Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir kaç hafta gidiyor canım,kullanma sıklığına bağlı,umarım bahar gibi gelir...bu bi sürümlük bi karışımmı bahar kokusu
valla bahar kokusu gibi iyi geldin umarım iyi gelir bu karışıma yarın hemen başlıcam çünkü
spor yapınca doğru duşa canım...öyle durulur mu.bahar kokusu paylaşımın için tesekkürler benimde bi sorum olacak masaj yaptık yagı sürdük 30 dakika sporda yaptık daha sonra yıkıyormuyuz bu karışımı?
ben masaj yaparak sürüp spor yapıyordum,masaja fazla vakit ayırmadım.kaç dakika masaj yaparaak uyguladın?
ben yaz aylarında sabahları aç karınla 2 saat hızlı tempoda yürüyorum ve o zamanlar selülitlerimde % 60 azalma oluyor.kalanda gözle görülmeyenlerden.sıkınca belli oluyor.bu formüllü deneyecem.birde ıhlamur ve su tüketiminide artırıcam bakalım 2 haftada etki edecekmi.bende deneyimimi sizlerle paylaşıcam
bu karışım dan fayda görmediğini düşünen tek sensin canım, insanlarda umutsuzluk yaratmasın,tabi ki bu karışımda bir mucize değil, herkeze iyi gelecek diye bir iddiamız yokhiçbir işe yaramıyor ben denedim 1 aydır sürüyordum bi yol olmadı kıslar söyleyim sadece hareketten dolayı bir kaç kilom gitti...
bu karışım dan fayda görmediğini düşünen tek sensin canım, insanlarda umutsuzluk yaratmasın,tabi ki bu karışımda bir mucize değil, herkeze iyi gelecek diye bir iddiamız yok
pelin her gün aaspirin almana gerek yok ki zaten 3 hafta bir ay kadar gidecek yeterlikte oluyo malzeme