limon o kadar susam yağı ve 10 aspirin mi? beni şaşırtan bu şekilde bir bayan denemiş ama olmamış tam tarif uygulamak mı gerekli acaba ne dersin :uhm:

cnm ben bi kere sürüyorum yürüyüşlerden önce sürüyorum ama hergünde yürüyemiyorum yaklaşık 5 kere oluyo haftada toplam 10 12 kere falan sürmüşümdür heralde yani iki üç hafta olmuş.yürüyüş mü bu tarif mi yoksa başka şeylerden mi bilemiorum ama bende ilerleme yani gerileme:smiley-cool: var:teytey: tabi daha almam gereken yol da var dediğin gibi tam gaz devam:içelim:

seni cook azimli gorduumm ..:teytey: bende bugun bakicam susam yagina ...benim cok fazla yok ama yinede kullanmak istiorum dcunku yuruyuse baslicam etkili olur umarim :hooray:

yürüyüşle etkisi olmaz olurmuu:1rolleyes: bir ay sonra buradaki herkesle selülitlerimizden kurtulduk ama bi daha gelmesin die napmak lazım konusunda fikir alışverisinde bulunmak istiyorumlaelaelaelaelae:dance: hadi bakalım kızlarr!!

sevgili bahar kokusu siz bu miktarları birebirmi kullandınız?10 limondan baya bi su çıkar ve okadar susam yağı alıcam çok maliyetli olurmu diye düşündürüyor:uhm:susam yağı şişeyle satılıyor sanırım kaç şişe gidiyor bu karışıma?şimdiden teşekkürler...

Bende bir haftadir yapiyorum sanki biraz gerileme var gibi geldi banada, ama heralde 1-2 ay sürer, yok olmasi.

cnm peki bacaklarında incelme oldumu?bide bişi sorucam susam yağı kaç şişe gidiyor bir yapmada ?haftada bir yapma yeterli mi ?sanırım çok soru sordum :bbo:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…