- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 38
slmm arkadaslarr bende sitenin yeni uyelerindenimm
zayiflama ve kilo verme azmime ocak 7de basladimm.bariz bi incelme sagladim ve 5 kilo verdimm
haftanin 5 gunu 45 dakika bu sitede bulunan kalca ve gobek egzersiz videolarindan egzersizler yaptim yememden kismadim sadece abur cuburu kestim birde bitci caylarini ve su icmeyi cogalttim
ben garnierin selulit kremini surup spor yapiyodum arkasindan sorunlu bolgelerimi peeling kremiyle ovaliyordum
simdi selulit kremim bitti 1 haftada ara vermistim egzersizlere yeniden basliyorumm ve bu kremi deniycem isalah ayni tempoda devam ederimm herkese kolay gelsinn=)))
evet yaa yemeden içmeden biraz kesince zayiflayinca kendiliginden kayboluyor zaten... ben yasima gôre baya bir balik etliydim simdilerde yeni yeni kilo vermeye basliyorum birde yakin çevrem beni uzun bir aradan sonra gôrdükçe zayiflamissin diyorlar (psikolojikmen dogru yoldayim yanii diyerek) yemeye basliyorum tekrar ve kaybettiklerimide geri aliyorum.... aslinda bir kez hepsini versem sabit kalirim ama iste olmuyor... neyse kalçam sIklastigi için selülitten kurtuluyorum.. az hemen çok az birsey kaldi o da yakinda kaybederim...