Tesekkür ettim canim benimCanım öncelikle emeğine ve Ellerine sağlık süper görünüyor tariflerin bende denemek istiyorum ( becerebilirsem ) masandada herşey çok güzel duruyor çok begendim devamını bekliyorum...
Kesinlikle emek varsa orda birinci aramak olmaz..herkes emek vermis,herkes birinci benceŞans işi doğru söylüyorsun,sonuncuda olsak kendimizin birincisi değilmiyiz
Evet tanışma fırsatımız oldu canım iyi yapmışım gerçekten
Paketleri acarken fotografini cek o zaman olurinaşllah birgün bende katılırım yarışmaya ama ne yapacağımı bilmiyorum işime gelmiyor aslında herşey hazır olursa katırım yoksa ugrasamıyorum :))
Güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canimgece gece neden burada geziyorsam...
harika olmus!
hele o peynirin koyulurkenki fotosu, incecik cekistire cekistire ne guzel acmıssınız!
bu arada gul baklavayı bilmiyordum, yarın anneme bi soracagım, belki sayenizde kırk yılın basında bir tarif vermis olurum anneme
Rica ederim canim..cok keyif aldim cevaplarken
Ushacigim pasta hazir degil..Pegasus masadaki pasta hazırmı canım:26:
Değilse ben onunda tarifini istiyorum
Cok tesekkür ederimÇok güzel ellerinize sağlık.hamurun üstüne sürdüğünüz yağ sıvıyağ mı margarin mi
Ushacigim pasta hazir degil..
orjinali dr outker in hazir un karisimlisi..bizim kizlar cok sevdiginden bende kendimce orjinale yakin olarak yapiyorum..
canim yaparken ölcü kullanmadim,bu günlerde tekrar yapicam kizlar istiyor yine..o zaman ölcer,resimler eklerim tarifi
Tamam canim,ben ortalama yazayim,sen ayarlarsin artikTeşekkür ederim canımanlıyorum seni, bende de ölçü yoktur pek:26:hatta ölçü ile yapınca kötü olur bazen
Bana ortalama bir şeyler yazsan yeter yani
ay canimsin ya..keske ikram edebilseydimOfffffff offff ağzım sulandı resmen yaaaaaaaaaa
cok tesekkürlerEllerine sağlık canım harika görünüyor.
Cok tesekkür ederim canimÇok hamaratsınn maşallah yaa :) İnşallah bende böyle sofralar kurarımmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?