Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen belirttiğin gibi canım herşeyin yarısı neden olmasın kisana birşey sormak istiyorum tarifin yarısı derken 5limon o kadar susam yağı ve 10 aspirin mi? beni şaşırtan bu şekilde bir bayan denemiş ama olmamış tam tarif uygulamak mı gerekli acaba ne dersin :uhm:
Sadece bacak mı ? karın bölgesine süren var mı ? Ya da kollara ? Peki ellerde soyulma filan olmuyor demi ?
Bir de ben yaptım bu karışımı. Ama bende sıvımsı bişiy oldu. Aspirin de un gibi içinde tam homojenize olmadı. doğru mu yani tarifim ?
Bilgilendirirseniz çoook sevinirim kızlar
arkadaşlar biberiye yağının selülite iyi geldiğini duymuştum bu karışımı susam yağı yerine biberiye yağıyla yapsak daha etkili olurmu sizcefisfisfis
Biberiye yağı temel bir yağ değil. yani bitkisel ve güçlü bir yağ. tek başına asla sürülmez cilde. onu susam yağı zeytin yağı ya da badem yağı gibi bir yağ ile orantılaman lazım. Ben öyle okudum ve bilgi edindim canım...a.s.
Aspirin,limon suyu,susam yağı birazda biberiye yağı karıştırayım:1rolleyes:herşeyi denedik bide böyle deneyelim bakalım sonuç nasıl olacakya tutarsa değilmi amaaaa:dance: