insallah öyle olur cnm..daha öncede ilk acanlar sanssiz diye bir yorum okumustum..sopnrakiler masamiz daha iyi olsun diye daha cok özeniyorlarmis..güme gitmem insallahyok yok ilklerde açmak iyidir, daha çok görünür
güzel yorumları hakediyorsun, çünkü gerçekten çok emek verdiğin aşikar...düşündüm de ben baklava yapmayalı çoook zaman oldu
sırf baklavadan liste başı ufukta görünüyor sana bence
insallah öyle olur cnm..daha öncede ilk acanlar sanssiz diye bir yorum okumustum..sopnrakiler masamiz daha iyi olsun diye daha cok özeniyorlarmis..güme gitmem insallah
cnm 1 defa 1. olmuslugum var,2.defa olursa tadindan yenmez,ama olmazsada hak edene gitsin
Cok güzel anlattin cnm..kisa ama etkili olduhatırlatayım canım, geçen ki yöresel yemeklerde ilk konu açan bendimanlatabidim mi
Hos geldin cnm benim...oy oy oy canım kaptancımmmm naptın sen böyleee
Ben servisimi alayım bi zahmet
Ellerine emeğine yüreğine sağlık canımcımmmm yemiş kadar oldummmm yarışmada başarılar dilerim bitanemm
Tesekkür ederim canim güzel yorumun icin..begenmene cok sevindim...baaa yılll ddıııımmm... hele o kol böreği el açması olunca beni benden aldı. harika görünüyorlar marifetli kaptanım:) yarışmada başarılar.
Hos geldin cnm benim...
tesekkür ediyorum güzel yorumun icin
Hemen karataya uygun bir tabak hazirliyorum canimcigim sana
Rica ederim canim..hizmette sinir yok bizdeTşk ederim düşünceli kaptanım benimmm
cok tesekkür ediyorum canimKaptan ellerine saglik bayildim helede gul boregine yarismada basarilar dilirim canim kaptanim
Canim benim tesekkür ederim,cocuklarla biseyler yapmaya calistimAman da aman güzel arkadaşım sofralar kurmuş , hiç haberimiz olmamış
Helincim ellerine sağlık , kesene bereket , çok güzel ve yine zahmetli tarifler seçmişsin .
Kol böreğini özellikle bu tarifle ilk misafirimde deneyeceğim .
Başarılar dilerim tatlım ama sen yine yarışmalara başlamışsın , unutma bu yemek topikleri demek kilo demek , aman dikkat
Cok tesekkür ediyorumellerine sağlık canım çok güzel görünüyolar eminim tatlarıda öyledir
masa düzeninde çok güzel yarılmada başarılar dilerim
Canim benim cok tesekkür ederim...Pegasus harika bir sofra.Böreğin de baklavan da çok emek verilerek yapılmış.Misafirlerin çok şanslıymış.Eline koluna sağlık canım.Başarılar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?