Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Arkadaşlar selülit için yağ karışımları devamlı uygulandığında gerçekten mükemmel sonuçlar veriyor.Ama spor spor spor diyorum o zaman emekleriniz boşa çıkmıyor kalıcı oluyor.

benimde yıllardır denemediğim kalmadı en pahalı kremden yağ karışımına kadar.EN ETKİLİSİ DOĞAL YAĞLAR VE SPOR ,SU ÜÇLEMESİ

Sporda tempolu yürüyüş haftada en az 3 kere 1 ayda 6 kilo verdim ve selülitlerimden kurtuldum.Darısı başınıza.

Ya benim kilomda yok ama basenlerde selülitlerim var anlamadm demekki kiloya ve yaşa bakmıyor.

bu bi sürümlük bi karışımmı bahar kokusu
valla bahar kokusu gibi iyi geldin umarım iyi gelir bu karışıma yarın hemen başlıcam çünkü

bahar kokusu paylaşımın için tesekkürler benimde bi sorum olacak masaj yaptık yagı sürdük 30 dakika sporda yaptık daha sonra yıkıyormuyuz bu karışımı?

hiçbir işe yaramıyor ben denedim 1 aydır sürüyordum bi yol olmadı kıslar söyleyim sadece hareketten dolayı bir kaç kilom gitti...

kaç dakika masaj yaparaak uyguladın?
ben yaz aylarında sabahları aç karınla 2 saat hızlı tempoda yürüyorum ve o zamanlar selülitlerimde % 60 azalma oluyor.kalanda gözle görülmeyenlerden.sıkınca belli oluyor.bu formüllü deneyecem.birde ıhlamur ve su tüketiminide artırıcam bakalım 2 haftada etki edecekmi.bende deneyimimi sizlerle paylaşıcam
ben masaj yaparak sürüp spor yapıyordum,masaja fazla vakit ayırmadım.

hiçbir işe yaramıyor ben denedim 1 aydır sürüyordum bi yol olmadı kıslar söyleyim sadece hareketten dolayı bir kaç kilom gitti...
bu karışım dan fayda görmediğini düşünen tek sensin canım, insanlarda umutsuzluk yaratmasın,tabi ki bu karışımda bir mucize değil, herkeze iyi gelecek diye bir iddiamız yok

ben bugun başladım sonucları yazarım ilerleyen günlerde yanlız ilk günden fark edilir olan sey su yumusacık ve pürüzsüz bir yüzey hissediyorsunuz bacaklarınıza dokundugunuzda bakalım ilerleyen günlerde neler olacak

bu karışım dan fayda görmediğini düşünen tek sensin canım, insanlarda umutsuzluk yaratmasın,tabi ki bu karışımda bir mucize değil, herkeze iyi gelecek diye bir iddiamız yok

tabi canım ben bende olanı söyledim zaten denemekte fayda var herkes denesin görsün işe yakafamçokkarıştı

harika teşekkür ederim a.s. bu sorunla kafayı yemek üzereydim çok tşkler yaa :dance:

eczacım dalga geçicek hergün asprin alınca ama olsun sırnaşık şey

pelin her gün aaspirin almana gerek yok ki zaten 3 hafta bir ay kadar gidecek yeterlikte oluyo malzeme

merhaba ben ananas kapsüllerini denemiştim.baya işe yarıyor .tavsiye ederim.eczanelerde satılıyor

selam arkadaşlar yazdıklarınızı büyük bi ilgi ve merakla okudumyerimseniben benimde sizler gibi selülit kabusum oldu suna dumankayanın selülit çayını içiyorum günde bir bardak,aspirinli karışımıda hergün olmasada sürmeye çalışıyorum sürdükten sonra titreşimli kemer kullanıyorum çok sıkıldım yaaa :çok üzgünüm:2 gündürde solgarın gotu kola isimli ürününü kullanıyorum aranızda kullanan varmı arkadaşlr işe yrayacakmı çok merak ediyorumCADIARZU

cevaplarınızı bekliyorum:emir_bebek:

X