Selülit Suna Dumankaya'dan Aspirin ile Selülit Giderme Yöntemi

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bugün 4. gün selülitler duruyor ama hareket etmekten 1 kilo verdim valla kilo vermek isteyenlere duyurulur kızlar 30 dakika boyunca annem ağlıyor amalaelaelaelaelae inşallah işe yararda kurtulurum şu yaramaz şeylerden hamallığını yapıyoruz valla:dilcikar:

ya bahar kokusu ne kadar zamanda geçti selülitlerin bi de yosun sabunu kabak lifi kullandın mı sen ? ben de 5 aspirin 3 limon suyu 1 tatlı kaşığı biberiye,portakal ve okaliptik yağını karıştırıp süyüorum faydasını göerdüm biraz ama daha var inş. tamamen geçer kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ohbe sonunda bi çare bulundu selülitlere aynalara küsmüştüm artık nefret etmiştim selülitlerden arkadaşım saol böyle bişeyi bizimle paylaştıgın için

ben bu karışım dışında bir şey kullanmadım canım, sporumu aksatmadım,aksatmıyorum da ama yosun sabunun da faydalı olduğunu yazan arkadaşlar var tam net süre veremem ama sıkılaşmayı 2 haftada hissetmeye başladım bir kaç ay içinde eski halime kavuştum tabi bu çok göreceli bir kavram, herkezin selülit biçimi oluşma nedeni süresi vs. farklı olduğu için daha az veya daha fazla zaman alabilir.En kısa zamanda kurtulman dileğiyle

kızlar benim lülülütler(yeni isim taktım)hala duruo ya oooffffff
Canım, selülit 10-15 günde kurtulabileceğin bir şey değil, bu sürede sıkılaşmayı hissedebilirsin, tabi yaptığın spora da bağlı sorunlu bölgeyi çalıştırman lazım,bu karışım da bu işin katalizörü,yakımı biraz daha hızlandırıyor o kadar,mucizevi bir iksir değil ki 10 günde silip süpürsün selülitlerisüprizzzzz:1rolleyes:
Sabrın sonu selamettir devamm:1hug:

Ben de başlıyorum haftasonu radyofrekansa. İşyerinden bir arkadaşım 1 aydır gidiyor belirgin bir düzelme olmuş söylediğine göre bakalım göreceğiz. İnşallah prüzsüz olur basenlerim ve kalçam..

inşallah sen de faydasını görürsün canım

inşallah sen de faydasını görürsün canım

kızlar ben mecit efendi kremini deniyorum şu an, sanki etkili gibi ... ama az daha bekleyip size sonucu bildirirm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…