Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
slmm arkadaslarr bende sitenin yeni uyelerindenimm
zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))

evet yaa yemeden içmeden biraz kesince zayiflayinca kendiliginden kayboluyor zaten... ben yasima gôre baya bir balik etliydim simdilerde yeni yeni kilo vermeye basliyorum birde yakin çevrem beni uzun bir aradan sonra gôrdükçe zayiflamissin diyorlar (psikolojikmen dogru yoldayim yanii diyerek) yemeye basliyorum tekrar ve kaybettiklerimide geri aliyorum.... aslinda bir kez hepsini versem sabit kalirim ama iste olmuyor... neyse kalçam sIklastigi için selülitten kurtuluyorum.. az hemen çok az birsey kaldi o da yakinda kaybederim...

evet yaa yemeden içmeden biraz kesince zayiflayinca kendiliginden kayboluyor zaten... ben yasima gôre baya bir balik etliydim simdilerde yeni yeni kilo vermeye basliyorum birde yakin çevrem beni uzun bir aradan sonra gôrdükçe zayiflamissin diyorlar (psikolojikmen dogru yoldayim yanii diyerek) yemeye basliyorum tekrar ve kaybettiklerimide geri aliyorum.... aslinda bir kez hepsini versem sabit kalirim ama iste olmuyor... neyse kalçam sIklastigi için selülitten kurtuluyorum.. az hemen çok az birsey kaldi o da yakinda kaybederim...

cnm kalcanı nasıl sıkılastırdın yürüyüşlemi yoksa başka bi egzersizle mi?

bende başlıyorum bugün bu karışıma gelişmeleri sizinle paylaşıcam kızlar..ben ayrıca bu aspirinli karışıma evigen ampul ve badem yağıda katıcam. çatlaklarada iyi gelsin onlarlada ayrıca uğraşmıyım ...

buarada 2 ay sonra düğünüm var biraz basenlerim ve selülitlerim var bunlardan kurtulmam lazım acil birşeyler yapmalıyım bana yardımcı olur musunuz?

videolar için spor bölümüne bakabilirsin orada vardır diye düşünüyorum.selülit için de dumankayanın formulü ve yürüyüş.. diğer başlıklarda da kendine uygun olanları yapabilirsin. ama hem basen hem de selülit için yürüyüş en güzel ve etkilisi..

bu sellülit kremiğ gibi birşeymi aspipin ne alaka onu anlayamadım
Canım,aspirin karışıma pütürlük veriyor ve sanırım peeling etkisiyle karışımın deriye işlemesini sağlıyor,tabi bu benim yorumum bu soruyu Suna Dumankaya ya sormak lazım ama düşündüğün gibi krem kıvamında bir karışım değil,ayrıca iyice çalkalayıp sonra uygulamanızı tavsiye ederim çünkü susam yağı tahmin edeceğiniz gibi yukarı çıktığından limonsuyu ve aspirin şişenin dibinde kalıyor,bilgi.

Bence bu karışımı kullanıp üzerine step yap veya bisiklet kullan en hızlı incelme ikisine de imkanın yoksa bol bol ritimli dans hem düğüne çifte hazırlık olur:teytey:,şimdiden hayırlı olsun canım.:nazar:a.s.

crystal ve bahar kokusu çok teşekkür ederim a.s. en hızlı yöntemleri denemem lazım az kaldııııııııııııııı

herkese günaydın :teytey: birşey sorucam kaç tane susam yağı gidiyor 3 şişe yeter mi? fisfisfis

Yine Dumankayanın formüllerinden, ben faydasını gördüm,mutlaka deneyin derim.Formül;10 limonun suyu,20 aspirin,limonun suyu kadar susam yağı.
Bu karışımı iyice karıştırıp sorunlu bölgelere sürün, biraz emdikden sonra yarım saat sorunlu bölgeleri çalıştıracak şekilde spor yapın ya da dansedin.2 hafta içinde farkı göreceksiniz,ilk hafta bile çok farkedecek.:sm_cool:
Siz de kurtulacaksınız,inanın:içelim:

slm..bu guzel deneyimi bizle paylastigin icin saoll..a.s.bende denemek istiyorum ama susam yagii bulabilirmiyim bilmiorum turkiyede degilim cunku susam yagi olmasa olurmu yahuuu:bbo:?????

ben bi yerde bebek yagı dıye de okumustum ama susam yagı daha etkilidir heralde.. yani bulabıldıgın herangı bı yag olsa:) fındık yagı mesela karın ıcın önerılıyosa.. gercı onu da bulamayabılırsın:/ o zaman bebk yagı ya da vucut yagları vardır ya neutrogena nıvea falan..onları katabılırsın..

ben bi yerde bebek yagı dıye de okumustum ama susam yagı daha etkilidir heralde.. yani bulabıldıgın herangı bı yag olsa:) fındık yagı mesela karın ıcın önerılıyosa.. gercı onu da bulamayabılırsın:/ o zaman bebk yagı ya da vucut yagları vardır ya neutrogena nıvea falan..onları katabılırsın..

bende susam yaginindaha etkili oldugunu saniorum bende susam var yaginimi cikarsam mi ne:roflol:

neyse saooll aricam valla umarim buluruma.s.

Bence sen susam yagi ile dene, yurtdisindada susam yagi var al ve dene tavsiye ederim.
Kac günde bitirmek lazim acaba bu karisimi?
10 limonlu falan yapilinca baya bi karisim oluyor cünkü.

susamın suyu cıkarma ıı fikirmiş:)))
10 limonla yapıldıgında dedıgın gıbı cok oluyor ben ondan tarıftekı her seyin yarısını alıyorum. bekletilince bozulur mu acaba.. bide buzdolabındamı yoksa acıktamı saklıyorsunuz.buzdolabından cıktıgında cok soguk oluyo:S

eminim vardir...allahin colunde yokyok susam yagida vardir herhalde...
ben alternatif olarak sordum acikcasia.s.

X