Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bende de biraz gerileme var ama daha 10 gün oldu bakalım inşl kurtuluruz yaa

10 limon kullanarak yapan arkadaşlar susam yağı kaç şişe gidiyor??ve maliyeti nekadar oluyor cevap lütfeeennn...

10 limona 450ml susamyagi eger yanlimiyorsam, yani 10 limonla denk geliyor yag.

Bence denemekden fayda var cok pahali birsey degil,
bende siklasma oldu ama düzenli olaak kullanamadim simdiye kadar bu yüzden pek birsey diyemicem:)
Ama düzenli kullanan arkadaslar vardir onlar bize bilgilerini iletsinler lütfen.

sana birşey sormak istiyorum tarifin yarısı derken 5limon o kadar susam yağı ve 10 aspirin mi? beni şaşırtan bu şekilde bir bayan denemiş ama olmamış tam tarif uygulamak mı gerekli acaba ne dersin :uhm:
Aynen belirttiğin gibi canım herşeyin yarısı neden olmasın ki

arkadaşlar bende tarifin yarısını uyguluyorum.3 kere yaptım bugüne kadar gerçekten iyi bir formül.2,3 hafta sonunda sonuç alcağınıza eminim.devam edin ...

Süpper ben de denicem en kısa zamanda. Tüm izlenimlerimi buraya yazıcam kızlar.

Umarım gider bu selülitler. Off off bıktım. Birşey daha sorucam. Aspirin Salisilik asit demek. Cilde ne gibi faydası var ki ? Çok merak ettim. :uhm:

arkadaşlar ben başta çok istikrarlı kullandım sonraları biraz kaytardım.ama yinede sonuç süper görünüm baya farketti.sıkmadıkça farkedilmiyor artık.deneyin.

acaba bu aspirin bebe aspirinimi normal aspirinmi cevap yazarsanız sevinirima.s.

Sadece bacak mı ? karın bölgesine süren var mı ? Ya da kollara ? Peki ellerde soyulma filan olmuyor demi ?

Bir de ben yaptım bu karışımı. Ama bende sıvımsı bişiy oldu. Aspirin de un gibi içinde tam homojenize olmadı. doğru mu yani tarifim ?

Bilgilendirirseniz çoook sevinirim kızlar

canım ben sadece bacaklarıma sürüorum elimde kalırsa karnıma sürüom kalanı:roflol:
evet karışım sıvı oluyor.fakat sürmeden önce iice çalkala.ozaman hepsi karışmış oluyor köpük gibi hem yap hem limon hemde aspirin geliyor.

Bugün uyguladım bakalım ilk kez. sorasında da spor yaptım. Fena birşeye benzemiyor. Sürüşü de güzel. Bakalım neler olucak :smiley-cool:

ben bunu suna dumankayadan duymadım büyüklerimden duymuştm.... kese ve soğuk sudan sonra limon suyu aspirin badem yağını eşit miktarda karıştırıp sürün sonrada spor yapın ben yaptım işe yaradı...susam yağıyla yapmadım ama..

arkadaşlar biberiye yağının selülite iyi geldiğini duymuştum bu karışımı susam yağı yerine biberiye yağıyla yapsak daha etkili olurmu sizcefisfisfis

arkadaşlar biberiye yağının selülite iyi geldiğini duymuştum bu karışımı susam yağı yerine biberiye yağıyla yapsak daha etkili olurmu sizcefisfisfis

Biberiye yağı temel bir yağ değil. yani bitkisel ve güçlü bir yağ. tek başına asla sürülmez cilde. onu susam yağı zeytin yağı ya da badem yağı gibi bir yağ ile orantılaman lazım. Ben öyle okudum ve bilgi edindim canım...a.s.

Aspirin,limon suyu,susam yağı birazda biberiye yağı karıştırayım:1rolleyes:herşeyi denedik bide böyle deneyelim bakalım sonuç nasıl olacakya tutarsa değilmi amaaaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…