yha kızlar bn bu formülü çk önceden uyguladım ilk zmanlarnda. ve gerçkten cok buyuk etkı gösterıo inceck backlarım olmştu ama smdı tkrar yapıcam
yha çok etkılı bısı tavsıye edıorm kesın sonuç alıcaksınız .:dance:lülülülülülüsırnaşık şey.
slmm arkadaslarr bende sitenin yeni uyelerindenimm
zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))
slmm arkadaslarr bende sitenin yeni uyelerindenimm
zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))
canım tebrik ederim!! umarım istediğin sonuçlara bi an önce ulaşırsın.gernierin kremini kullandığını söylemişsin, ben de bakmıştım netten okuduum yorumlar hep olumluydu ama satan yer bulamadım,sen nereden aldın? bide hangisini kullanıyosun body tonic adı altında baya bi ürün var onlardan birimi?
Teşekkür ederiz bahar kokusu mutlaka deneyeceğim ve bide ne kadar süre uygulayacagız 1 hafta 1 ay ??
bi'şey sorucam bu uygulamayı sabahları aç karnına falan mı yapmak gerekio yoksa zamanı farketmez mi?
ben bu karışımı denedim açıkcası bir faydasını goremedim :S
valla cnm ben onu aldigimda polonyadaydim ordan almistim burda pek denk gelmedim.evet ben body tonic serisinden kullandim ama tam olarak turunu bilemiyorum cunku ustunde lehce yaziyordu:çok üzgünüm:
su an urun bitti ztn o yuzden bu karisimla basladim bakalim duzenli kullanmaya calisiyorum ama dun gene suremedim ya uff bnm kalcamda var ozellikle umarim etkili olur:sm_confused: